• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Ben 84 kiloyum , boyum 1.70 normal , 20 kg vermek istiyorum ama 2009 dan bu yana bir türlü ciddi bir şekilde diyete başlayamadım :S

gözlerime inanamadım fıstık olmuşsun darılma ama önceki fotolar annen gibi duruyo mükemmel olmuşsun gerçekten. azmıne hayran kalmamak mümkün değil kutluyorum kendınle gururu duymakta da çok çok haklısın kendine yeni bi sen armagan etmişsin :D yeni bi hayat :))

bende hazırandan veri 12 kılo vermeye çalışıyorum rahatsızlıklarımdan dolayı kılo yavaş gidiyo hele bi 64 belası var takıldı kaldı benım boy 1.60 e halıyle bu kılo fazla geliyo bıde reglıler düzensiz kılo vermmem şart. dıyetın başından beri spor var ayrobic ve ürüyüş yapıyorum ne yapmalıyım bana bı fikir ver bu kıloyu takıldıgı yerden kurtarmak için

inanamiyorum sürekli güncelle ki bizde motive olalim. aman Allahim yaa süper olmussun mükemmel bir azim. Iste istemeyen hic birsey yapamaz.
Bu arada kocaninda etrafinda 40 takla atiyor olmasi gerekti. Ama bilemiyorum yani. Kendi bilir

Ha birde almanca abnehmen sitesindemisin sen? koydugun cizelgeyi farkettim de .
Ben de oradayim ama dukan diyeti yapiyorum ben ve acayip iyi gidiyor su an.

inanamiyorum sürekli güncelle ki bizde motive olalim. aman Allahim yaa süper olmussun mükemmel bir azim. Iste istemeyen hic birsey yapamaz.
Bu arada kocaninda etrafinda 40 takla atiyor olmasi gerekti. Ama bilemiyorum yani. Kendi bilir

Ha birde almanca abnehmen sitesindemisin sen? koydugun cizelgeyi farkettim de .
Ben de oradayim ama dukan diyeti yapiyorum ben ve acayip iyi gidiyor su an.

Evet eski esim etrafimda 40 takla atiyor zaten ama gecti Bor´un Pazari sür essegini Nigdeye! :1:

Evet üyeyyim orda aynan canim :)

Sürekli resim güncelleme yapiyorum zaten tesekkür ederim

Resim güncelleme, bugünden bir Resim kizlar :D Yanliz bir sorun var, ben kendimi göremiyorum, su solaryum isini cok abartmisim galiba :52:

$PICT0225.jpg

Bu resim bugünün

Resim güncelleme, bugünden bir Resim kizlar :D Yanliz bir sorun var, ben kendimi göremiyorum, su solaryum isini cok abartmisim galiba :52:

Eki Görüntüle 315126

Bu resim bugünün

tebrık ederım arkadasım sende okudugum bazı seylerı hemen yapmaya baslıcam.. ayrıca arkadaslar haklı sankı annen gıbı duruyo ustekı resımler. valla bayıldım... sımdı tam kac kılosun bende 1 haftadır gunluk tutuyorum buranın ınsana etkısı cok 73 kıloydum 70 oldum acayıp kafama taktım esım cok uzdu bu konuda benı etkısı cok yanı neyse yenı fotolarıı beklıyorum... cok ama cok tbr ederım..

Resmen hayran kaldim azmine.. (:
Umarim son 10 kilonuda istedigin gibi verebilirsin..
Masallah nazar degmesin gercekten degisim fazlasiyla belli :)

resim güncelleme, bugünden bir resim kizlar :d yanliz bir sorun var, ben kendimi göremiyorum, su solaryum isini cok abartmisim galiba :52:

Eki Görüntüle 315126

bu resim bugünün

maşallah maşallah erinmesem 41 kere maşallah yazacağım bu nası bi evrimdir remenn vala tatlım eskii halin artık sen olmadığın için laf söleyebilriz demi :) ya kilo veren başkalrıda var diğer topkiklerde ama sen sanki başka biri olmuşsun yaaa bi kere abartmıyorumm çok güzel bi hatun olmuşsunn
belkid ebende güzelimm ama senin gibi belkide 50 lili kilolarda güzelliğim çıkacakk

maşallah maşallah erinmesem 41 kere maşallah yazacağım bu nası bi evrimdir remenn vala tatlım eskii halin artık sen olmadığın için laf söleyebilriz demi :) ya kilo veren başkalrıda var diğer topkiklerde ama sen sanki başka biri olmuşsun yaaa bi kere abartmıyorumm çok güzel bi hatun olmuşsunn
belkid ebende güzelimm ama senin gibi belkide 50 lili kilolarda güzelliğim çıkacakk

Sagolasin canim benim nekadar hosuma gitti yazdiklarin, tesekkür ederim :) Eski halime istediginiz kadar laf söyleyebilirsiniz zira o eski beni bende hic sevmiyorum, benimde yerden yere vurasim geliyor :) Tesekkür ederim hayatimm

Canim eminim sende güzelsindir canim gercektende cirkin bayan yok kesinlikle! Kendinizi spora verin gercekten, iki haftadir cok resmi tatil oldugu icin düzenli yapamiyorum ve spor yapmadigim zaman kendimi ister istemez yemege verdigimi farkettim. Dolayisiyla sporu birakmayi asla düsünmüyorum. Sende kendini spora ver canim

tebrık ederm gercekten buyuk değişim.YENI YILINIZ DA KUTLU OLSUN AYRICA.birsey sormak ıstıyorum kucuk bebeğım var benım spor salonuna gıtmem zor eve kosu bandı almakta da tereddüt edıyorum sızın kullandıgınız crosstraıner dı sanırım sızce ondan almalımıyım sporda da cok ıstıkrarlı degılım ama hayatımda spor olsun ıstıyorum cok faydası oluo cunku cevaplarsınız sevınırm tekrar tekrar tebrık ederım:nazar:

İnanamıyorum:53:

Öncelikle bu kadar kilo verdiğin için kocamaaaaan bir takdir hakediyorsun canım..Gerçekten iradeni tebrik ediyorum..Ben de yaklaşık bir 5 sene çnce 25 kilo verdim..rahatsızlığım nedeniyle almıştım..ilaçlar serumlar vs vs..bilirim kilo vermenin zorluğunu..

Ama beniim inanamadığım o değil..
Şuan 61 kiloyum..Normalde 38 bedene sığsam da, genelde 40-42 tercih ediyorum çünkü salaş giymeyi seviyorum, kıyafetler vücudumda oynamadı mı rahat edemiyorum :1:..
O fotolar nasıl 85 kilo olan birine ait olabilir:53: Hala şoktayım..O nasıl bir kemik yapısıdır? Görüntü olarak aynıyız neredeyse..Hani bir kaç kilo daha versen benden ince görüneceksin..

Benim kemiklerim kalındır, 13 sene profesyonel voleybol oynadım, her türlü sporu yaptım sayılır, bu yüzden normalden biraz kalın görünürüm v.s v.s ama ilk defa 85 kiloyla bu kadar ince görünen birine denk geldim:53:
Bence senin tartı yanlış:31:

İnanamıyorum:53:

Öncelikle bu kadar kilo verdiğin için kocamaaaaan bir takdir hakediyorsun canım..Gerçekten iradeni tebrik ediyorum..Ben de yaklaşık bir 5 sene çnce 25 kilo verdim..rahatsızlığım nedeniyle almıştım..ilaçlar serumlar vs vs..bilirim kilo vermenin zorluğunu..

Ama beniim inanamadığım o değil..
Şuan 61 kiloyum..Normalde 38 bedene sığsam da, genelde 40-42 tercih ediyorum çünkü salaş giymeyi seviyorum, kıyafetler vücudumda oynamadı mı rahat edemiyorum :1:..
O fotolar nasıl 85 kilo olan birine ait olabilir:53: Hala şoktayım..O nasıl bir kemik yapısıdır? Görüntü olarak aynıyız neredeyse..Hani bir kaç kilo daha versen benden ince görüneceksin..

Benim kemiklerim kalındır, 13 sene profesyonel voleybol oynadım, her türlü sporu yaptım sayılır, bu yüzden normalden biraz kalın görünürüm v.s v.s ama ilk defa 85 kiloyla bu kadar ince görünen birine denk geldim:53:
Bence senin tartı yanlış:31:

Evet diyorum ya oldugumdan daha zayif görünüyorum, neyden kaynaklandigi konusunda hicbir fikrim yok. 42 Beden giyiyorum suan.

Yalniz 85 degilim artik 83 üm canim :9: Tesekkür ederim canim evet kilo vermek cok zor gercekten allahim birdaha aldirtmasin!

tebrık ederm gercekten buyuk değişim.YENI YILINIZ DA KUTLU OLSUN AYRICA.birsey sormak ıstıyorum kucuk bebeğım var benım spor salonuna gıtmem zor eve kosu bandı almakta da tereddüt edıyorum sızın kullandıgınız crosstraıner dı sanırım sızce ondan almalımıyım sporda da cok ıstıkrarlı degılım ama hayatımda spor olsun ıstıyorum cok faydası oluo cunku cevaplarsınız sevınırm tekrar tekrar tebrık ederım:nazar:

Canim tabii Birtane Crosstrainer al evine, bende baslarda ucuz birtane aldim evde basladim. 30 Kilosunu evde vermistim zaten. Dizi izlerken öyle birde zevkli oluyorki. Spora ayirdigin belirli bir saat olsun günde, kaytarmayi aklindan bile gecirme zorla kendini. Ilk bir hafta 30 dakika yapsan yeterli yavas yavas bir saate cikarsin. Spor kadar faydali birsey yoktur insani öyle iyi hissettiriyorki kilo vermek istemeyenlere bile tavsiye ederim!

Eki Görüntüle 308187

:3: bayiliyorum bu grafige arada bir güncelliyorum :52:
güncelle canım hakkındır senin:46::46::46:
inan bakarken bende bayılıyorum..kendim vermiş kadar mutlu oluyorum..bende 1aydır diyetteyim..
bir gece kafama taktım sabah diyetsyende buldum kendimi..ilk ayım iide gitti 6kg verdm..
ama yolum uzun çizelgemde de göreceksin..benmde nerden baksam 50kg fazlam va ama belli hedefler koydum kendime.
önce 2 harfliler 99 u görmeliyim..sonra 85..sonra 75 gerisi Allah kerim:23:
Kizlar Resim güncelleme... Öyle bayiliyorumki artik Resim cekmeye, iltifatlar duymaya bilemezsiniz. Mest oluyorum resmen :D

Eki Görüntüle 311062

inşallah benmde resm cektirmeyi sevdgim zamanlar gelecek..
bu arada benmde büyük özlemim kot pantolon giyebilmek.. sana da öyle yakışmış ki..
83le bile fıstık gibisin:nazar: boyun kaç senin canım?
ben 1.68im..1aydır okuyorum sayfanı..sen bilmeden de en byük yardımcılarımdan birisin..
ama burada hiç 1 günlük yediklerini yazmamıssın ilk zamanlarda da öyle güzel ikir olur ki bana..
beni çok iyi anladıgını düşünüyorum..ve seni tekrar kutluyorum:16::16:

güncelle canım hakkındır senin:46::46::46:
inan bakarken bende bayılıyorum..kendim vermiş kadar mutlu oluyorum..bende 1aydır diyetteyim..
bir gece kafama taktım sabah diyetsyende buldum kendimi..ilk ayım iide gitti 6kg verdm..
ama yolum uzun çizelgemde de göreceksin..benmde nerden baksam 50kg fazlam va ama belli hedefler koydum kendime.
önce 2 harfliler 99 u görmeliyim..sonra 85..sonra 75 gerisi Allah kerim:23:

inşallah benmde resm cektirmeyi sevdgim zamanlar gelecek..
bu arada benmde büyük özlemim kot pantolon giyebilmek.. sana da öyle yakışmış ki..
83le bile fıstık gibisin:nazar: boyun kaç senin canım?
ben 1.68im..1aydır okuyorum sayfanı..sen bilmeden de en byük yardımcılarımdan birisin..
ama burada hiç 1 günlük yediklerini yazmamıssın ilk zamanlarda da öyle güzel ikir olur ki bana..
beni çok iyi anladıgını düşünüyorum..ve seni tekrar kutluyorum:16::16:

Canim benim, sen nekadar tatlisin öyle... Insan sismanken resim cekmeye hic yanasmiyor, baskalari resim cekmeye kalktigi zaman utaniyor sikiliyor.

Ama zayifladikdan sonra hersey rüya gibi oluyor, resimler güzel cikiyor, görüntünle gurur duyuyorsun herkez görsün istiyorsun. Giydigin hersey yakisiyor, hele birde iltifat duyunca mest oluyorsun. Eskiden seni bir bayan gözüyle görmeyi aklinin ucundan bile gecirmeyecekler beyler pesinden kosunca, iltifatlar yagdirinca, senin icin ugrasinca sirf cabalarinin tadini cikarmaktan zevk aliyorsun :3: Ama artik onlara degil sadece kendine asik oluyorsun, kendine hayran oluyorsun.

Bunlari sana anlatiyorum cünkü her biri seni motive edecek seyler oldugunu biliyorum bir bayan olarak. Rejime baslarken coook kücük bir ihtimal olarak geliyor, hayal gibi geliyor insana basarmak. Ama okadar uzakta degil o hedef inan bana. Akline geleceginden cok daha yakin! Ki zaten bir basladinmi zayiflama süreci bile basli basina bir zevk oluyor. Her seferinde Kiyafetlerin biraz daha bol geldigini görmek, her sabah birkac yüz gramda olsa verdigini görmek!! O Spor nasil zevkli geliyor insana!

Canim inan hergün baska baska seyler yedim belirli bir rejime girmedim suandada acikcasi spor yapiyorum ama Bogazimi tutuyor degilim artik. Ama cok iyi hatirliyorum kocaman Iskender yedigimi hatirliyorum bu zayiflama sürecinde. Ben sadece yedigim kalorileri hesapladim ve asla 1000 kaloriyi gecmemeye baktim. Sende yediklerini hesapla ne yersen ye fark etmez, ama doyurucu seyler yersen daha iyi olur tabiiki ama 1000 kaloriyi gecme. Tabiiki her yemegin kalorisini tam olarak bilemezsin ama hemen hemen agzi düz hesaplaman yeterli olur.

Eger ben bir sekilde motive olmana vesile olduysam ne mutlu bana inan bunu duyduguma cok sevindim, ben sana inaniyorum o 50 kilonun hepsini vereceksin! Bende birzamanlar yolum uzun diyordum ama rejime baslarkenki hedefime coktan ulastim simdi ve tadini cikara cikara zayifladim.

yukardaki konuşmayı okudum da kilondan daha zayıf gözükmenin nedeni spor yaparak zayıflamış olman bence.
83 kilosun ama vucudun sıkı şu anda.
başka bi insanda 83 kilo sende durduğu gibi durmaz.
çünkü sen sıkılaşmışsın.
bu yüzden bi 5-6 kg daha zayıf gözüküyosun kesinlikle....

Canım hiç vazgeçme, fıstık gibi olmuşsun. Resimlerine bakıp bakıp feyz alıyorum. Resmen evrim geçirmişsin. İnşallah dal gibi olursun, kendine güvenini dopdolu kazanır, hayattan intikamını alırsın.

yukardaki konuşmayı okudum da kilondan daha zayıf gözükmenin nedeni spor yaparak zayıflamış olman bence.
83 kilosun ama vucudun sıkı şu anda.
başka bi insanda 83 kilo sende durduğu gibi durmaz.
çünkü sen sıkılaşmışsın.
bu yüzden bi 5-6 kg daha zayıf gözüküyosun kesinlikle....

Evet mutlaka vücuddaki kas oranlarin rolü vardir, her iki günde bir kas calismasi yapiyorum mutlaka faydasi olmustur.

süperrrrrrrrrr,bende tebriklerimi iletmek istedim. 2 yıldır başına bela olan 10 kilodan kurtulamayan biri olduğumdan bu işin zor olduğunu az buçuk biliyorum,tabii senin geçirdiğin bu muhteşem değişimle kıyaslanamaz o yüzden de azmine ve sabrına hayran kaldım,maşallah sana :42: paylaşımın içinde teşekkürler...

Back