- Konu Sahibi _chocolate_
Ben 84 kiloyum , boyum 1.70 normal , 20 kg vermek istiyorum ama 2009 dan bu yana bir türlü ciddi bir şekilde diyete başlayamadım :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanamiyorum sürekli güncelle ki bizde motive olalim. aman Allahim yaa süper olmussun mükemmel bir azim. Iste istemeyen hic birsey yapamaz.
Bu arada kocaninda etrafinda 40 takla atiyor olmasi gerekti. Ama bilemiyorum yani. Kendi bilir
Ha birde almanca abnehmen sitesindemisin sen? koydugun cizelgeyi farkettim de .
Ben de oradayim ama dukan diyeti yapiyorum ben ve acayip iyi gidiyor su an.
Resim güncelleme, bugünden bir Resim kizlar Yanliz bir sorun var, ben kendimi göremiyorum, su solaryum isini cok abartmisim galiba
Eki Görüntüle 315126
Bu resim bugünün
resim güncelleme, bugünden bir resim kizlar :d yanliz bir sorun var, ben kendimi göremiyorum, su solaryum isini cok abartmisim galiba
Eki Görüntüle 315126
bu resim bugünün
maşallah maşallah erinmesem 41 kere maşallah yazacağım bu nası bi evrimdir remenn vala tatlım eskii halin artık sen olmadığın için laf söleyebilriz demi :) ya kilo veren başkalrıda var diğer topkiklerde ama sen sanki başka biri olmuşsun yaaa bi kere abartmıyorumm çok güzel bi hatun olmuşsunn
belkid ebende güzelimm ama senin gibi belkide 50 lili kilolarda güzelliğim çıkacakk
İnanamıyorum
Öncelikle bu kadar kilo verdiğin için kocamaaaaan bir takdir hakediyorsun canım..Gerçekten iradeni tebrik ediyorum..Ben de yaklaşık bir 5 sene çnce 25 kilo verdim..rahatsızlığım nedeniyle almıştım..ilaçlar serumlar vs vs..bilirim kilo vermenin zorluğunu..
Ama beniim inanamadığım o değil..
Şuan 61 kiloyum..Normalde 38 bedene sığsam da, genelde 40-42 tercih ediyorum çünkü salaş giymeyi seviyorum, kıyafetler vücudumda oynamadı mı rahat edemiyorum ..
O fotolar nasıl 85 kilo olan birine ait olabilir Hala şoktayım..O nasıl bir kemik yapısıdır? Görüntü olarak aynıyız neredeyse..Hani bir kaç kilo daha versen benden ince görüneceksin..
Benim kemiklerim kalındır, 13 sene profesyonel voleybol oynadım, her türlü sporu yaptım sayılır, bu yüzden normalden biraz kalın görünürüm v.s v.s ama ilk defa 85 kiloyla bu kadar ince görünen birine denk geldim
Bence senin tartı yanlış
tebrık ederm gercekten buyuk değişim.YENI YILINIZ DA KUTLU OLSUN AYRICA.birsey sormak ıstıyorum kucuk bebeğım var benım spor salonuna gıtmem zor eve kosu bandı almakta da tereddüt edıyorum sızın kullandıgınız crosstraıner dı sanırım sızce ondan almalımıyım sporda da cok ıstıkrarlı degılım ama hayatımda spor olsun ıstıyorum cok faydası oluo cunku cevaplarsınız sevınırm tekrar tekrar tebrık ederım
güncelle canım hakkındır senin
Kizlar Resim güncelleme... Öyle bayiliyorumki artik Resim cekmeye, iltifatlar duymaya bilemezsiniz. Mest oluyorum resmen
Eki Görüntüle 311062
güncelle canım hakkındır senin
inan bakarken bende bayılıyorum..kendim vermiş kadar mutlu oluyorum..bende 1aydır diyetteyim..
bir gece kafama taktım sabah diyetsyende buldum kendimi..ilk ayım iide gitti 6kg verdm..
ama yolum uzun çizelgemde de göreceksin..benmde nerden baksam 50kg fazlam va ama belli hedefler koydum kendime.
önce 2 harfliler 99 u görmeliyim..sonra 85..sonra 75 gerisi Allah kerim
inşallah benmde resm cektirmeyi sevdgim zamanlar gelecek..
bu arada benmde büyük özlemim kot pantolon giyebilmek.. sana da öyle yakışmış ki..
83le bile fıstık gibisin boyun kaç senin canım?
ben 1.68im..1aydır okuyorum sayfanı..sen bilmeden de en byük yardımcılarımdan birisin..
ama burada hiç 1 günlük yediklerini yazmamıssın ilk zamanlarda da öyle güzel ikir olur ki bana..
beni çok iyi anladıgını düşünüyorum..ve seni tekrar kutluyorum
yukardaki konuşmayı okudum da kilondan daha zayıf gözükmenin nedeni spor yaparak zayıflamış olman bence.
83 kilosun ama vucudun sıkı şu anda.
başka bi insanda 83 kilo sende durduğu gibi durmaz.
çünkü sen sıkılaşmışsın.
bu yüzden bi 5-6 kg daha zayıf gözüküyosun kesinlikle....