- Konu Sahibi _chocolate_
Bende Mönchengladbachdan. Almased iyi birsey ama tadi igrenc, herzaman yapabilecegin bir diyet degil. ben kafama göre yapiyorum, bazen almased iciyorum bazen yemek yiyorum ama sonuc itibariyle aldigim kaloriye dikkat ediyorum.
aaaa yakinmisiz biz yaaaa :)
L-carnitin sind kapseln die freie fettsäuren in die muskulatur ''bringen''. Mit den tabletten kannst du im sport besser aushalten ve fena terletiyor. Ilk aldigim günde bu haplari fitnesse gitmistim. aslinda 20 dk sonra crosstrainerde terlemeye basliyodum ben. 5 dk sonra terler icinde kalmistim. pek düzenli almadim ama.
Sadece spor yaparsan ise yariyor bu haplar. Ve bu haplari genellikle sporcular einnehmen yapiyor. Ben dm den aldim für 5 euro 60 kapseln von das gesunde. Lcarnitin anteili az oldugu icin 2 kapsel aliyorum günde da ist sogar noch 150 mg magnesium drin. Yani hat keine nebenwirkung.
kiz kullaniyormusun hala? :26: acaba bendemi kullansam, pahalida degilmis zaten.
bu arada chocolatecimmm senin basari öykünü okuyunca ist bei mir der groschen endgültig gefallen :) cok cok tsk ederim bunun icin.
hele ki resimlerini gördügüm an o kadar inanmistim ki kendime. hatta annemi cagirdim onada gösterdim resimlerini.
annem cok taktir etti seni masallah cok güzel olmus dedi
insallah bende bir gün basari öykmü yazarimm. AMINNNN :)