Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

tebrik ediyorum seni hem de çokkkkkkkkkkkk....fıstık gibi olmuşsun çok güzelsin arkadaşım..
kendine en güzel iyiliği yapmışsın....
benimde 10 kilo vermem lazım ama öyle zor kilo veriorum ki..birde iradem çok zayıf...
sanırım ben diyetteyim fikriyle kendimizi sınırlamamak vede strese sokmamak gerekiyor...
tam tesrine az ama sık yemeyi alışknlık yaşam şekli haline getirmek gerekiyor...
umarım başarırım bende... tekrar tebrik ederim

Son düzenleme:
önceki ve sonraki hallerini gördümde aradaki farka inanamadım kilo verip kendine bu iyiliği yaptığın için seni kutluyorum

harikasın. tü tü tü maşallah valla darısı bana ve tüm kilo vermek isteyenlere

Tabiiki burdanda olur facede olur. Burda Chat özelligi olmadigi icin daha kolay olur diye öyle diyorum ama burdanda yardimci olmaya calisirim elbette.

Ayyyy Selam canimmm bende senin azmine bayildim ayildimm bayildimmm ayildimmmmmm desem yeridirrr Kiz manken gibi olmussun woooooow Allahim nazarlardan saklasinnnn INsallahhhh
Bende kendime bir günlük actim ilk adimlar bunlar sanirim. biraz kiloda verdimm :26:Ama okadar ihmal ettimki sporuu bende kendime inanamiyorum
Sanirim meslektasiz üstelik bu arada:) Ist ne anwaltskanzlei im hintergrund sanirim wenn ich mich nicht irre :)

Banada full destek banadaa:)) Bende isterim vallaha :)

Canim benim sendemi benim gibi almancisin?
Evet meslektasiz, (Das ist eine Anwaltskanzlei)

Tamam iste biraz kilo verdiysen coktan baslamissindir demektir. En önemli tarafi karar vermek zaten! Ilk birkac gün cooook zor gecer acliga dayanmazsin, zorlanirsin ama ilk birkac günü disini siktiktan sonra gerisi cocuk oyuncagi oluyor. Haydin kolay gelsin hepimize :)

Evet Almanciyim canim :)) Bin grad noch in der ausbildung als rechtsanwaltsfachangestellte:) Meslektasimida buldum ohh

Basladim baslamasina ama bide bogazimi tutabilsemmm...... ilk baslarda her 2 günde bi fitness gidiyodum hic aksatmiyordum simdi varya en az bi bucuk haftadir fitnessin yüzünü görmüyom okadar tembellestimki anlatamam fitness diyince bi yorgunluk cöküyor bana hic gidesim gelmiyor Son zamanda isin ucunu iyce kacirdim oysaki ne güzel 2li rakamlara düstüm (

canim düzenli spor sart, hatta hergün git du muss in den sauren apfel beissen! Spora gitmeme ihtimalini ihtimaller icinde görme! Haftada 5 kere gitmeyi sart kos kendine! Bogazini tutamiyorsan kendini icmeye ver! Kahve ic, cay ic, su ic eline ne gecerse ic! Vede almasedi bir dene! Ilk birkac gün sadece onu icince diyete baslamasi bir okadar zor oluyor ama kalici oluyor! Ilk iki gün sirf onu icersen alisiyorsun bile acliga, diyet daha kolay geliyor! Sen hangis sehirde yasiyorsun? Bende daha ausbildungdayim, bu son senem

ya bende en az 5-10 kilo vermek istiyorum..en çok kilom göbek kısmımda var benim...doğumdan sonra kaldı ve gitmiyor...ama ben sık sık yemek yiyen biri değilim ..sabah mesela 2 dilim kepek ekmeği yedim ama öğlen yemiyorum...taa akşama kadar aç kalıyorum...akşam biraz yiyorum ..biliyorum düzensiz bi beslenme ama yapamıyorum...ve tam tersi kilo alıyorum...

Ben frankfurttanim sen ?? Benim de ilk yilim daha coook var önümde :)
Yaa Aklimdan gecmedi degil ne Mahlzeit zu ersetzen mit almased oder yeni gördüm tvde daha arastirmadim yokebe <.. Nasil bisey bilmiyorum.
Bi aralar diyetisyene gitmistim oda bu shaklerle diyet uygulatti bana. Bir ögünü shakle gecirmem gerekiyodu.. Sen nekadar kullandin almasedi?

birde mesela..bir gün içerisinde neler yediğini neler yaptığını yazarmısın?...
en azından bilgi edinmiş olurum...ben şuan 67 kğ şuanki hedefim 60 olmak...sonrada 55...boyum 1,62 ideal kilom 55 olması lazım...ki bekarken öyleydim..:)

Bende Mönchengladbachdan. Almased iyi birsey ama tadi igrenc, herzaman yapabilecegin bir diyet degil. ben kafama göre yapiyorum, bazen almased iciyorum bazen yemek yiyorum ama sonuc itibariyle aldigim kaloriye dikkat ediyorum.

Canim okadar degisikki yani yediklerimi hic dikkat etmedimki, sadece kalorisine dikkat ettim. Mesela bugün sadece almased günü yapiyorum. Baska zamanda kepek ekmek yiyorum aksamda artik evde ne varsa yemekte ondan.

Bende Mönchengladbachdan. Almased iyi birsey ama tadi igrenc, herzaman yapabilecegin bir diyet degil. ben kafama göre yapiyorum, bazen almased iciyorum bazen yemek yiyorum ama sonuc itibariyle aldigim kaloriye dikkat ediyorum.

Evet Bende dikkat ediyorum artik sabahlari 2 dl bauernbrot yiyorum 80 kalori var bi dilimde. Bir mehrkornbrötchenda bile 3 kati var hemen hemen oysa ben onlarda fazla kalori yok saniyodum

Mesela almasedi düzenli icerkene nekadar kilo verdin ve hangi zaman icerisinde? Bende l-carnitin haplarini kullanmaya basladim..

L-carnitin haplari nedir? Ise yariyormu? off simdi ne desem yalan olur ama yeni yapdigin zamanlara acayip kilo verdirtiyor 4-5 gün icinde 2-3 kilo gidiyor sonra yavasliyor tabii. Ama kalorisi cok düsük düzenli olarak yaparsan metabolizmani mahvedersin.

L-carnitin sind kapseln die freie fettsäuren in die muskulatur ''bringen''. Mit den tabletten kannst du im sport besser aushalten ve fena terletiyor. Ilk aldigim günde bu haplari fitnesse gitmistim. aslinda 20 dk sonra crosstrainerde terlemeye basliyodum ben. 5 dk sonra terler icinde kalmistim. pek düzenli almadim ama.
Sadece spor yaparsan ise yariyor bu haplar. Ve bu haplari genellikle sporcular einnehmen yapiyor. Ben dm den aldim für 5 euro 60 kapseln von das gesunde. Lcarnitin anteili az oldugu icin 2 kapsel aliyorum günde da ist sogar noch 150 mg magnesium drin. Yani hat keine nebenwirkung.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…