Doğuma Hazırlık chicco'nun bebek bakım seti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bu ürünü internetten sipariş etmiştim 38tl ye.ürün dün elime geçti çantası çok hoşuma gitmedi açıkçası chicco kalitesine yakışmamış çok basit görünüyo ama içindeki ürünleri tek tek alsan daha pahallı oluyo o yüzden çantalı al kullanmasanda ıvır zıvır koyarsın içine.içindekilerden kullanan herkes memnun bana kullanmak şimdilik nasip olmadı yakında kullanacaz inş.

bi sitede buldum 38 tl ye ama sipariş vermeye cesaret edemedim. çünkü hiç duymadım bu siteyi. bilmiyorum yazmak serbest mi, reklam olur mu?

arkadaşlar sanırım 2 tip çantalı set var benim alıp beğendiğim kahverengi yan çanta olan:)

ben yeni doğduğunda kullanmak için her şeyini mustela aldım biraz erken almış oldum ama ne yapayım bozulmaz ya...ilk doğduklarında ciltleri çok hassas olduğundan araştırmalarım sonucunda mustelaya karar verdim.

bende kahve rengi gibi olan yandan olan çantadan aldım 45 di sanırım yengem kullandı kesinlikle uygun al dedi.çanta hoş degil pek ama yakın bir yere gun içinde oturmaya giderken bebegimin bezini biberonunu koyup rahatlıkla götürebilirim sırt çantası sevmiyorum zaten.
zaten bebek için çanta büyük olanlardan alacagım için gunluk oturmalarda vs lerde baan yeter diye düşündüm...ürünleride gayet kaliteli duruyor hatta bir tane dahamı alsam diyede düşünüyorum daha uyguna geliyor.bir ıslak mendil sadece 12 ytl düşünün artık...

birileri chicconun ürünleri iyi birileri değil diyo
bende almadım daha
evde mustela baby krem var
acaba chicco mu sebamed mi nivea mı biraz daha arştırmam lazım
ama bu çanta cidden ucuza geliyo

ben ilk kızımda dalın kullandım memnun kaldım ama dalın kalıtesını duşurmuş oyuzden ya chicco yada sebamed kullanmayı düşünüyorum sebamed en pahalısı galıba

slm kızlar chicconun bebek bakım ürünleri cantasıyla beraber 45 tl sebamede en yakın üründe oymus kullananlar almayı düsünenlr varmı

Kayınvalidem sagolsun kocaman bir bebek cantasi getirmis bana amerikadan kaydirigubbakcemile2 o eksigim kapandi.
sebamed ve nivea urunleri almayi dusunuyorum.chicco nasildr bilemiyorum Simdiden almiyorum ki bayatlamasin daha4.5 ayimiz var insallah :)

X