Isterseniz bende travel sistem cift yonlu kullanilan.tek elle kapanan. sunny baby markasinin royal modeli bebek arabasi var. takas dusunebilirim. çorluda oturuyorum. araba kirmizi-koyu gridir. sunny baby royal yazarak arastirabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun, bebeğinize şifalar versin tez zamanda inşallah. Umarım yavrunuza çift yönlü bir araba bulursunuz.
Almak veya takas düşünenlere önerim var; Ben 17 aydır Chicco Liteway'i kullanıyorum çok memnunum. Taşıması, aracınızın bagajında az yer kaplaması, çok kolay açılıp kapanması, puset olmasına rağmen tam yatar pozisyonunun da olması gerçekten büyük avantaj, sıfır ayarında bu ürünü kaçırmayın derim.
Merhabalar õncelikle allah bebeğinize şifalar versin, kraft twist düşünürmusunuz? Bende kızım için chicco yada kraft baston araba düşünüyorumda aynı fiyata satmak istiyordum.Takas yapsak nasıl olur?
merhabalar õncelikle allah bebeğinize şifalar versin, kraft twist düşünürmusunuz? Bende kızım için chicco yada kraft baston araba düşünüyorumda aynı fiyata satmak istiyordum.takas yapsak nasıl olur?
CHİCCO LİTEWAY (kırmızı) Baston bebek arabası günceldir. Fiyatını düşürdüm , 250. TL İlgililere duyrulur.
Merhaba,
Bende tam lite way almak istiyordum. :) fakat aşağıdaki sitede kargo dahil 298 lira sadece rengi kötü.
Chicco Liteway Puset Canyon
Yanlış anlamayın bende uygun fiyata temiz bir araba almak istiyorum ama sizinki kargoyla neredeyse bu fiyatlara gelecek. Bu arada şehir neresi? ben kütahya dayım. benim çift taraflı arabam var.
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - AkldaKal : Alveri Sitesi : Uygun fiyat, Gvenli Alveri
isterseniz takas yapabiliriz. detaylı görüşebiliriz.
Chicco Liteway Bebek Arabası Satılmıştır. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?