Bebek İkinci El CHICCO LİTEWAY(kırmızı) bebek arabası

karaprens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
49
3
98
Merhabalar , Chicco Liteway baston bebek arabası almak isteyenlere sıfır sayılabilecek tertemiz 1-2 kere kullanılmış , yeni aldım fakat bebeğimin rahatsızlığından dolayı kullanamıyorum . İlgilenenelere duyrulur.

Yazmayı unutmuşum bebeğinize de Rabbim tez zamanda şifa versin.

Tşk. ederim Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin . Arabayı çok beğenerek aldım hatta çok kullanışlı fakat çift yönlü araba kullanmam gerekiyor, çünkü boğazında trakeostomi var yani boğazı delik ve yüzünün bana dönük olması gerekiyor mecbur kalmasam satmazdım . fiyatını çok düşüremiyorum çünkü 1-2 kere kullandım garantisi bile yeni. Yağmurluğu , ayak örtüsü hiç kullanılmamış. Benimde yeni bir araba almam gerekiyor o yüzden çok fazla indiremiyorum . Tşkler.

Allah acil şifalar versin bebeğinize.İnşalah alıcı bulursun ama kargosu çok tutacağı için yenisiyle aynı fiyata geleceğinden satamazsın bu fiyata.Ben alıcı değilim ama tesadüfen gördüm yazmak istedim.Belki takas düşünürsen daha çok talep olabilir.

Tşk.ederim lovely17 takas nasıl oluyo ben biraz acemiyimde sitede pek beceremiyorum

Tşk.ederim lovely17 takas nasıl oluyo ben biraz acemiyimde sitede pek beceremiyorum

Aslına bakarsan benimde bilgim yok ama aklıma geldi öyle senin sattığın ürünün özelliklerinde bir bebek arabası arayan elindede senin istediğin gibi bir bebek arabası varsa irtibata geçebilirsiniz.Ama bu durumda iki tarafta kargo ödeyecek saçma olur sanırım kabul ediyorum .Bunu düşünememeiştim.

Yinede tşk.ederim ilgine inşaallah çıkar birisi Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını

İstanbul un neresindesiniz ben sizin bebek arabasının nasıl birşey olduğunu bilmiyordum şimdi baktım modele çok beğendim aslında bende puset istiyorum
Benim bebek arabam bu model

Pierre Cardin PS-313 Quick Çift Yönlü Bebek Arabası / Füme Gri-Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Eşit özelliklere sahip değil belki ama sizin işinizi görecek bir arabaysa bende istanbuldayım takas düşünürseniz elden takas yapabilirz.
Benimkide çok az kullnıldı kızım 6 aylık zaten 2 aylıkken aldık ve ilk zamanlar çok gazlı olduğundan çıkamadık dışarı çok ağlıyordu sayılı kullnıldı ve benimkininde garantisi devam ediyor rüzgarlığı hiç kullnılmadı ve hiçbir sorunu yok.

Son düzenleme:
Şunu belirtmeliyimki kendimi düşünürek bulunmamıştım o öneride tamamen tesadüf çıkmadan merak ettim bakmak istedim nasıl diye modeli arattım tamamen tesdüf oldu düşünürseniz görüşelim.

Şunu belirtmeliyimki kendimi düşünürek bulunmamıştım o öneride tamamen tesadüf çıkmadan merak ettim bakmak istedim nasıl diye modeli arattım tamamen tesdüf oldu düşünürseniz görüşelim.

Sağol tatlım ama benim istediğim model graco nun fusio modeli hem baston hemde çift yönlü çok hafif bunu satabilirsem onu almayı düşünüyorum. O da çok iyi bir araba piyasada nerdeyse yok kalmamış artık bende bir kaç yerde buldum benimkinin ikikatı ama çok özellikli bir araba küçük kuzum için onu istiyorum Allah nasip ederse inş. sizde alıcı bulursunuz.

Evet hem baston hemde çift yönlü olması daha kullnışlı olur sizin için.Baktım modele internette çok güzel ve kulnışlı görünüyor.

Ben satmayı düşünmüyorum da tamamen şuanda gelişen bir olaydı.
Ben yaşına kadar kullnıcam sonra ilave olarak birde baston puset alırım olmazsa.

Son düzenleme:
Isterseniz bende travel sistem cift yonlu kullanilan.tek elle kapanan. sunny baby markasinin royal modeli bebek arabasi var. takas dusunebilirim. çorluda oturuyorum. araba kirmizi-koyu gridir. sunny baby royal yazarak arastirabilirsiniz

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun, bebeğinize şifalar versin tez zamanda inşallah. Umarım yavrunuza çift yönlü bir araba bulursunuz.

Almak veya takas düşünenlere önerim var; Ben 17 aydır Chicco Liteway'i kullanıyorum çok memnunum. Taşıması, aracınızın bagajında az yer kaplaması, çok kolay açılıp kapanması, puset olmasına rağmen tam yatar pozisyonunun da olması gerçekten büyük avantaj, sıfır ayarında bu ürünü kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…