Merhabalar , Chicco Liteway baston bebek arabası almak isteyenlere sıfır sayılabilecek tertemiz 1-2 kere kullanılmış , yeni aldım fakat bebeğimin rahatsızlığından dolayı kullanamıyorum . İlgilenenelere duyrulur.
Yazmayı unutmuşum bebeğinize de Rabbim tez zamanda şifa versin.
Tşk. ederim Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin . Arabayı çok beğenerek aldım hatta çok kullanışlı fakat çift yönlü araba kullanmam gerekiyor, çünkü boğazında trakeostomi var yani boğazı delik ve yüzünün bana dönük olması gerekiyor mecbur kalmasam satmazdım . fiyatını çok düşüremiyorum çünkü 1-2 kere kullandım garantisi bile yeni. Yağmurluğu , ayak örtüsü hiç kullanılmamış. Benimde yeni bir araba almam gerekiyor o yüzden çok fazla indiremiyorum . Tşkler.
Allah acil şifalar versin bebeğinize.İnşalah alıcı bulursun ama kargosu çok tutacağı için yenisiyle aynı fiyata geleceğinden satamazsın bu fiyata.Ben alıcı değilim ama tesadüfen gördüm yazmak istedim.Belki takas düşünürsen daha çok talep olabilir.
Tşk.ederim lovely17 takas nasıl oluyo ben biraz acemiyimde sitede pek beceremiyorum
Yinede tşk.ederim ilgine inşaallah çıkar birisi Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını
Şunu belirtmeliyimki kendimi düşünürek bulunmamıştım o öneridetamamen tesadüf çıkmadan merak ettim bakmak istedim nasıl diye modeli arattım tamamen tesdüf oldu düşünürseniz görüşelim.
Sağol tatlım ama benim istediğim model graco nun fusio modeli hem baston hemde çift yönlü çok hafif bunu satabilirsem onu almayı düşünüyorum. O da çok iyi bir araba piyasada nerdeyse yok kalmamış artık bende bir kaç yerde buldum benimkinin ikikatı ama çok özellikli bir araba küçük kuzum için onu istiyorum Allah nasip ederse inş. sizde alıcı bulursunuz.
Tşk. ederim Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin . Arabayı çok beğenerek aldım hatta çok kullanışlı fakat çift yönlü araba kullanmam gerekiyor, çünkü boğazında trakeostomi var yani boğazı delik ve yüzünün bana dönük olması gerekiyor mecbur kalmasam satmazdım . fiyatını çok düşüremiyorum çünkü 1-2 kere kullandım garantisi bile yeni. Yağmurluğu , ayak örtüsü hiç kullanılmamış. Benimde yeni bir araba almam gerekiyor o yüzden çok fazla indiremiyorum . Tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?