- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahbu sabah bende süte katıp içtim..haydi bismillah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahbu sabah bende süte katıp içtim..haydi bismillah...
insallah...bakıcaz..Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah
Yogurt daha mantıklı olur diye düşünüyorum.ama arada sütle de olur tabi.Sütle mi yoğurtla mı daha etkili acaba ?
Yağ yakma özelliği var diye hep yoğurtla karıştırdım . Sütte daha mı fazla yoğunlaşır aklım karıştı .
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?Arkadaşlar ben burda yazanlarda okumuştum bir bardak suya 1 kaşık chia atıyorum bekliyorum sismelerini jolemsi bir hal alinca içiyorum,açıkçası tok tutması konusunda gerçekten çok iyi iradeyide sağlam tutarsak olacak kızlar gibi geliyor. Kilo vermeye başlayınca yazacağım ama daha herhangi birşey yok göbeğimde biraz inme var ama tartıda yok
Sen nerden aliyorsun canım?
Hoş geldin canımArkadaşlar merhaba,
Forum açıldığından beri sizi üye olmadan takip ettim, yazdığınız her şeyi dikkatle okudum.
Ben 16.02.2017 tarihinde spora başladım. 76,5 ile başladığım bu maceraya 13.03.2017 tarihi itibari ile 72,4 ile devam etmekteyim.
Chia tohumu almayı düşünüyorum çünkü okuduğum yorumlar beni oldukça tatmin etti.
YEŞİL KAHVE de kullanıyorum bu arada, sabah kalktığım da boş mideme göndereceğim ilk şey bir bardak suyun içine kattığım yarım limon. Ondan sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ılık süt içine aktardan 6 liraya aldığım (6 liraya inanın çok fazla koydular) yeşil kahveyi katıp güzelce karıştırıyorum.
Kullanmadan önce korktum tabi ki içemem belki diye gerçi hala içememe durumum oluyor ama sıkıyorum dişimi..
Yeşil kahve taş gibi bir madde :))
bardağın aşağısın da küçük çakıl taşı gibi duruyor içtiğiniz de... ama faydasını görüyor musun derseniz evet gerçekten faydası var.
Diyet yapıyorum onu da kısaca size izah edeyim, bilgilenin :)
5 gün protein diyeti yaptım. Protein diyetinin dışına asla çıkmadım.
Kahvaltı da yağsız light beyaz peynir, bir adet yumurta.
Öğlen bir kase yoğurdun içine pul biber ve toz nane karıştırıp yedim.
Bol bol su içtim, ve saat 4 veya 4 buçuk gibi tekrar yoğurdumu yedim.
Meyve, sebze, şeker, naneli şeker, aromalı sakız bunların hepsi yasaktı bana kendimi adeta yoğurda boğdum diyebilirim.
5 gün sonrasında 1 gün protein 1 gün sebze yapmaya başladım.
Pazartesi yoğurt yiyorsam salı günü öğlen salata yiyordum.
Faydasını görüyorum.
Chia tohumu almak istiyorum ama güvenemiyorum her yerden alınmaz sağlığınız önemli bu konuda o yüzden ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum..
Chia tohumu ile ilgili alan arkadaşlar var ise ;
Nerden aldıklarını , faydasını görüp görmediklerini yazmalarını rica ediyorum.
HEDEF KİLO 55 ! başaracağım :)
Hoşbulduk:)Hoş geldin canım
Ben aktardan aldım
10 gündür düzenli kullanıyorum inanılmaz tok tutuyor ama daha tartılmadım
Bende yeşil kahveyi denemek istiyorum Mideye falan bi zararı var mı acaba
Hoşbuldum:)Selam Hoşgeldin..
Anladığım kadarıyla uyguladığınız diyet Dukan Diyeti.. Bende denemiştim daha önce ve kesinlikle çok etkili bir diyet..Ama bol su içmekte fayda var..
ben de Chia tohumuna yeni başladım..henüz tam oturtamadım düzeninin galiba... galiba değil öyle yani..
Bir kadın yeter ki bişeyi istesin...yapamayacağı birşey yok kesinlikle..Yol uzun gibi görünse de azmi elden bırakmamak şart..Allah kolaylık versin hepimize..
Hadi hayırlısı. Ben chia dan memnunum. Kilo veriliyor. Sen birde spor yapıyorsun. Rahat verirsin.Hoşbuldum:)
Dukan diyeti diye geçiyor evet, bende sipariş verdim az önce artık ne olacaksa olsun dedim bir anlık cesaretle
Düzenli yapıldığı sürece gerçekten işe yaradığı yazıyor her yerde , umarım düzene oturtturabilirsin canım
Amin inşallah :)
Hoşbuldum:)
Dukan diyeti diye geçiyor evet, bende sipariş verdim az önce artık ne olacaksa olsun dedim bir anlık cesaretle
Düzenli yapıldığı sürece gerçekten işe yaradığı yazıyor her yerde , umarım düzene oturtturabilirsin canım
Amin inşallah :)
10 gündür 4 kilo verdim. Mucize bu. Ben napsam 1 gr. Eksilmiyordu kilom. Bu 10 günde spor da yapmadım. Şaşkınım kızlarrr.