- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Caydıralla kim?başka bişy yiyomusun caydıralla..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caydıralla kim?başka bişy yiyomusun caydıralla..?
Cyndyrella nasıl verdin canım yaa. benim 3-4 kilom var vermem gereken bir türlü gitmiyor.1 aydır spora gidiyorum yediklerime de dikkat eden biriyim.bu tohumdan aldım marketten nasıl kullamam gerekiyor acaba yazarsan çok memnun olurum.10 gündür 4 kilo verdim. Mucize bu. Ben napsam 1 gr. Eksilmiyordu kilom. Bu 10 günde spor da yapmadım. Şaşkınım kızlarrr.
V -violet canım bende şu 9 aydır ameliyatla beraber kilo aldım hareket kısıtlığından. 68 le ameliyata girmiştim 74 e kadar çıktım. Bi ara göbeği aldırmayı falan düşünmüştüm ama dr gerek yok dedi. Spor yap dedi. Spor yaptım, aç kaldım aylarca azalmak yerine artmaya devam etti kilom. 10 gün önce face de irem dericiyi izleyince biraz aklıma yattı chia. Hiç umudum yoktu ama oldu işte. İrem dericinin aldığı siteden aldım ben. 3 aylık kullanımda yüzde 100 en az 10 kilokaybı garantisi var. Benim 1 kutuda 3 paket var. Çay, tohum ve mama. Bunları yemek aralarında, ara öğün kullanıyormuşuz. Sabah akşam çay. Tohum ve mama 1 kere günde.Cyndyrella nasıl verdin canım yaa. benim 3-4 kilom var vermem gereken bir türlü gitmiyor.1 aydır spora gidiyorum yediklerime de dikkat eden biriyim.bu tohumdan aldım marketten nasıl kullamam gerekiyor acaba yazarsan çok memnun olurum.
Hangi marka canım?baktım ben internette öyle bir şey goremedim.taylan kumelinin reklaminı yaptığı var.V -violet canım bende şu 9 aydır ameliyatla beraber kilo aldım hareket kısıtlığından. 68 le ameliyata girmiştim 74 e kadar çıktım. Bi ara göbeği aldırmayı falan düşünmüştüm ama dr gerek yok dedi. Spor yap dedi. Spor yaptım, aç kaldım aylarca azalmak yerine artmaya devam etti kilom. 10 gün önce face de irem dericiyi izleyince biraz aklıma yattı chia. Hiç umudum yoktu ama oldu işte. İrem dericinin aldığı siteden aldım ben. 3 aylık kullanımda yüzde 100 en az 10 kilokaybı garantisi var. Benim 1 kutuda 3 paket var. Çay, tohum ve mama. Bunları yemek aralarında, ara öğün kullanıyormuşuz. Sabah akşam çay. Tohum ve mama 1 kere günde.
Kızlar, yasak mı bilmiyorum ama adresi tam olarak paylaşıyorum.Hangi marka canım?baktım ben internette öyle bir şey goremedim.taylan kumelinin reklaminı yaptığı var.
Hemen bakıyorum.sagol canım.Kızlar, yasak mı bilmiyorum ama adresi tam olarak paylaşıyorum. Eki Görüntüle 1967185
Nasıl sipariş verdin?site erisim engelliKızlar, yasak mı bilmiyorum ama adresi tam olarak paylaşıyorum. Eki Görüntüle 1967185
Yooo değil. açtım benNasıl sipariş verdin?site erisim engelli
İsim benzerliği ile sahte site kuranlarınki engelli.Nasıl sipariş verdin?site erisim engelli
bana sordun sanırım. Öğünleri normal yiyorsun. Bu ara öğün günde 2 kere.başka bişy yiyomusun caydıralla..?
Günde 3 litre su içmezsen yağlar parçalanıp atılamaz. Yavaş olur kilo kaybı.ben sabahları ceviz suyu ile başladım. öğlene doğru bıkac adet gojı berry uzumu daha arada yesıl cay yemekte yogurtlu chıa tohumu aksam da meyva veya salata ..on bes gun oldu 1,800 kg verdım.71 kg ıle basladım 69,20 gıbıyım su an...ekmek gunde bır dılım en fazla ıkı dılım ..calıstıgım ıcın sabahları sadece pogaca veya sımıt . oglen standart personel yemegı aksam meyva veya salata. su aklıma geldıkce ıcıyorum. spor aklıma estıkce yuruyus babında...sımdılık ıyı gıdıyor bakalım..
hım tmm tşkkürbana sordun sanırım. Öğünleri normal yiyorsun. Bu ara öğün günde 2 kere.
chydıralle yazamadıCaydıralla kim?
Hmmm tamam o zaman.İsim benzerliği ile sahte site kuranlarınki engelli.
bana sordun sanırım. Öğünleri normal yiyorsun. Bu ara öğün günde 2 kere.
Bunu da yazamamış ama olsun artıkchydıralle yazamadı
Ahahahaa, aklıma şey geldi, buz devri filmi vardı, filmin içinde hep arada palamut peşinde koşan bi sincap olurduBunu da yazamamış ama olsun artık
Ay hakkateeenama arkadaşa teşekkür ederim canı gönülden,beni iki kere güldürdü.Ahahahaa, aklıma şey geldi, buz devri filmi vardı, filmin içinde hep arada palamut peşinde koşan bi sincap olurdu
Ama bir türlü yakalayamazdıAhahahaa, aklıma şey geldi, buz devri filmi vardı, filmin içinde hep arada palamut peşinde koşan bi sincap olurdu