- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
Aynenİnsanın çok morali bozuluyor
Bide kadın kadına bu deyince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenİnsanın çok morali bozuluyor
Bide kadın kadına bu deyince
Benimki sallama çay gibiydi.migrostan almıştım.Kahveyi nasıl yaptın ?
Topikte bir arkadas resmini koymustu.o markayi mi aldın?Gitti gidiyordan 23,50 TL kargo dahil .
Evet ondan aldım . 100 gr kavanozda toz şeklinde , Türk kahvesi gibi yapıp içtim .Topikte bir arkadas resmini koymustu.o markayi mi aldın?
Aldığım bu , dış kutusunu attım maalesef .Gitti gidiyor da bir sürü var tam olarak hangisini aldınız uacaba
Bende almak istiyorum
Yaklaşık 10 gündür neredeyse ekmek hiç yemiyorum.. Akşamları 1 tabak sebze yemeği yanında salata yada yoğurt yiyorum...Her sabah kalkınca sıcak limonlu su içiyorum. Haftada 2 gece yoğurt+zerdaçal+zencefil+tarçın karışımı yiyorum... Günde en az 2 litre su içiyorum ama çalıştığım kurumdaki bayanlar bugün öğlen bana '' biraz dikkat et, sen önceden daha zayıftın'' diyorlar..yaaa hiç mi bişey farkedilmedi yani anlamadım ki...
(onların önceden dediği zaman dilimi 5-6 ay öncesi gerçi ama son günlerde biraz süzüldün sanki demelerini beklerdim..)
Tabii ki . Dilerim hepimize faydalı olur .Bende almak istiyorum
Birkaç gün kullanıp yorumları yazarmısınız?
Bende chia yı kullanıyorum inş. faydalı olurTabii ki . Dilerim hepimize faydalı olur .
Ben denemek için chia da aldım , bugün ikisine birden başladım .
Ay ben her gün sabah akşam tartılıyorum. 1 ay nasıl sabretcen? Bari haftada1 tartıl.Öncede yazmıştım benim komşum aktardan almış
Bende aktardan aldım
1martta başladım sonucu 1 nisanda öğreneceğim
Konu aktif kalırsa sonuçları yazacağım:)
Chia kullanıyor musun?Yaklaşık 10 gündür neredeyse ekmek hiç yemiyorum.. Akşamları 1 tabak sebze yemeği yanında salata yada yoğurt yiyorum...Her sabah kalkınca sıcak limonlu su içiyorum. Haftada 2 gece yoğurt+zerdaçal+zencefil+tarçın karışımı yiyorum... Günde en az 2 litre su içiyorum ama çalıştığım kurumdaki bayanlar bugün öğlen bana '' biraz dikkat et, sen önceden daha zayıftın'' diyorlar..yaaa hiç mi bişey farkedilmedi yani anlamadım ki...
(onların önceden dediği zaman dilimi 5-6 ay öncesi gerçi ama son günlerde biraz süzüldün sanki demelerini beklerdim..)
Canım tok tutması değil asıl mesele metabolizmanın hızlanması. Tok tutuyor diye aç kalma, her öğün diyete uygun gıdalarla beslen. Mesela ben chia öncesi 1 gr acıkmıyor ve hiç bir şey yemiyordum. Andadım ki vücut durdu çalışmıyor mide. Ben hemşireyim. Anlıyordum yemesemde neden kilo aldığımı. 6 aydır ameliyat sonrası hareketsizlik yavaşlattı metabolizmayı. Şimdi herşey normale dönüyor, chia ile ben acıkmaya başladım. Daha sık yeme ihtiyacı duyuyorum ama 1 lokma bir şey hemen doyuruyor güzel tarafı bu. Ekmek, tatlı, yağlı bir haftadır canım istemiyor bile. 1 haftada 3,5 kilo verdim.Bende chia yı kullanıyorum inş. faydalı olur
Ama inanılmaz tok tutuyor canınız hiç yemek istemiyor
Vayyy süper ben o kadar verdiğimi düşünmüyorum açıkçasıCanım tok tutması değil asıl mesele metabolizmanın hızlanması. Tok tutuyor diye aç kalma, her öğün diyete uygun gıdalarla beslen. Mesela ben chia öncesi 1 gr acıkmıyor ve hiç bir şey yemiyordum. Andadım ki vücut durdu çalışmıyor mide. Ben hemşireyim. Anlıyordum yemesemde neden kilo aldığımı. 6 aydır ameliyat sonrası hareketsizlik yavaşlattı metabolizmayı. Şimdi herşey normale dönüyor, chia ile ben acıkmaya başladım. Daha sık yeme ihtiyacı duyuyorum ama 1 lokma bir şey hemen doyuruyor güzel tarafı bu. Ekmek, tatlı, yağlı bir haftadır canım istemiyor bile. 1 haftada 3,5 kilo verdim.
İnşallah etki eder . Nasıl kullanıyorsunuz peki ?Bende chia yı kullanıyorum inş. faydalı olur
Ama inanılmaz tok tutuyor canınız hiç yemek istemiyor
Önceleri sabah akşam yoğurtla karıştırarak yiyorumİnşallah etki eder . Nasıl kullanıyorsunuz peki ?
Benim pakette çay karışımı ve maması da var tohumun yanında.Vayyy süper ben o kadar verdiğimi düşünmüyorum açıkçası
Öğünlerde yemek yiyorum ama yemesem yemem hiçi acıkmıyorum
Siz Netten paket almıştınız demi ben aktardan aldım:)
Belki aralarında fark vardır
A iyi yapmışsın.kullan da bize de haber ver.ben de hala chiayı dolaptan çıkarıp da kullanıcam.Evet ondan aldım . 100 gr kavanozda toz şeklinde , Türk kahvesi gibi yapıp içtim .
A iyi yapmışsın.kullan da bize de haber ver.ben de hala chiayı dolaptan çıkarıp da kullanıcam.