Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

arkadaşlar bende 3 gündür sadece akşam kullanıyorum ve yoğurtla tüketiyorum.Tohumu aktardan aldım ama yoğurtta bekletme falan yapmıyorum.2 saat falan tok kalabiliyorum,suyu çok içiyorum yaklaşık 2,5 L .ekmek tüketmiyorum,önceden de tüketmiyordum. Chia yı kullanalı beri tuvalete çıkar oldum.Ama daha verdiğim kilo yok:KK43: 3 kilo vermeliyim bir türlü veremedim yoğun olmamdan dolayı spor yapamıyorum başka diyetlerde denedim olmadı,şimdi bunu deniyorum umarım veririm herkes verir.

Umarım yakın zamanda faydasını görürsünüz . Bende bugün başladım . Sadece şunu söylemek isterim maşallah ne güzel sadece 3 kilo fazlanız var , darısı bizlerin de başına.
Belki vücudunuzun direnç yaptığı dönemdesinizdir. Bir süre sonra kırılır .

Arkadaşlar..!!
az önce nette dolaşırken Yoğurt+soda+limon kürü diye bişey çıktı karşıma.. Bilgisi olan var mı acaba? Daha önce deneyen..?
:KK64: çok kolay ve rahatlıkla herkesin deneyebileceği bi kür gibi geldi bana..
( Burası chia tohumu için açılan bi sayfa biliyorum ama ekstra bu kür de yapılırsa faydası olacağını düşünüyorum... :KK39: )
Bu arada kk da konusu var bu kürün , ben burdan görüp denemeye başlamıştım .

Almaya çok niyetlendim ama paketlerdeki içeriklerden emin olamadım . Aldığım işe yaramazsa mecbur seninkinden alırım sanırım . Sen kilo verdim deyince bi umut bende başladım chia ya .
Ben başladığımın ertesi günü kilo kaybetmeye başladım. Şu an göbek 0 oldu. Zaten çoğumuzun bira göbeği yada ayva göbek dediğimiz göbek barsak şişkinliği. Ödem. Bundan sonra yağ yakmaya da başlarım inş.

Merhabalar, 1haftadır chia set kullanıyorum, 1 aylık set aldım ama içinden diyet listesi çıkmadı. Hali hazırda diyet yapıyorum, bu hafta adet döneminden mi bilmiyorum ama tartida çok değişiklik olmadı. Görünüşte incelme oldu ama kayda değer bir kilo kaybı yok. Kullanıp kilo veren arkadaşlar ayrıntılı nasıl kullandıklarını anlatabilir mi? 4 kilo versem benim için yetecek.

Merhabalar, 1haftadır chia set kullanıyorum, 1 aylık set aldım ama içinden diyet listesi çıkmadı. Hali hazırda diyet yapıyorum, bu hafta adet döneminden mi bilmiyorum ama tartida çok değişiklik olmadı. Görünüşte incelme oldu ama kayda değer bir kilo kaybı yok. Kullanıp kilo veren arkadaşlar ayrıntılı nasıl kullandıklarını anlatabilir mi? 4 kilo versem benim için yetecek.
Ben içinden neden diyet listesi çıkmadı diye satın aldığım yeri aradım. Kişiye özel liste hazırlıyoruz zaten bizi aramanız gerekiyordu dediler. Diyetisyenle görüştürdüler. O boy kilo yaş meslek vs. Bilgileri aldı bi kaç saat içinde mailime bir liste attı.

Ben başladığımın ertesi günü kilo kaybetmeye başladım. Şu an göbek 0 oldu. Zaten çoğumuzun bira göbeği yada ayva göbek dediğimiz göbek barsak şişkinliği. Ödem. Bundan sonra yağ yakmaya da başlarım inş.
İnşallah , bekliyoruz güzel haberlerini :super:

Bugün daha enerjik hissetim kendimi , kullandıkça daha net belli olur sanırım , bakalım .

Günaydın bayanlar
Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim
Chiayla ilgili konuşurken yeşil kahveden bahsettik
Kendisi 2014 yılında aktardan alıp kullanmış 6 kilo vermiş
İşe yarıyo tabi birazda dikkat etmek lazım dedi
Bilgilerinize
Bende bugün aldırıp kullanmayı düşünüyorm

Sabah 1 kase yogurda 1 k.atip yarim saat bekletip yiyin diye yazmisti bi site kahvalti yerine mi yiyecez onu yoksa ondan sonra kahvalti yapacak miyiz

Sütle mi yoğurtla mı daha etkili acaba ?
Yağ yakma özelliği var diye hep yoğurtla karıştırdım . Sütte daha mı fazla yoğunlaşır aklım karıştı .

X