- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
Almaya çok niyetlendim ama paketlerdeki içeriklerden emin olamadım . Aldığım işe yaramazsa mecbur seninkinden alırım sanırım . Sen kilo verdim deyince bi umut bende başladım chia ya .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almaya çok niyetlendim ama paketlerdeki içeriklerden emin olamadım . Aldığım işe yaramazsa mecbur seninkinden alırım sanırım . Sen kilo verdim deyince bi umut bende başladım chia ya .
arkadaşlar bende 3 gündür sadece akşam kullanıyorum ve yoğurtla tüketiyorum.Tohumu aktardan aldım ama yoğurtta bekletme falan yapmıyorum.2 saat falan tok kalabiliyorum,suyu çok içiyorum yaklaşık 2,5 L .ekmek tüketmiyorum,önceden de tüketmiyordum. Chia yı kullanalı beri tuvalete çıkar oldum.Ama daha verdiğim kilo yok 3 kilo vermeliyim bir türlü veremedim yoğun olmamdan dolayı spor yapamıyorum başka diyetlerde denedim olmadı,şimdi bunu deniyorum umarım veririm herkes verir.
Bu arada kk da konusu var bu kürün , ben burdan görüp denemeye başlamıştım .Arkadaşlar..!!
az önce nette dolaşırken Yoğurt+soda+limon kürü diye bişey çıktı karşıma.. Bilgisi olan var mı acaba? Daha önce deneyen..?
çok kolay ve rahatlıkla herkesin deneyebileceği bi kür gibi geldi bana..
( Burası chia tohumu için açılan bi sayfa biliyorum ama ekstra bu kür de yapılırsa faydası olacağını düşünüyorum... )
Tamam canım.Bi an evvel çıkar bence sende başla , kullandıkça olumlu olumsuz etkilerini paylaşıp yol gösterelim birbirimize .
Ben başladığımın ertesi günü kilo kaybetmeye başladım. Şu an göbek 0 oldu. Zaten çoğumuzun bira göbeği yada ayva göbek dediğimiz göbek barsak şişkinliği. Ödem. Bundan sonra yağ yakmaya da başlarım inş.Almaya çok niyetlendim ama paketlerdeki içeriklerden emin olamadım . Aldığım işe yaramazsa mecbur seninkinden alırım sanırım . Sen kilo verdim deyince bi umut bende başladım chia ya .
Sıkma canını . Daha çok hırslanmana sebep olsun .
Bir süre sonra gözle de görülür şekilde belli olur , yeter ki pes etmeyelim .
Chia kullanıyor musun?
Ben içinden neden diyet listesi çıkmadı diye satın aldığım yeri aradım. Kişiye özel liste hazırlıyoruz zaten bizi aramanız gerekiyordu dediler. Diyetisyenle görüştürdüler. O boy kilo yaş meslek vs. Bilgileri aldı bi kaç saat içinde mailime bir liste attı.Merhabalar, 1haftadır chia set kullanıyorum, 1 aylık set aldım ama içinden diyet listesi çıkmadı. Hali hazırda diyet yapıyorum, bu hafta adet döneminden mi bilmiyorum ama tartida çok değişiklik olmadı. Görünüşte incelme oldu ama kayda değer bir kilo kaybı yok. Kullanıp kilo veren arkadaşlar ayrıntılı nasıl kullandıklarını anlatabilir mi? 4 kilo versem benim için yetecek.
İnşallah , bekliyoruz güzel haberleriniBen başladığımın ertesi günü kilo kaybetmeye başladım. Şu an göbek 0 oldu. Zaten çoğumuzun bira göbeği yada ayva göbek dediğimiz göbek barsak şişkinliği. Ödem. Bundan sonra yağ yakmaya da başlarım inş.
İnşallah güzel olacak. Bir hedefinin olması bile vucudu harekete geçiriyor inan.Chiayı yeni aldım..yarın sabah kullanmaya başlayacam..bakalım bende etkisi nasıl olacak.:)
Ara öğün chia. Ana öğünlerinizin arasında.Sabah 1 kase yogurda 1 k.atip yarim saat bekletip yiyin diye yazmisti bi site kahvalti yerine mi yiyecez onu yoksa ondan sonra kahvalti yapacak miyiz