Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

İşe yaradı mı, sahtesinin çok olduğu söylenmiş çoğu yerde
Valla ben düzenli kullanmadım.cunkü diyet psikolojisinde degildim.bozulur belki diye buzdolabına koymustum.artik kullanmaya baslayacaģim.marketlerdeki sahte degil.al bence.gunde 1 veya 2 yemek kaşığı yeniyor sanırım.

1 tatli kasigi chia tohumunu sabahlari 250 ml suya karistirip icebiliyormusuz sanirim, deneyen var mi?

Aktardan alıp kullanan ve memnun kalan var mı? İlla sitesinden mi sipariş etmek gerekiyor. 10-15 kg vermem lazım. Diyette yapıyorum aynı zamanda.

Aktardan alıp kullanan ve memnun kalan var mı? İlla sitesinden mi sipariş etmek gerekiyor. 10-15 kg vermem lazım. Diyette yapıyorum aynı zamanda.
Öncede yazmıştım benim komşum aktardan almış
Bende aktardan aldım
1martta başladım sonucu 1 nisanda öğreneceğim
Konu aktif kalırsa sonuçları yazacağım:)

Arkadaşlar bu arada YEŞİL KAHVE kullanan var mı aranızda denemek istiyorum
Ama deneyenlerin yorumlarını merak ediyorum

Arkadaşlar..!!
az önce nette dolaşırken Yoğurt+soda+limon kürü diye bişey çıktı karşıma.. Bilgisi olan var mı acaba? Daha önce deneyen..?
:KK64: çok kolay ve rahatlıkla herkesin deneyebileceği bi kür gibi geldi bana..
( Burası chia tohumu için açılan bi sayfa biliyorum ama ekstra bu kür de yapılırsa faydası olacağını düşünüyorum... :KK39: )

Arkadaşlar..!!
az önce nette dolaşırken Yoğurt+soda+limon kürü diye bişey çıktı karşıma.. Bilgisi olan var mı acaba? Daha önce deneyen..?
:KK64: çok kolay ve rahatlıkla herkesin deneyebileceği bi kür gibi geldi bana..
( Burası chia tohumu için açılan bi sayfa biliyorum ama ekstra bu kür de yapılırsa faydası olacağını düşünüyorum... :KK39: )
Ben denedim ve 2-3 saat tok tutuyordu beni ama sonra yine acıkıyordum . Bende etkiliydi kişiden kişiye değişebilir tabii .

Chia ve kahve belki daha uzun süre tok tutar umuduyla bir de bunlara başladım .

C ciko07 yeşil kahvenin telvesini yiyormuydun sen ? Nasıl yapılır diye netten bakarak yaptım o_O Bazı yerlerde piştikten sonra bitki çayı gibi süzün yazıyor , bazı yerler ise Türk kahvesi gibi yapın yazıyor anlamadım . :KK70:

Yaklaşık 10 gündür neredeyse ekmek hiç yemiyorum.. Akşamları 1 tabak sebze yemeği yanında salata yada yoğurt yiyorum...Her sabah kalkınca sıcak limonlu su içiyorum. Haftada 2 gece yoğurt+zerdaçal+zencefil+tarçın karışımı yiyorum... Günde en az 2 litre su içiyorum ama çalıştığım kurumdaki bayanlar bugün öğlen bana '' biraz dikkat et, sen önceden daha zayıftın'' diyorlar..:KK42:yaaa hiç mi bişey farkedilmedi yani anlamadım ki...:KK42::KK42:

(onların önceden dediği zaman dilimi 5-6 ay öncesi gerçi ama son günlerde biraz süzüldün sanki demelerini beklerdim..:cry::cry:)

Yaklaşık 10 gündür neredeyse ekmek hiç yemiyorum.. Akşamları 1 tabak sebze yemeği yanında salata yada yoğurt yiyorum...Her sabah kalkınca sıcak limonlu su içiyorum. Haftada 2 gece yoğurt+zerdaçal+zencefil+tarçın karışımı yiyorum... Günde en az 2 litre su içiyorum ama çalıştığım kurumdaki bayanlar bugün öğlen bana '' biraz dikkat et, sen önceden daha zayıftın'' diyorlar..:KK42:yaaa hiç mi bişey farkedilmedi yani anlamadım ki...:KK42::KK42:

(onların önceden dediği zaman dilimi 5-6 ay öncesi gerçi ama son günlerde biraz süzüldün sanki demelerini beklerdim..:cry::cry:)
İnsanın çok morali bozuluyor
Bide kadın kadına bu deyince:KK43:

X