- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
Bu ürün kas yaptı mı ?74 den 70.5 a düştüm. 1 haftada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ürün kas yaptı mı ?74 den 70.5 a düştüm. 1 haftada.
Yok canım, sporsuz kas mı olur.Bu ürün kas yaptı mı ?
Yoğun protein içerdiğinden yağsız kas oluşumu sağladığına dair yazılar okudum , aklıma takıldı . Dediğiniz gibiyse sevindim .Yok canım, sporsuz kas mı olur.
Benim daha 1 hafta oldu. Yani sanmıyorum öyle olmaz. Olsa irem derici 25 kilo verince derileri sarkmazdı. Şimdi spor yapıp sıkılaşmaya çalışıyormuş. Sporla beraber kullanmak lazım. Bende yapamıyorum ama zaten 10 kilo versem yeter.Yoğun protein içerdiğinden yağsız kas oluşumu sağladığına dair yazılar okudum , aklıma takıldı . Dediğiniz gibiyse sevindim .
N11de ve gittigidiyorda var.Bu ürünü bulamadım . Nette sadece doğalpazar diye bir sitede var 25 TL güya indirimdeymiş . Siteyi bilmediğimden alamadım hafta sonu daha bir kaç yere daha bakıcam .
Yeşil kahve hiç kullanmadım ve pek bi bilgim yok hakkında... ilaç olmadığı sürece denemekte bi zarar görmüyorum..Bişey sormak istiyorum
Tekrar kilo vermek için neden yeşil kahve kullanmıyorsunuz bir zararı yoktur değil mi mideye falan
Bende sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kullanmayı düşünüyorum da:)
Benim daha 1 hafta oldu. Yani sanmıyorum öyle olmaz. Olsa irem derici 25 kilo verince derileri sarkmazdı. Şimdi spor yapıp sıkılaşmaya çalışıyormuş. Sporla beraber kullanmak lazım. Bende yapamıyorum ama zaten 10 kilo versem yeter.
Kusura bakmayın size yanlışlıkla yazmışım:)Yeşil kahve hiç kullanmadım ve pek bi bilgim yok hakkında... ilaç olmadığı sürece denemekte bi zarar görmüyorum..
ama ben içecek olarak genelde yeşilçay tercih ediyorum..Çubuk tarçınla yapınca tatlı ihtiyacını da kesiyor..memnunum...:)
Birkaç taktiğim var öyle birbirinden bağımsız uyguladığım ve hepside doğal şeyler.. tek sıkıntım spor olayını tam oturtamadım..onu da düzene sokarsam olay tamamdır...
Bi yerde bi tuhaflık olduğunu anlamıştım zaten...Kusura bakmayın size yanlışlıkla yazmışım:)
Bi arkadaş 15 kilo vermiş yeşil kahveylede ona sormak istemiştim:)
Hadi hayırlısıBugün 2. günüm tartıda 1 kilo eksik; ödem attım dünden beri sık sık tuvalete gidiyorum. İnanılmaz birşey sanırım çayının içindeki biberiye vs de çok etkiliyor ama işe yaradığı bir gerçek :) inşallah böyle gider :)
Teşekkürler ikisinden de aldım bakalım bende işe yarayacak mı ?N11de ve gittigidiyorda var.
Sen nerden aliyorsun canım?canim demissin ki hep bisey kullanip sonucu yazmiyorlar ozman ben sana baska bi tavsiyede bulunayim :)
75 kiloydum.napsam gtmiyodu azda yesem acda kalsam sonra yesil kahveyi buldum ekmegi kestim ve biraz dikkat ederek vermeye basladim agustos ayindan bu zamana kadar 15 kilo verdim hatta ocak ve subati saymayayim cünkü o ara birakmistim 4 ay gbi bi sürede 15 kilo gitti 2 aydir braktigim icin ayni kiloda kaldim ilk zamanlar dikkat ediyordum simdi hic etmiyorum artik ama kiloda almiyorum sabit kaldi kilo bi 5 kilo daha gitsin istiyorum 60 kiloyum simdi bende chia aldim onuda denemeye basladim bakalm o 5 kilo daha giderse mutlu olucam
bu arada yesil kahveyi herkese tavsiye ederim beni gören inanamiyor sayemde aktar zengin oldu yesil kahveyle ama.her yesil kahve degil sadece benim kullandigim marka ise yariyor cnkü icerisinde %25 aci cehre ve funda yapragi var buda bagrsaklari calistiriyor .
resmi yükledim bu kizlar almak isteyene yardimci olurum belki ben 15 tlye aliyorum Eki Görüntüle 1963420
Marketlerin çogunda satiliyor.illa internetten almanıza gerek yok.ben bimden almıstım hatta.Kızlar ben chia Türkiye sayfasını bulamadım özelden linkini gönderebilir misiniz
Yeşil kahveyi almıstım gecen sene.tadi igrenç geldi,bıraktım.şimdi diyete biraz daha önem veriyorum.tekrar alabilirim.duzenli kullanmak önemli biliyorsunuz.yoksa bir işe yaramıyor.Teşekkürler ikisinden de aldım bakalım bende işe yarayacak mı ?
Siz kullandınız mı , faydası oldu mu ?
İşe yaradı mı, sahtesinin çok olduğu söylenmiş çoğu yerdeMarketlerin çogunda satiliyor.illa internetten almanıza gerek yok.ben bimden almıstım hatta.
Demek tadı çok kötü , umarım içebilirim .Yeşil kahveyi almıstım gecen sene.tadi igrenç geldi,bıraktım.şimdi diyete biraz daha önem veriyorum.tekrar alabilirim.duzenli kullanmak önemli biliyorsunuz.yoksa bir işe yaramıyor.