Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Yoğun protein içerdiğinden yağsız kas oluşumu sağladığına dair yazılar okudum , aklıma takıldı . Dediğiniz gibiyse sevindim .
Benim daha 1 hafta oldu. Yani sanmıyorum öyle olmaz. Olsa irem derici 25 kilo verince derileri sarkmazdı. Şimdi spor yapıp sıkılaşmaya çalışıyormuş. Sporla beraber kullanmak lazım. Bende yapamıyorum ama zaten 10 kilo versem yeter.

Dün en sevdiğim şeyi film izlerken yemeğe kalktım (cips) midem bulandı yiyemedim, çok sevindim

Bişey sormak istiyorum
Tekrar kilo vermek için neden yeşil kahve kullanmıyorsunuz bir zararı yoktur değil mi mideye falan
Bende sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kullanmayı düşünüyorum da:)
Yeşil kahve hiç kullanmadım ve pek bi bilgim yok hakkında... ilaç olmadığı sürece denemekte bi zarar görmüyorum..
ama ben içecek olarak genelde yeşilçay tercih ediyorum..Çubuk tarçınla yapınca tatlı ihtiyacını da kesiyor..memnunum...:)
Birkaç taktiğim var öyle birbirinden bağımsız uyguladığım ve hepside doğal şeyler.. tek sıkıntım spor olayını tam oturtamadım..onu da düzene sokarsam olay tamamdır...

Bugün 2. günüm tartıda 1 kilo eksik; ödem attım dünden beri sık sık tuvalete gidiyorum. İnanılmaz birşey sanırım çayının içindeki biberiye vs de çok etkiliyor ama işe yaradığı bir gerçek :) inşallah böyle gider :)

Kusura bakmayın size yanlışlıkla yazmışım:)
Bi arkadaş 15 kilo vermiş yeşil kahveylede ona sormak istemiştim:)

kızlar merhaba ben carrefour dan buldum chıa yı mıgros da da varmıs. fiyatı 30 tl ydı . aldım 3 gundur kullanıyroum. zayıflatıyor kesınlıkle.teyzem 2 kılo verdı bununla tabı dıyette yapmak lazım bunye ıle alakalı da olabılır. ondan esınlenerek aldım bende. benım bı bes kılo kadar fazlam var onu vermek ıstıyorum. sabah dokuzda ıse baslıyorum kahvaltım da ekmek hıc yemıyorum yumurtamı da eksık etmeyıp tum cesıtlerden yıyorum oglen corba ve ana yemek cıkıyor ıs yerınde salata yogurt yanına o kadar . pilav makarna ekmek yok hayatımda . oglen yemegıne ınmeden once 40 dk yogurtla beklettıgım chıa yı yıyorum ınanın corba dahı ıcesım gelmyor. aksam yemegınden oncede oyle yapıyorum . ben kahvaltı da kullanmayı sevmyrm cunku kahvaltımı bol cesıtle yapınca hem saglıklı bır ogun oluyor hemde tok tutuyor. dedıgım gıbı ben sadece ogle ve aksam yemegınden once yıyorum ısteyen ara ogunde yapabılır ama 3 gundur sankı hep tokmusum gıbı. dusunun kı kadınlar gunu ıcın dun pasta kesıldı onu dahı yıyemedım sırkette. tatlı ıstegım dahı yok. birde dun aksam pudıngını denedım harıka bır tadı oldu ustelık kalorısı cok az. :)) ınsallah herkeste ıse yarar :)

Hadi hayırlısı

Sen nerden aliyorsun canım?

Teşekkürler ikisinden de aldım bakalım bende işe yarayacak mı ?

Siz kullandınız mı , faydası oldu mu ?
Yeşil kahveyi almıstım gecen sene.tadi igrenç geldi,bıraktım.şimdi diyete biraz daha önem veriyorum.tekrar alabilirim.duzenli kullanmak önemli biliyorsunuz.yoksa bir işe yaramıyor.

Yeşil kahveyi almıstım gecen sene.tadi igrenç geldi,bıraktım.şimdi diyete biraz daha önem veriyorum.tekrar alabilirim.duzenli kullanmak önemli biliyorsunuz.yoksa bir işe yaramıyor.
Demek tadı çok kötü , umarım içebilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…