- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Canım ben 3 gündür sporda yapamıyorum ama 2 kilo gitti. Şoktayım. 1 gr veremiyordum. Kesinlikle kullanın. Bol su için. Gönderdikleri diyet listesine uyun. 1 dilim ekmek yemiyordum. 3 gündür listedeki ekmekli menüleri uyguluyorum. Aç kalmak sakıncalı.Sonuçları yaz muhakkak cnm meraktayız.
Ben aktardan aldımgünaydın kızlar ben de araştırmadayım . aktarlarda satılıyor mu? denemek istiyorum bende
aa o zaman ben de bi sorayım aktara. tşk.Ben aktardan aldım
Kilosu 20 tl :)
MİGROSLARDADA VARMIŞ. HEMİDE POŞETİ 5.95Ben aktardan aldım
Kilosu 20 tl :)
unonun chia tohumlu ekmeği var.yiyince insan. nemli çekirdek içi yemiş gibi oluyor.yemekten soğutuyor insanıMetabolizma hızlanıyor kesin. Acıkıyorum ama yağlı ürünlere karşı tiksinti var. Midem kazınınca haşlanmış yumurtayla peynir yiyorum ve açlığım geçiyor.
Evet 3. Günüm ve 2 kilo gitti. Hemde aç kalmadan.
Siz kilo gerebildiniz mi ve nerden aldınız ?Merhaba arkadaşlar
Konuyu sürekli takip ediyorum
Fırsatım olup yazamadım
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum inanılmaz tok tutuyor hiç acıkmıyorum
Sitede bir komşumuz süte karıştırıp kullanıyormuş inanılmaz zayıflamış komşular şokta.
Ben bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı karıştırıp aç karna yiyorum
Aynı işlemi gece yatmadan yapıyorum
Yani günde 1 çorba kaşığı kullanıyorum
Siz nasıl ve ne zaman kullanıyorsunuz?
Merhaba ben aktardan aldımÇok heyecan yaptım , nerden alabiliriz neresi güvenilir malum her yer sahte ürün dolu .
Çok teşekkürlerMerhaba ben aktardan aldım
Kilo vermemi hızlandırdı ama uzun zamandır dikkat ediyordum zaten 5 kilo kadar vermiştim
Şimdi 1 martta tartıldım 61,100 gr geldim 1 nisanda tekrar tartılıcam farkı o zaman görücem
Ama işe kesinlikle yarıyor
Butun gun yediklerin bumu canim ? Bende aldim chia tohumunu ara igunlerde tuketiyorum yogurdun icine tok tutuyor bayaKızlar ben chia türkiye com dan aldım. Aktardaki hakikimi bilmem. Zaman kaybetmek istemedim, kesin kullananların zayıflayan arkadaşlarımın aldığı siteden aldım. Daha 5-6 gün oldu kullanalı, hafta sonu diyete uyamadım tatlılar falan yedim, normalde hemen kiloya dönerdi. Kilo almamışım. Sabit kalmış. Sabah aç karna çay, ölen yoğurtla tohumu, akşama da yoğurtla mamasını yiyorum ara öğün olarak. Yatarken tekrar çayını içiyorum. Ana öğünleri de yiyorum. Felaket tokum. Ama zayıflıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?