- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 45
Ben pek incelemiyorum. Vaktim yok 2 dk da yiyorum.ya benim öyle mi oldu acaba ya bazılarının etrafı böyle beyaz beyaz oldu. O mu oluyor jölemsi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek incelemiyorum. Vaktim yok 2 dk da yiyorum.ya benim öyle mi oldu acaba ya bazılarının etrafı böyle beyaz beyaz oldu. O mu oluyor jölemsi?
Katılıyorum! ama gülmekten hadi bu sitedekileri alsunlar diyete bakalım zayıflatıyorlar mı?Kızlar üzgünüm ama bir sitede chia tohumu hakkında şöyle birşey okudum az evvel ;
Deney yapmışlar, 50 kişilik gruplara ayırıp iki gruba da diyet listesi vermişler. Bir grubun diyetine chia tohumu eklemişler, diğer grupta ise yokmuş. 1 ay sonunda iki grubun da verdiği kilolar eşitmiş yani araştırma gösteriyor ki chia tohumu kilo vermeye yardımcı değil. Ben de kullanıyorum ama içerdiği vitaminler dolayısıyla diyeceğiz artık...
Nasıl uygulamıs,sordun mu neler yapmış?Kızlar bugün yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Hep şişmandı kız. 103 kilodan 60 a düşmüş. 8 ayda 43 kilo. Sadece yürüyüş ve chia ile.
Dedim ya sadece yürüyüş ve chia. Bizim gibi uygulamış.Nasıl uygulamıs,sordun mu neler yapmış?
Kilo vermeye yardım etmiyo zaten o yazıyı bende okudum chia tok tutuyo ben mesela hayatım boyunca diyet yapamadım ama bunu kullandığımdan beri kendi isteğimle yemiyorum zayıflatmaya etkisi bu benceKızlar üzgünüm ama bir sitede chia tohumu hakkında şöyle birşey okudum az evvel ;
Deney yapmışlar, 50 kişilik gruplara ayırıp iki gruba da diyet listesi vermişler. Bir grubun diyetine chia tohumu eklemişler, diğer grupta ise yokmuş. 1 ay sonunda iki grubun da verdiği kilolar eşitmiş yani araştırma gösteriyor ki chia tohumu kilo vermeye yardımcı değil. Ben de kullanıyorum ama içerdiği vitaminler dolayısıyla diyeceğiz artık...
Hmm tamam.belki farklı şeyler yapmıştır diye sordum.Dedim ya sadece yürüyüş ve chia. Bizim gibi uygulamış.
Ne bileyim çoğu kişi iştahım daha da açıldı yada iştahım kesilmedi diyor forumlarda. Ben yanısıra çok şey yaptığım için etkisi var mı yok mu bilemedim ama devam ediyorum bakalım..Katılıyorum! ama gülmekten hadi bu sitedekileri alsunlar diyete bakalım zayıflatıyorlar mı?
Harika...Sen verdiğin kilolara bak. Kim ne derse desin boşver.Ne bileyim çoğu kişi iştahım daha da açıldı yada iştahım kesilmedi diyor forumlarda. Ben yanısıra çok şey yaptığım için etkisi var mı yok mu bilemedim ama devam ediyorum bakalım..
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, 4 günde 4 kilo gitti
Düzenli kullaniyormusunuz?? Yani çayı tohumu Shake hergün kullaniyormusunuz? Bide diyet yapiyormusunuz? Ya ben kullandimda pek etkisini göremedimKızlar son durumum, 20 günde 5 kilo verdim. Şu an adet öncesi haftamdayım diye sanırım kilo sabit bikaç gündür. Ama adet öncesi kilom artardı artmadı. 3 gündür karbonhidrat alımım arttı ama kilo sabit çok şükür. Adet sonrası hızlı bir düşüş daha bekliyorum hayırlısıyla
Herbalifeı nasıl kullandın?yemene dikkat ettin mi?Herbalife'ı bıraktım. Daha doğrusu shake bitti ve bidaha almayacağım. Sağolsun tabi bana 4-5 kilo verdirdi ama içmesi işkenceye dönüştü artık benim için. Sıra chia da. Şimdi bana bişey söyleyin, siteden paket mi alayım, yoksa aktardan sadece tohum mu? Aşırı kararsızım ve bunu sizinle çözücem inşallah. Hadi kızlarrr bu garibana bi destek.....
Evet tabii ki. Zaten istemesende ediyosun çünkü sabah şöyle güzel bi kahvaltı yerine 1 porsiyon shake içiyosun, öglen yemeğine biraz dikkat ediyosun çorba salata gibi mesela, ya da et tavuk salata. Akşamda yine shake içiyosun. Ben ara öğünler yapıyodum beyaz leblebi falan. Deli gibi su içiyosun onda da. Ama bir süre sonra en azından bende öyle oldu, mide bulandırmaya başlıyor içerken, kıvamı kokusu falan baydı beni. O yüzden bıraktım son kutuyu bitirip. İşin içinde chia olmasaydı devam ederdim ama belki, sattım onu şimdi chia denicem :)Herbalifeı nasıl kullandın?yemene dikkat ettin mi?
Ben de napacagimi şaşırdım.veremiyorum bir türlü.çok yemiyorum da.dikkat ediyorum.alternatifler arıyorum.fitiform aldım,bitki çayı.gunde 2 tane içiyorum.arada yogurtlu chia yiyorum.herbalife mı alsam acaba?gerci cevremde satan yok.bir yandan da korkuyorum zarari olur mu diye.Evet tabii ki. Zaten istemesende ediyosun çünkü sabah şöyle güzel bi kahvaltı yerine 1 porsiyon shake içiyosun, öglen yemeğine biraz dikkat ediyosun çorba salata gibi mesela, ya da et tavuk salata. Akşamda yine shake içiyosun. Ben ara öğünler yapıyodum beyaz leblebi falan. Deli gibi su içiyosun onda da. Ama bir süre sonra en azından bende öyle oldu, mide bulandırmaya başlıyor içerken, kıvamı kokusu falan baydı beni. O yüzden bıraktım son kutuyu bitirip. İşin içinde chia olmasaydı devam ederdim ama belki, sattım onu şimdi chia denicem :)
Herbalife ben hic onermiorum.cunku ben daha onceden rahat kilo verebilen bi insandim yani rahat dedigimde soyle bol su ictigim zaman ve cikolatayi kestigim zaman az da olsa verebiliodum. Sonra herbalife denyim dedim hizli kilo vermek acisindan yararli olabilecegini dusundum. Shake ve cayini istedim yani beslenme danismanin falan oluo ondan istedim. Neyse basladim gayet iyi gidiodu hersey zaten hic acikmiodum sabah aksam shake iciodum cayinida gunde 2 kere iciodum hicbisey yemek istemiodum kiloda verdim Allah icin sonra shakeler bitti bidaha almyim dedim zaten zayifladimda az yerim skinti olmaz die dusundum. Ama yemin ederim herbalifle 6-7 kilo verdim birakinca 12 kilo aldim diyetisyene gittim cunku yemedigim halde aldim ben kilo yani sabh ogle aksam az yedigim halde boyle aldim diyetisyen yag olcumume falan bakti bana bisey kullandiniz mi zayiflamak icin dedi evet dedigim zaman direk herbalife mi dedi evet dedim bende ahh ahh dedi aliosunuz o kadar para veriosunuz sonra toparlamasi bize dusuo keske ona basvurmadan bana gelseydiniz dedi kusura bakmayin acik konusucam metebolizmanizin icine etmissiniz dedi. Suan normal kilolu bi insan verecegim diyetle haftada 2 kilo verebilir ama siz 400 500 gr ancak verebilirsiniz dedi. Ondan dolayi herbalife kesinlikle almayin derim ben.Ben de napacagimi şaşırdım.veremiyorum bir türlü.çok yemiyorum da.dikkat ediyorum.alternatifler arıyorum.fitiform aldım,bitki çayı.gunde 2 tane içiyorum.arada yogurtlu chia yiyorum.herbalife mı alsam acaba?gerci cevremde satan yok.bir yandan da korkuyorum zarari olur mu diye.
Yaaaaa,şok olduuumçok teşekkür ederim canım bilgilendirdiģin ićin.birçok kişiye faydan dokundu.şu an diyetisyene devam ediyor musun?nerde yasıyorsun, sakıncası yoksa?ben de gidiyorum güya ama hiç faydası yok.2 hafta sonra bitiyor 2.ay.devam etmeyeceğim.Herbalife ben hic onermiorum.cunku ben daha onceden rahat kilo verebilen bi insandim yani rahat dedigimde soyle bol su ictigim zaman ve cikolatayi kestigim zaman az da olsa verebiliodum. Sonra herbalife denyim dedim hizli kilo vermek acisindan yararli olabilecegini dusundum. Shake ve cayini istedim yani beslenme danismanin falan oluo ondan istedim. Neyse basladim gayet iyi gidiodu hersey zaten hic acikmiodum sabah aksam shake iciodum cayinida gunde 2 kere iciodum hicbisey yemek istemiodum kiloda verdim Allah icin sonra shakeler bitti bidaha almyim dedim zaten zayifladimda az yerim skinti olmaz die dusundum. Ama yemin ederim herbalifle 6-7 kilo verdim birakinca 12 kilo aldim diyetisyene gittim cunku yemedigim halde aldim ben kilo yani sabh ogle aksam az yedigim halde boyle aldim diyetisyen yag olcumume falan bakti bana bisey kullandiniz mi zayiflamak icin dedi evet dedigim zaman direk herbalife mi dedi evet dedim bende ahh ahh dedi aliosunuz o kadar para veriosunuz sonra toparlamasi bize dusuo keske ona basvurmadan bana gelseydiniz dedi kusura bakmayin acik konusucam metebolizmanizin icine etmissiniz dedi. Suan normal kilolu bi insan verecegim diyetle haftada 2 kilo verebilir ama siz 400 500 gr ancak verebilirsiniz dedi. Ondan dolayi herbalife kesinlikle almayin derim ben.