- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
42. Saatte çatlamış olabilir canım o yüzden doktorlar 3 4 gün üst üstte ilişki öneriyor 36 ve 48. Saat aralığında çatlama olabilir internette de öyle yazıyor. Ama zaten 34. Saatte yaptıysan tutacağı varsa tutarİğneden sonra bı 6. Saatte bırde 34. Saatı gectıkten sınra ılıskı oldu 42. Saatte de cok sıddetlı bır agrıyla uyandım. 42 saattekı ınsallah döllenmedır
İnşallah canım ilişkiyi bırakma bir boş bir dolu devam etİğneden sonra bı 6. Saatte bırde 34. Saatı gectıkten sınra ılıskı oldu 42. Saatte de cok sıddetlı bır agrıyla uyandım. 42 saattekı ınsallah döllenmedır
Evet bu ay bende 3 gün üst üste değerlendirdim42. Saatte çatlamış olabilir canım o yüzden doktorlar 3 4 gün üst üstte ilişki öneriyor 36 ve 48. Saat aralığında çatlama olabilir internette de öyle yazıyor. Ama zaten 34. Saatte yaptıysan tutacağı varsa tutarinşallah tutmuştur
Demek senden de iğne etkisi gitmişBen. Test yaptım simdi gecen hafta salı gunu öglen ıgne olmustu yarın bır hafta olacak test negatif zaten hıc bır belırtımde yok bakalım
Daha çok erken canımBen. Test yaptım simdi gecen hafta salı gunu öglen ıgne olmustu yarın bır hafta olacak test negatif zaten hıc bır belırtımde yok bakalım
Ay çok sağol canım içim rahatladı vitaminler limon portakal meyve vs çok tüketiyorum ağrım yok çok şükür burun akıntısı hapsuruk öksürük var umarım geçerBol C vitamini alıp dinlen canım. Çok ağrın olursa sadece parol iç ve burun tıkanıklığı yaşıyorsan nazal yıkama yap çok rahatlatıyor.Bebeğe bir şey olmaz sen sıkma canını iyileşmeye bak
Bende yapıcam sabah belki koyulaşma olur diyrYarın yıne yapacagım 3 test akdım 1 gıttı 2 sı kaldıyarın yaparım bırgunede yaparım az cok ne olacagı bellı olur heralde
Geçer geçer hiç merak etmeAy çok sağol canım içim rahatladı vitaminler limon portakal meyve vs çok tüketiyorum ağrım yok çok şükür burun akıntısı hapsuruk öksürük var umarım geçer
Var kuzum gayet net görünüyor saglıkla ilerlesin inşallahGünaydın güzel hanımlardün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de
Canım gözüküyor sende görüyorsun yani dimi inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsinVar kuzum gayet net görünüyor saglıkla ilerlesin inşallah
Bende gördüm test tekrarı ile koyulugu takıp canımGünaydın güzel hanımlardün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de
Çok sağolun, Evet her sabah yaparım artık, daha önce bir kimyasalım olmuştu, inşallah bu sağlıklı gebeliktirBende gördüm test tekrarı ile koyulugu takıp canım
Bir gün arayla bile değişebiliyor test, benim dün yaptığım tertemizdi, bugün gölge var, belirtileriniz varmı bata kadar devam edin test yapmayaBata 2 var negatif
Yumurta takıbımı yaptırdınız iğne vs oldunuzmuBir gün arayla bile değişebiliyor test, benim dün yaptığım tertemizdi, bugün gölge var, belirtileriniz varmı bata kadar devam edin test yapmaya
Yok normal takvimdeki gebelik yüksek günleri değerlendirdik, ilişki sonrası bacakları kaldırıp 10 dk bekledim, dediğim gibi belirtileriniz varsa evdeki testlere devam edebilirsinizYumurta takıbımı yaptırdınız iğne vs oldunuzmu
Bata 2 var negatif
Hiç belirti yok canım günüm gecikirse yaparım artıkBir gün arayla bile değişebiliyor test, benim dün yaptığım tertemizdi, bugün gölge var, belirtileriniz varmı bata kadar devam edin test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?