Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bunu aslında daha önce önemsemedim perşembe sabahı çamaşırımda mercimek kadar koyu renkte kahve rengi gibi bişey vardı hatta hastalanıyorum diye orkit takmıştım ondada vardı küçücük bişey o gün belisime anlatmıştım oda yerleşme kanaması olabilir demişti ben beyaz akıntı gelince o sıra önemsemedim şimdi femomenter böyle çıkınca acaba mi dedim böyle yerleşme kanaması olur mu ben yaşadım ama bu şekilde değildi bi akıl verin

Daha önce yaşadığın nasıldı? Yerleşme kanaması olabilir o zaman bu. Yerleşirken orada kılcal damarlar çatlıyormuş

Daha önce yaşadığın nasıldı? Yerleşme kanaması olabilir o zaman bu. Yerleşirken orada kılcal damarlar çatlıyormuş
Yaşadım kızımda onda az bi kanama gelmişti canım bu farklı daha az acaba ilacın etkisiyle az mi geldi ki

Amin insallah biz de saglikla kavusuruz bebeklerimize yuregi boyle yanan annelerin kucagi hic bos kalmasin insallah ben buralari hep takip ediyorum insallah yakin zamanda sizin hamile oldugunuzu bebeginizi kucaginiza aldiginizi da okurum cevaplar icin tesekkurler

Canim yumurta takibi için toplamda kaç kez doktora gitmen gerekti ?
Geçen ay adetimin 3. Günü ve 11. Günü gittim sadece 2 kere yani. Bu ay yine 3. Gün ve 11. Gün gittim ama yumurta yeteri kadar büyümedigi için tekrar çağırdı doktorum bu ay 3. Oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…