Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı haberler inşallah.. ben üç ay denedim olmadı. İnşallah senin olur.
İnşallah canım benim geçen ay femara ile 18mm birtaneydi Bu ay klomen ile 19mm ve 21mm iki tane Bu aydan biraz daha umutluyum inşallah Allah kimseye aratmasın kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah ümit hiçbir zaman kesilmez biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

Kesinlikle öyle bu ay clife kullanıyorum olmazsa Haziran da aşılama yapacam büyük ihtimalle

Merhaba, ben de gebelik planlıyorum ama epilepsi ilacı antidepresan filan kullanıyorum ,dozlarım biraz azaldı doğru başlıkta miyim bilmiyorum benim gibi ilaç kullananlar nasıl bir yol izliyor onu öğrenmek istemiştim , böyle bir başlık varda beni oraya ekler misiniz rica etsem ya da yönlendirir misiniz ben siteyi kullanmayı pek bilmiyorum da .

Bnde görünce şaşırdım acaba yanlış mi görüyorum yanlış mi anladım diye buraya attım
Merhaba canım. Uygulamanın veya nerden yapıyorsan onun adı nedir? Ben bu ay mola vericem de belki bi sonraki ay ben de denerim bunu.
Umarım seninki yerleşmiştir hayırlı olsun şimdiden

Merhaba canım. Uygulamanın veya nerden yapıyorsan onun adı nedir? Ben bu ay mola vericem de belki bi sonraki ay ben de denerim bunu.
Umarım seninki yerleşmiştir hayırlı olsun şimdiden
İnşallah canım 2 uygulama var bende ateş takibi yaptığım biri femometer diğeri ff app bu yazı femometerde çıktı inşallah sende güzel haber alırsın pes etmek yok sitres yapmadan devam canım

Merhaba canım inşallah güzel haberler alırsın benim bir bilgim yok arama yerine yazarsan belki bu konu ile ilgili paylaşım yapılan sayfalara denk gelirsin

Adet günün ne zaman tatlım

Merhaba kızlar buda adete 3 kala yaptığım test. Başta bir çizgi çıkarır gibi oldu sonra kayboldu.
Mayıs ayı kararım takmamak olacak inşallah ovülasyon testi ve gebelik testi sipariş vermedim takip etmeyeceğim sadece dün bi çay atmıştım hayıtlı aslanlı onu içeceğm birde insülinim bir tık sınıra yakındı glifor veya glukofen falan kullamayı düşünüyorum günde 1 güzel havalardada yürüyüş yapacağım biraz yediklerime dikkat edeceğim belki bie kaç kg veririm

Eklentiler

• 0DDB7D16-3BE0-4B51-BD42-48A54FE7192B.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 93939DDB-42EC-4319-9359-AF44D4D5D8ED.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 556F67F9-7FF5-42A3-941D-2D44E628D62A.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım kaçtı insülin in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…