- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
- 18
Bu da benimki maalesef. Benim de 10.gün olsa çıkardı benceKızlar test malesef ter temiz şaşırmadım nedense yok diye düşünmüştüm bugün 10.Gün ilaçta son günüm bitiyor bugün gelir yakında
Hayırlısı diyecez kuzum yapacak bişey yok bugün son ilacı içecem gelir yakında benimBu da benimki maalesef. Benim de 10.gün olsa çıkardı bence
Benim de çarşamba gelirHayırlısı diyecez kuzum yapacak bişey yok bugün son ilacı içecem gelir yakında benim
Benm de tahminen o gün ilacın etkisiyle erken gelebilirBenim de çarşamba gelir
Yaaa catlayamadi mi aceba havuç iyi geliyor diyorlar havuç yeBugün ağrı devam ediyor canım kötüyüm
Canım ateşin nasıl gidiyorBenim de çarşamba gelir
8.gün yerleşme olmuş diyor eğer öyleyse varsa senin testin yarın pozitif çıkar 3 güne geçiyor sanırım idraraKızlar femometer de böyle bişey çıktı bana açıklayabilirmisiniz
Ben yumurtlamayı gördükten sonra düzensiz ölçmeye başladım ya ondan ateşi pek dikkate almıyorumCanım ateşin nasıl gidiyor
Habersiz bırakma beni de kuzum ,bu ay o ay inşallahPerşembe günü gittim canım 14 mm ve 16 mm di 2 tane 9 da randevum var bugün yine çağırdı doktor
Çok sebep aradım neden oldu diye. Doktorum bu öngörülemez bir durum trafik kazası gibi aniden gelişiyor, takdiri ilahi demekten başka çaremiz yok dedi. Bende zamanla daha erken vakitte doğmuş olsaydı bile o gün o saatte melek olacağını kabullendim. En azından garanti cennette bir yavrum var.İnsallah rabbim size de bana da tum isteyenlere de nasip etsin insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi. Ben de 34. Haftada yasadim benim de disa kanama yoktu hastanedeydim sira beklerken bir anda şiddetli karin agrisi oldu ultrasonla bakinca kalbi durmak uzere diye aldilar meger icerden kanama varmis 15 dakika icinde sezeryana almalarina ragmen melek oglumub kalbi durmustudoktorum basta 1 yil dedi bu ay gittim iyi olmadigimi bebek istedigimi soyleyince 6. Ayda korunmayi birak o zaman dedi o yuzden mayis ayinda baslayacagiz insallah. Basta tekrarlar diye cok korkuyordum ama ben de saglikla kucagina alanlari gordukce umut doldum insallah bize de nasip olur
Başınız sagolsunÇok sebep aradım neden oldu diye. Doktorum bu öngörülemez bir durum trafik kazası gibi aniden gelişiyor, takdiri ilahi demekten başka çaremiz yok dedi. Bende zamanla daha erken vakitte doğmuş olsaydı bile o gün o saatte melek olacağını kabullendim. En azından garanti cennette bir yavrum var.
İnşAllah isteyen herkese kısa zamanda nasip olurBu süreçte insan her şeyiyle fedakar oluyor özellikle kayıp yaşadıysa. Öncelikle senin sağlığının yerinde olması çok önemli canım. Rahminin durumuna hormonlarına baktır ona göre denemeye başlayın bence. Psikolojik olarakta güçlenmek çok çok önemli.
Gerçekten yaWhatsap grubu mı kursak ya burdan zor oluyor haberleşmek
Kesinlikle oyle ama ben icimdeki acinin sadece yeni bir bebek sevinciyle dinecegini dusunuyorum bilmiyorum belki yaniliyorumdur da. Doktorum ultrasonla rahmime yumurtalıklarima bakti gayet iyi dedi bazi tahliller aldi onlarda da bir sikinti gormedi. Dekolmandan sonra kisa surede hamile kalan var mi bildiginiz ben hic denk gelmedim hep 1 yil kadar ara verilmis sanirimÇok sebep aradım neden oldu diye. Doktorum bu öngörülemez bir durum trafik kazası gibi aniden gelişiyor, takdiri ilahi demekten başka çaremiz yok dedi. Bende zamanla daha erken vakitte doğmuş olsaydı bile o gün o saatte melek olacağını kabullendim. En azından garanti cennette bir yavrum var.
İnşAllah isteyen herkese kısa zamanda nasip olurBu süreçte insan her şeyiyle fedakar oluyor özellikle kayıp yaşadıysa. Öncelikle senin sağlığının yerinde olması çok önemli canım. Rahminin durumuna hormonlarına baktır ona göre denemeye başlayın bence. Psikolojik olarakta güçlenmek çok çok önemli.
Çok sağol canımBaşınız sagolsun
Aynen genelde 1 yıl kadar sonra gebelik yaşayanlara denk geldim canım demek ki vücut toparlanması biraz zaman alıyor.Kesinlikle oyle ama ben icimdeki acinin sadece yeni bir bebek sevinciyle dinecegini dusunuyorum bilmiyorum belki yaniliyorumdur da. Doktorum ultrasonla rahmime yumurtalıklarima bakti gayet iyi dedi bazi tahliller aldi onlarda da bir sikinti gormedi. Dekolmandan sonra kisa surede hamile kalan var mi bildiginiz ben hic denk gelmedim hep 1 yil kadar ara verilmis sanirim
19mm 21mm olarak iki yumurta olmuş bugün 12 de ignemi vurucam hayırlısıylaHabersiz bırakma beni de kuzum ,bu ay o ay inşallah
Dongunun 11ci gunu catlama ignesi oldum canimMaşallah canım saglıkla ilerlesin senin yumurta geç mi çataldı canım yoksa zamanında mı çatladı
Bnde görünce şaşırdım acaba yanlış mi görüyorum yanlış mi anladım diye buraya attım8.gün yerleşme olmuş diyor eğer öyleyse varsa senin testin yarın pozitif çıkar 3 güne geçiyor sanırım idrara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?