- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım bende de pko var.Senin insülin değeri homo ır değerin kaç çıktı direnç olması için insülin kaç üzeri olmalı merak ettimKızlar selam,
Malum bende pcos var, bugün Endokrinoloji bölümüne muayene oldum. 3 ay diane doğum kontrol hapı kullandırmaya karar verdi, hormonlarım baya düzensizleşmiş, prolaktin çıkmış falan filan, değerlere çok değinmeyeceğim. Ancak 3 ayda toparlarız dedi.
Senin de her gün yarım saat tempolu yürüyüş yapmanı isteyeceğim ancak dışarıya çıkıp yapmanı istiyorum mutlaka dedi. Peynir ve sütü tamamen hayatından çıkartacaksın bu süreçte dedi. Ekmek, ekmek yerine geçecek makarna pilav vs, bunları tüketmek yok dedi. Yürüyüş dışında da pilatese başlamanı öneririm dedi. Çok şükür insülin direncim çıkmadı. Hedefte 13 kilo verebilmek var.
Hızlı kilo verebimem için de ekstra takviyeler verdi. "Venatura Krom", "Alfa Lipoik Asit" ve "Insulex - İnositol" kullanmamı istiyor bu 3 aylık süreçte de. Lütfen doktorlarınıza sormadan alıp kullanmayın ama.
Pcos asla tamamen iyileşmeyecek diye bir daha da hatırlattı. 2,5 cm lik kistim oluşmuş yeni. Umarım reglimle birlikte atılır hala regl olmadım.
Ayrıca eşimde muayene oldu, onda insülin direnci çıktı. "Glifor" diye ilaç verdi ona, zamanında bende kullanmıştım. İkimiz birlikte önümüzdeki 3 ay içerisinde kilo vererek sağlığımıza kavuşmak istiyoruz nasip kısmet ise. İnşallah her şey yolunda giderse de ilk bebiş denememizi Ağustos ayında yapmaya başlayacağız.
Uzun süredir baya vakit geçirdik, paylaşmak istedim gelip
İnşAllah bu sürecin sonunda sağlıkla bebişine kavuşursun canımKızlar selam,
Malum bende pcos var, bugün Endokrinoloji bölümüne muayene oldum. 3 ay diane doğum kontrol hapı kullandırmaya karar verdi, hormonlarım baya düzensizleşmiş, prolaktin çıkmış falan filan, değerlere çok değinmeyeceğim. Ancak 3 ayda toparlarız dedi.
Senin de her gün yarım saat tempolu yürüyüş yapmanı isteyeceğim ancak dışarıya çıkıp yapmanı istiyorum mutlaka dedi. Peynir ve sütü tamamen hayatından çıkartacaksın bu süreçte dedi. Ekmek, ekmek yerine geçecek makarna pilav vs, bunları tüketmek yok dedi. Yürüyüş dışında da pilatese başlamanı öneririm dedi. Çok şükür insülin direncim çıkmadı. Hedefte 13 kilo verebilmek var.
Hızlı kilo verebimem için de ekstra takviyeler verdi. "Venatura Krom", "Alfa Lipoik Asit" ve "Insulex - İnositol" kullanmamı istiyor bu 3 aylık süreçte de. Lütfen doktorlarınıza sormadan alıp kullanmayın ama.
Pcos asla tamamen iyileşmeyecek diye bir daha da hatırlattı. 2,5 cm lik kistim oluşmuş yeni. Umarım reglimle birlikte atılır hala regl olmadım.
Ayrıca eşimde muayene oldu, onda insülin direnci çıktı. "Glifor" diye ilaç verdi ona, zamanında bende kullanmıştım. İkimiz birlikte önümüzdeki 3 ay içerisinde kilo vererek sağlığımıza kavuşmak istiyoruz nasip kısmet ise. İnşallah her şey yolunda giderse de ilk bebiş denememizi Ağustos ayında yapmaya başlayacağız.
Uzun süredir baya vakit geçirdik, paylaşmak istedim gelip
Kuzum insülin açlığım 7 çıktı. Normal. Referans aralığı 1,9-23Canım bende de pko var.Senin insülin değeri homo ır değerin kaç çıktı direnç olması için insülin kaç üzeri olmalı merak ettim
İnşallah yavrum, çok istiyoruz. Ben 34 eşim 39 yaşında, olursa ilk çocuğumuz olur. Dediğin gibi boşa kürek çekmek vardı. Şimdi 3 ay kampa gireceğim sağlığım içinİnşAllah bu sürecin sonunda sağlıkla bebişine kavuşursun canımNe güzel yaptın bak gitmeden boşa vakit kaybedecektin aylarca. Şimdi hormonlarda düzene girince belki sürpriz yapar bebiş
Senin çoktan çatlamış kuzum yumurtan o zaman erken yumurtlamışsın. Değerlendirdin mi pikiKızlar ya ben 7. Gün pik değeri gördüm sonra git gide silikleşti uygulamaya göre yarın yumurtlama görünüyor ama galiba yumurtlamıycam çok erken olmadı mı sizce de
Ay hadi inşAllah hayırlısıyla sağlıkla bekletmeden gelsin hepimizden güzel haberlerİnşallah yavrum, çok istiyoruz. Ben 34 eşim 39 yaşında, olursa ilk çocuğumuz olur. Dediğin gibi boşa kürek çekmek vardı. Şimdi 3 ay kampa gireceğim sağlığım içinSonrasında da nasipse bebiş haberiyle gelirim
Benimde 5 çıktı canımKuzum insülin açlığım 7 çıktı. Normal. Referans aralığı 1,9-23
Ancak 4-5 yıl önce insülin direncim de vardı, birbirini tetikliyormuş pcoslularda o yüzden çok dikkat etmeleri gerekiyor. Ben kendi irademle 1 senedir şekeri baya azaltmıştım ve egzersiz yapmaya çalışıyordum ara ara, bunun faydasını görüp kırmışım direnci.
İnsallah rabbim size de bana da tum isteyenlere de nasip etsin insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi. Ben de 34. Haftada yasadim benim de disa kanama yoktu hastanedeydim sira beklerken bir anda şiddetli karin agrisi oldu ultrasonla bakinca kalbi durmak uzere diye aldilar meger icerden kanama varmis 15 dakika icinde sezeryana almalarina ragmen melek oglumub kalbi durmustuÇok geçmiş olsun canım rabbim dayanma gücünü arttırsın İnşAllahEvet 37. Haftada sezaryen oldum benim kanama alanım epey fazlaymış o yüzden acil ameliyata almışlardı.kanama dışa vermemiş o yüzden anlamamıştım dekolman yaşadığımı, ben doğum sancısı başlıyor sanmıştım.Doktorum mayısı haziranı bir görelim demişti o yüzden artık planlayabiliriz diye düşünüyorum.
Dekolman yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelik geçirip kucağına alan çok insan var o yüzden umudum çok yüksek. Rabbim ömür versin yeterki. Şu anda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama inanıyorum ki öyle güzel mutluluklar yaşayacağızki bu acılar dinecek. Bebeklerimizlede cennette kavuşacağız İnşAllah
Merhaba 2 mayisda kryo transfer olucamMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan Y yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs A ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs C cnlrm
10 nisan 4 mayıs umayela
31 mart 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs mevsimofm
9 nisan 6 mayıs fnd_50
17 mart 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs els1993
14 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs Slcn_29
13 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs E Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs
victoriahamburt 13 nisan 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs D defnew
17 nisan 14 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs
sundy94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs Yasmize
17 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs
lavinya-
22 nisan 19 mayıs
MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs edahandro
25 nisan 20 mayıs gossipbusra
24 nisan 20 mayıs Mervenur277
23 nisan 20 mayıs Maviyiseven
23 nisan 21 mayıs 01ncl41
23 nisan 21 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs melegim can
22 nisan 22 mayıs Mevsimlisan
26 nisan 24 mayıs senayektan
26 nisan 26 mayıs Dilaryy
25 nisan 26 mayıs Sunshine1
30 nisan 28 mayıs pcospcos
20 nisan 30 mayıs dream2311
melisaa93 Marryyj
7 mart
Var canım pcos üç ay üst üste catlatma iğnesi letu kullandım yumurta gelişiyor ama tutmuyor du. Bir kaç gün daha yapacağım oldu oldu olmadı bu ay olmazsa aşılama yapacam artık yoruldum. Bu ay clife kullanıyorum o yüzden bekliyorumEvet koyulasmasi gerekiyor pko var mi sende bende aynı şeyi yaşıyordum hep ovu testlerinde 3 gün koyu cizgi çıkıyordu ama yumurtlama çizgisi değil sonra çizgi yok oluyordu. Moralim bozuluyordu bidaha yapmadım. En son femara kullanırken kontrole gitcegim gün yaptım inanır mısın ikinci çizgi normalde ovu testlerinde hep çıkar bende o bile çıkmadı ama doktora gittiğimde yumurta oluşmuştu. O yüzden ben çok güvenemiyorum bu testlere yanıltabiliyor tabi hamile kalan çok arkadaşımız var bu testler sayesinde ama ya da bana denk geldi artık böylesi
5. Gün değerlendirdim sadece araya bayram girdi ama dün kasık ağrım vardı birde göğüslerim hassaslaştı gebelik twsti için adeti mi beklemem lazım erken yumurtaladım yaSenin çoktan çatlamış kuzum yumurtan o zaman erken yumurtlamışsın. Değerlendirdin mi piki
Varsa çıkar bebeğimYarın yumurtlamadan sonra sayarsam 16. Gün ama 12. Gün yapıp negatif görünce yapasım da gelmiyor ya sürekli negatif negatif insanın canı sıkılıyor
Perşembe günü gittim canım 14 mm ve 16 mm di 2 tane 9 da randevum var bugün yine çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?