Adet gününe kadar her gün bir test yaparak koyulaşma var mı diye bakabilirsiniz ya da direk kan verinYok 2 ila 4 ü gibi bekliyorum pek belli olmuyor
Bn test yapmamıştım canım çatlamadan spnra bn bıraktım karışımı kullanmamak gerekiyormuşBen test de yaptım negatifti. Hatta şimdiye kadar ilk defa başıma geldi geç yumurtladim genelde 11-12.gun olur ama 15.gun çatladı devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum. 5 gün sabah akşam kullanmistim ben
Sende işe yarar inşallah
Ben geçen ay adet bittiği gün bırakmıştım.Bn test yapmamıştım canım çatlamadan spnra bn bıraktım karışımı kullanmamak gerekiyormuş
Bana biyopsi falan istemedi çocuk istedigim icin dr gittimgenel kontrol için smear icin falan ultrason ciktisi verip arkasına end polip? Yapmış 16mm gözüküyor. İnternetten arastırdım da baya moralim bozulduBende vardı şuan gözükmüyor dedi doktor biyopsi yapılde temiz cıktı
Peki sezeryan miydi doktorunuz ikinci gebeligi ne zaman planlayabilursiniz dedi? Ben de dekolman yasadin da dort ay onceMerhaba 10 ay oldu
Canım yumurta çatlayana kadar devam edebilirsin ben öyle yaptımBen geçen ay adet bittiği gün bırakmıştım.
Bu ay devam etsem mi demek istedimkararsızım
Yumurtan çatladıktan sonra ateşte yükselme olur canımKızlar merhaba ben bugün ovülasyonda pik gördüm sabah ateşimi ölçtüğümde düşüş vardı yumurtlama zamanı ateşin yüksek çıkması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ilk kez ateş takibi yapıyorum
Yani çatlamadan önce düşmesi normal miYumurtan çatladıktan sonra ateşte yükselme olur canım
Rica ederim.Fakat onlar söylemiyor zaten bende araştıra araştıra öğrendimBu konu hakkında bilgim yoktu. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Henüz doktorum böyle bir değere baktırmadı. Belki de sırayla gidiyor. Bilemiyorum.
Tabiki ateş düştüğü zaman yumurtlama dönemine girdin demek oluyor, ateşin 3 gün yüksek gittiğinde yumurtlama olmuş diyoruz mesela bugün düşük(pik) yarın yüksek çıkarsa (silinme) yumurtan çatladı demek oluyor uygulama çizgi çekiyor zatenYani çatlamadan önce düşmesi normal mi
Çok teşekkür ederimTabiki ateş düştüğü zaman yumurtlama dönemine girdin demek oluyor, ateşin 3 gün yüksek gittiğinde yumurtlama olmuş diyoruz mesela bugün düşük(pik) yarın yüksek çıkarsa (silinme) yumurtan çatladı demek oluyor uygulama çizgi çekiyor zaten
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım rabbim dayanma gücünü arttırsın İnşAllahPeki sezeryan miydi doktorunuz ikinci gebeligi ne zaman planlayabilursiniz dedi? Ben de dekolman yasadin da dort ay once
Sanki tam olmamış gibi canım ama az kalmış gibiKızlar ovulasyon testim böyle çatlama olmuş mu
Yumurtlama döneminde kan tahlili yaptırmadık. Sadece adetin 3. Günü Hormon, vitamin vs. Kan değerlerine baktık.Rica ederim.Fakat onlar söylemiyor zaten bende araştıra araştıra öğrendim
Kız evde test falan yok almadım kafama takıyorum yapıyorum diye almadım bu ayAyy valla cidden çok heyecan yaptım inşallah rüyan gerçek olur ayy testin varsa yarın sabah yapsan diyorum bnmde öyle mide bulantım olurdu kimyasalda bile yaşadım ne hikmetse bu ay yok bazen acaba yokmu diyorum
Tüh yaa valla senin yerine ben merak ettim çatlıyacam şimdi ne zaman yapacaksınKız evde test falan yok almadım kafama takıyorum yapıyorum diye almadım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?