Benimki hep bu şekildeydi bi tık rengi açıktı ama testle alakalı sanırım canım resimde belli olmuyor ama bir tık silikdi ama bence bu yumurtlama oldu testin hassasiyeti farklıÇatlamış gibi görünüyor canım hadi hayırlısı 2 gündür benimde koyuydu bugün daha test yapmadım ama
Buda bugünün az önce yorum attığın canım.. kıyas yapınca çatlamış mı sence gerçektenBenimki hep bu şekildeydi bi tık rengi açıktı ama testle alakalı sanırım canım resimde belli olmuyor ama bir tık silikdi ama bence bu yumurtlama oldu testin hassasiyeti farklıötekiler bozuk çıktı aldıklarım pkoda var bende çok tedavi gördüm ara vermişken şansımı denemek istedim bilemiyorum korkuyorum çatlamadı diye
Hayırlısı olsun canım benim kendine stres yapmamaya çalışBenimki hep bu şekildeydi bi tık rengi açıktı ama testle alakalı sanırım canım resimde belli olmuyor ama bir tık silikdi ama bence bu yumurtlama oldu testin hassasiyeti farklıötekiler bozuk çıktı aldıklarım pkoda var bende çok tedavi gördüm ara vermişken şansımı denemek istedim bilemiyorum korkuyorum çatlamadı diye
Bende 2 ay kullandım klomen bu ay kullanmadım ve ovulasyon testlerı çok ıyı çıktı canım hayırlısıyla çatlamış görünüyorBuda bugünün az önce yorum attığın canım.. kıyas yapınca çatlamış mı sence gerçektenaylarca klomen kullandım ara verdim
Çok teşekkür ederim canım inşallah tez vakitte bizde mutlu haberler alırızBende 2 ay kullandım klomen bu ay kullanmadım ve ovulasyon testlerı çok ıyı çıktı canım hayırlısıyla çatlamış görünüyor
Dün yapmistim bugun daha yapmadim bugün pik olur o zmanDaha pik değil yarın olur gibi duruyor
Uygulamaya bakarak diyorum çünkü ovilasyon testi kullanmıyorumÇıkabilir ama geç döllenmeyse çıkmayabilir
Bence doğrudur hamilesin canım aynı firmadan bitane test bozuk çıksa diğerleri bozuk çıkmaz diye düşünüyorum neyse onu gösteriyor benceSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
İnşallah canım regli tarihin ne zamanÇok teşekkür ederim canım inşallah tez vakitte bizde mutlu haberler alırız
Stres oldum ya adet gecikmeden yapmayacağım dedim ama bi kaç gün önce yaptım onda çok çok silik bişey çıkmıştı sonra yalancı pozitif oluyo diye umursamadım ve 7 gün filan olmuştu galiba bugün 10. GünBence doğrudur hamilesin canım aynı firmadan bitane test bozuk çıksa diğerleri bozuk çıkmaz diye düşünüyorum neyse onu gösteriyor bence
Polikistik over var bende canım adet tarihim farklı olabiliyor ama önümüzdeki ayın 15inde en geç 17sinde olmam gerekirİnşallah canım regli tarihin ne zaman
Tarihlerimiz çok yakın kuzum ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallahPolikistik over var bende canım adet tarihim farklı olabiliyor ama önümüzdeki ayın 15inde en geç 17sinde olmam gerekir6 aydır çok düzenli bakalım
Bugün yada yarın olur gibi takip edin bugün 7 gibi tekrar yapınDün yapmistim bugun daha yapmadim bugün pik olur o zman
Gecikmenin mi 10. Günü canım? Başka marka dene istersen eğer adetin geçmediyse kan verme derim hani düşük değerle öğreniliyor ya adetten önceyse o yüzden bu sefer insan paniğe kapılıp daha da stress oluyor .. ama testin pozitif duruyor adet tarihi beklediğin gün tekrarla istersen daha da koyu çıkma ihtimali varStres oldum ya adet gecikmeden yapmayacağım dedim ama bi kaç gün önce yaptım onda çok çok silik bişey çıkmıştı sonra yalancı pozitif oluyo diye umursamadım ve 7 gün filan olmuştu galiba bugün 10. Gün
ÖylemiTarihlerimiz çok yakın kuzum ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallah
11 mayıs da bekliyorum canım ama heyecan var içim deeÖylemisenin nezaman acaba inşallah
OlurGecikmenin mi 10. Günü canım? Başka marka dene istersen eğer adetin geçmediyse kan verme derim hani düşük değerle öğreniliyor ya adetten önceyse o yüzden bu sefer insan paniğe kapılıp daha da stress oluyor .. ama testin pozitif duruyor adet tarihi beklediğin gün tekrarla istersen daha da koyu çıkma ihtimali var
Gecikmenin mi 10. Günü canım? Başka marka dene istersen eğer adetin geçmediyse kan verme derim hani düşük değerle öğreniliyor ya adetten önceyse o yüzden bu sefer insan paniğe kapılıp daha da stress oluyor .. ama testin pozitif duruyor adet tarihi beklediğin gün tekrarla istersen daha da koyu çıkma ihtimali var
5 dakika olmadan çıkmış. Var gibi görünüyor, hayırlı olsun. Kan verin netleşsinSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
evet hamileyimSen hamilemiydin canım inşallah ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?