Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamış gibi görünüyor canım hadi hayırlısı 2 gündür benimde koyuydu bugün daha test yapmadım ama
Benimki hep bu şekildeydi bi tık rengi açıktı ama testle alakalı sanırım canım resimde belli olmuyor ama bir tık silikdi ama bence bu yumurtlama oldu testin hassasiyeti farklı ötekiler bozuk çıktı aldıklarım pkoda var bende çok tedavi gördüm ara vermişken şansımı denemek istedim bilemiyorum korkuyorum çatlamadı diye

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 36
Buda bugünün az önce yorum attığın canım.. kıyas yapınca çatlamış mı sence gerçekten aylarca klomen kullandım ara verdim

Eklentiler

• IMG_2359.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlısı olsun canım benim kendine stres yapmamaya çalış

Buda bugünün az önce yorum attığın canım.. kıyas yapınca çatlamış mı sence gerçekten aylarca klomen kullandım ara verdim
Bende 2 ay kullandım klomen bu ay kullanmadım ve ovulasyon testlerı çok ıyı çıktı canım hayırlısıyla çatlamış görünüyor

Selamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?

Eklentiler

• IMG_20230428_131449_947.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230428_131851_524.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 49
Bence doğrudur hamilesin canım aynı firmadan bitane test bozuk çıksa diğerleri bozuk çıkmaz diye düşünüyorum neyse onu gösteriyor bence

Bence doğrudur hamilesin canım aynı firmadan bitane test bozuk çıksa diğerleri bozuk çıkmaz diye düşünüyorum neyse onu gösteriyor bence
Stres oldum ya adet gecikmeden yapmayacağım dedim ama bi kaç gün önce yaptım onda çok çok silik bişey çıkmıştı sonra yalancı pozitif oluyo diye umursamadım ve 7 gün filan olmuştu galiba bugün 10. Gün

Polikistik over var bende canım adet tarihim farklı olabiliyor ama önümüzdeki ayın 15inde en geç 17sinde olmam gerekir 6 aydır çok düzenli bakalım
Tarihlerimiz çok yakın kuzum ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Gecikmenin mi 10. Günü canım? Başka marka dene istersen eğer adetin geçmediyse kan verme derim hani düşük değerle öğreniliyor ya adetten önceyse o yüzden bu sefer insan paniğe kapılıp daha da stress oluyor .. ama testin pozitif duruyor adet tarihi beklediğin gün tekrarla istersen daha da koyu çıkma ihtimali var

Aynen kan da negatif görüp üzüldüm daha önce bi de dediğin gibi evde kendim takip edeyim diyorum daha güzel olur. Çatlamanın 10. Günü daha
Olur

5 dakika olmadan çıkmış. Var gibi görünüyor, hayırlı olsun. Kan verin netleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…