Sağlıkla devam eder inşallah canım malesef öyle oluyor labaratuvar hatası olabiliyor güzel haber aşmışsın gerisi önemli değilKizlaar ben geldim 19u test vermisdim 90 cikmisdi 17si 68 cikmisdi ya onlardan birisi yanlismis bir daha 24u verdim 1184 cikdii 2 hafta sonra doktorum kalp atisi duymaya gitmemii soyledii, benden sonraa baya hamile olmuus yaa hepinize tebrikleeer 13e yukseis hamile sayisii Insallah heer kesden guzel haberleer gelir
Aynen değerlendirdik gün aşırı şeklinde gidiyoruz test yapmasam da olur ama insan merak ediyorDün değerlemdirmişsnizdir inşallah ne olur olmaz
Bi dene şansını canım hadi inşallah miniğin seninledirBen yarın yapayım diyorum canım çatlamadan spnra 10.Gün çıkmaz mi acaba
Amin çok teşekkür ederim canımmTebriikler canim saglikla kucagina al Insallah, anne topigimiiz yok bu aydan hamile kalanlarla yapsaak ya
Bana göre düzenliymiş benim ki kafasına göre geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ay klomene ara verelim dedi doktorum başka bir ilaç diyorlar o daha etkiliymiş sanırım onu verse ya da günde 3 doz filan bana 3 dozla başlatmıştı direkBenim o kadar uzamadı dönüm canım.maksimum 32.günde adet oluyorum.Ama yumurta kalitesiz diye tutmuyor sanırım. Hormon test rahim filmi sperm test hepsi norml çıktı.2 klomene rağmen olmadı
İnşallah canım deneyecem inşallah vardırBi dene şansını canım hadi inşallah miniğin seninledir
Bugün yine yapıcam bakalım testi. Bende denemeyi bırakmadım. Şimdi baktım takvime 2 gün yapıp 1 gün ara vermişim 21 inden 27 sine kadar. Bana da artık görev gibi geliyo. Gözümde büyüyoAynı durum bende de var kuzum yumurtalamaya dair hiçbir belirtim yok, 4 tane ovulasyon testim var gitgide azaldı koyuluk dediğiniz gibi ya adet biter bitmez oldum ya da ilerde olucam bilmiyorum ya da yumurtlama olmuyor bu ay çok belirsiz, ne akıntı var ne şişlik ne istek hatta görev gibi olmaya başladıği için istemiyorum da ilişki. Ama adet bitiminden itibaren gün aşırı deniyoruz hayirlisi
Benimde testlerim böyle oldu. Ya yumurtlamayı kaçırdım teste geç başladım yada yumurtlama olmadı. Testim koyulaşması gerekirken silikleşti. Dünkü teste nerdeyse ikinci çizgi hiç yoktuKızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
Çıkabilir ama geç döllenmeyse çıkmayabilirKızlar yarın yumurtlamadan sonraki 11. Gün sabah test yapayım diyorum çıkar mı
Evet koyulasmasi gerekiyor pko var mi sende bende aynı şeyi yaşıyordum hep ovu testlerinde 3 gün koyu cizgi çıkıyordu ama yumurtlama çizgisi değil sonra çizgi yok oluyordu. Moralim bozuluyordu bidaha yapmadım. En son femara kullanırken kontrole gitcegim gün yaptım inanır mısın ikinci çizgi normalde ovu testlerinde hep çıkar bende o bile çıkmadı ama doktora gittiğimde yumurta oluşmuştu. O yüzden ben çok güvenemiyorum bu testlere yanıltabiliyor tabi hamile kalan çok arkadaşımız var bu testler sayesinde ama ya da bana denk geldi artık böylesiKızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
Daha pik değil yarın olur gibi duruyorKizlar pik demi
Çatlamış canımKızlar çatlamışmıdır yumurtam ? Takvim 27si gösterdi ama en koyusu 26. Nisandı testim 1 gün önce oldu bence yumurtlama bu da 2 gün sonrası sizce bu çatladığı anlamına mı geliyor? Anlayan bakabilir mi lütfen
Çatlamış gibi görünüyor canım hadi hayırlısı 2 gündür benimde koyuydu bugün daha test yapmadım amaKızlar çatlamışmıdır yumurtam ? Takvim 27si gösterdi ama en koyusu 26. Nisandı testim 1 gün önce oldu bence yumurtlama bu da 2 gün sonrası sizce bu çatladığı anlamına mı geliyor? Anlayan bakabilir mi lütfen
Gerçekten miÇatlamış canım
Şöyle ki bazı pkolar çatlama görüyor ama yeterli büyüklükte çatlamıyor mesela 16mm de çatlayan var test onu da gösteriyorGerçekten mibende pko var acaba çatlamadı mi diyorum kendimce bide bu test bekledikçe koyulaştı kuruma çizgisi yaptı çok korkuyorum çatlamadı diye
Sen içini rahat tut canım koyu çizgiyi gördükten kaç gün sonra silik çıktıGerçekten mibende pko var acaba çatlamadı mi diyorum kendimce bide bu test bekledikçe koyulaştı kuruma çizgisi yaptı çok korkuyorum çatlamadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?