5 dakika olmadan çıkmış. Var gibi görünüyor, hayırlı olsun. Kan verin netleşsin
Heee pardon canım çatlamanın 10. Günüyse 15. Günü yap tatlım ozaman daha net olurAynen kan da negatif görüp üzüldüm daha önce bi de dediğin gibi evde kendim takip edeyim diyorum daha güzel olur. Çatlamanın 10. Günü daha
Olur
Varsa cikar benceKızlar yarın yumurtlamadan sonraki 11. Gün sabah test yapayım diyorum çıkar mı
Daha degil sanki ama az kalmisKizlar bu pik mi
Aynen 10.gün bile baya net çıktı Allah'ın izniyle.varsa o zaman tam çıkar herhaldeHeee pardon canım çatlamanın 10. Günüyse 15. Günü yap tatlım ozaman daha net olur
Yani biraz daha bekleyin derim test için. Negatif çıksa bile insan etkileniyor. Bazen geç döllenmeden dolayı negatif çıkıyor halbuki gebelik varmış.Uygulamaya bakarak diyorum çünkü ovilasyon testi kullanmıyorum
Bende mesela bu ay çatlama olmadı muhtemelen yada yumurtlama. O yüzden kendimce hiç ihtimal bile vermiyorumUygulamaya bakarak diyorum çünkü ovilasyon testi kullanmıyorum
İnşallah canim ya. Bu ay dilerim herkes güzel güzel haberler verirAmin Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin. Evde takip etmeyi düşünüyorum ya en azından adet tarihime kadar
Amin hayırlısıyla olsunİnşallah canim ya. Bu ay dilerim herkes güzel güzel haberler verir
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canımevet hamileyim
Maşallah canım saglıkla ilerlesin senin yumurta geç mi çataldı canım yoksa zamanında mı çatladıKizlaar ben geldim 19u test vermisdim 90 cikmisdi 17si 68 cikmisdi ya onlardan birisi yanlismis bir daha 24u verdim 1184 cikdii 2 hafta sonra doktorum kalp atisi duymaya gitmemii soyledii, benden sonraa baya hamile olmuus yaa hepinize tebrikleeer 13e yukseis hamile sayisii Insallah heer kesden guzel haberleer gelir
Evet pikKizlar bu pik mi
He pardon tatlımYok kuzum hemen başlicam ovulasyonda aldım. Yumurtlama derken erken adet olduğuma göre erken yumurtlamam oldu sanırım onu söylemek istedim
Sen adet oldun mu bu arada kuzum yaYok kuzum hemen başlicam ovulasyonda aldım. Yumurtlama derken erken adet olduğuma göre erken yumurtlamam oldu sanırım onu söylemek istedim
Kız sorma gece oldum ama ben hayatımda ne böyle ağrı ne de zor ader geçirdim 2 3 gün erken oldum ne yürüyebildim ne de oturbildim neden böyle oldu anlamadımSen adet oldun mu bu arada kuzum ya
Çok geçmiş olsun canımKız sorma gece oldum ama ben hayatımda ne böyle ağrı ne de zor ader geçirdim 2 3 gün erken oldum ne yürüyebildim ne de oturbildim neden böyle oldu anlamadım
Bana da yaz merak ettim nereye koyacağınıKadın bilir heralde anlatıcam durumumu nereye koyarsa koysun
Nasıl oldun canım benim ki de gün boyu sürmüştü ya akşamdan sonra rahatlamıştımSaatlerdir geçmek bilmedi valla çok kötüyüm ya
Femara mı canımBana göre düzenliymiş benim ki kafasına göre geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ay klomene ara verelim dedi doktorum başka bir ilaç diyorlar o daha etkiliymiş sanırım onu verse ya da günde 3 doz filan bana 3 dozla başlatmıştı direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?