Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 2-3 gündür boğaz ağrısıyla yanmayla uyanıp bi de sinüzit ağrısı gibi baş ağrısı yaşayınca ha gayret grip oluyorum galiba diye sevinmiştim Ama tam anlamıyla olamadım. Olmayacağım da galiba.
Grip olanları tebrik ederim

Bende bir sanah boğaz ağrısıyla uyanıp sinizute yakalandım. Gebelik şüphem dolayısıyla ilaçsız zor bir süreçti

Kızlar başım tutuyor galiba adet gelecek şaşırdım mi buna hayır tabikide

Anladım canım hastanede falandan bi rest yaptır garanti olur diye dedim
dün evdeydim ama erken diye kan vermek istemedim. Yarın adetime 2 gün kalmış olucak sanırım yanıltmaz. Ay kızlar ağlarım gebeysem. Çok saçma ama bu ay kasıklarım kaşındı hep. Özellikle tek taraflı. Kan dolaşımındanmı acaba ?

Adetten önce bir belirtim yoktu canım inan.
Ama şöyle söylim adet olacağım zaman kasıklarım ağrırdı onlar olmadı mesela.
Ama bu kasık batmaları iyiye işaret

Ben gizli saklı iş yapamıyorum akşam birlikte alsak ne olur ? Gebeysem değilim der surpiz yapardım akşam
Beraber alın eve gecerken canımsagolsun benımkıde ıkı dakka bırakmıyor bazen ,beraber gıdıp alıyoruzbayramda ben hı eczaneye gıdıp gelcem dedım niyede niye karıcıgım diye tutturduüff dedm hiç özel hayat yok

Yoo kan versen çıkabilirdi dün ama sen yine testini al yap yarın canım ben roll marka almıştım diğer aylar bu ayda roll aldım

Predictor aslında iyi diyorlar ama boşuna 120 lira vermeyeyim dedim mirateckh vardı ondan aldım canım
Iyı yapmıssın hafıf bı cızgı cıkıyor ondada.gercı tum erken gebelıklerde cıkıyor o hafıf cızgı en ıyısı kaset test.onda sahte cızgı cıkmıyor ılk 15 dkkada.her gun test yapma perılerını ınsallah bu ay pozıtıfı gorup bıtırırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…