Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sağolasın, yok kuzum ya hep erkek dedik ben de keza öyle bu sefer yanıldım
Hııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimiz

Doktoruma yazmıstım cevap yazmıs sımdı saat bası bır pedı gecerse gel cıddı bısey olabılır bır takıp et bır ıkı saat demıs Mervenur277 ne gıbı bısey olabılırkı.saat 3 gıbı ızın alıp gıdecegım inşallah

Hııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimiz
İlki buydu, karın usg si

Eklentiler

• IMG_20230109_153256.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 41
Yaa dünküne göre ne güzel koyulaşmış aynı marka mı? Kan değerin yüksek çıkar bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminn teşekkür ederim canımm yok maalesef aynı marka bulamadım bugün artık kan vercem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Cumartesi eşim evde olursa zor olur bnm için gizli yapacam görür felan cuma iyidir çıkmama olasılığı olabilir ama oda var off offf kafam karıştı
Cuma yapmazsan pazartesiye kalacak o zaman senin. Ben de eşim varken çok yapmak istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…