Hımm 2.ciye yumurtladın demek ayy ne guzell değerlndırmışsınCano benim o kanama adet sayılmış çünkü tekrar yumurtlamam oldu hatta farkında olmadan çatlama günlerini de değerlendirmişim. Memleketten dönünce. Bugün ateşim yükseldi iki gün oldu çatlayalı. Değerlendirmiş olduk ama bilmiyordum. Şimdi yeni adet tarihim 14 mayıs olmuş oldu bekliyorum
Cnm tebrik ederim. Hamişmişsin çok sevındımKuzum bugün 1085 çıktı Perşembe günü kese görmeye giderim inşallah
Görünüyor cnm inşallah vardırEki Görüntüle 3237791
Kızlar selamlar düşük yapmıştım ama adet tekrarım olmadı. 40. gün bugün test yapayım dedim ama bişey görüyor gibiyimde yada görmek mi istiyorum bilmiyorum. Sizler bişey görüyor musunuz
Ayyy ne kadar güzel yaaa inşallah görürsün canım çok güzel artmış değerin adına inan çok mutlu oldum çarşamba güzel haberlerini bekliyorumKuzum bugün 1085 çıktı Perşembe günü kese görmeye giderim inşallah
:)) hayırlısyla inşallah doktor takibide strese sokabiliyor insanıCnm bat dündü
Ama bişyler olamaz tıbben imkankızçunku hiç birliktelik olmadı gecen ay kimyasalsan sonra.
Doktor takıbı eşim istemıyor
Olursa olur dıyor
Benim de çatlama 19 nisanda. Aynı belirtiler bende de var ama dediğin gibi geçen ay da vardı. Bence adet öncesiyle gebelik başlangıcı benziyor biz kendimizi dinliyoruz diye bunlardan umutlanıyoruzValla göğüslerim öyle şiş değil, uçlarında hafif hassasiyet var. Akıntım yok. Ancak belim ağrıyor çok bacağıma vuruyo. Bir de kasığımda batma oluyo arada. Fakat bunlar geçen ayda olmuştu regl olmuştum.
Amin canım sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceğiniz gebelikleriniz olur inşallahCnm tebrik ederim. Hamişmişsin çok sevındım
Hayırlısı olsun inşallah darısı bize
Çok teşekkür ederim canımAyyy ne kadar güzel yaaa inşallah görürsün canım çok güzel artmış değerin adına inan çok mutlu oldum çarşamba güzel haberlerini bekliyorum
Rahim filmi çekinmiştim ramazanın 10. Günü:)) hayırlısyla inşallah doktor takibide strese sokabiliyor insanı
2 gün sonra mı tekrarlasam testi bi daha yada daha da bekliyim miGörünüyor cnm inşallah vardır
Ay vala ben gördüm bariz var zaten ama kuruma mi bilemem kuruma bu kadar belirgin değil bence canım sen hemen sabah yarın tekrarla inşallah vardur görünce sevindim geçen günde payalstiginda silikti var gibiKızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Canım çünkü benim çok aşırı kanamam oldu muhtemelen o adet gibi sayıldı yoksa bugün 39. Gün düşün en son normalde 15 martta adet olmuştum. Hsg den sonra kanamam çok oldu. İnşallah hayırlısı olaun çok da beklentim yok ne derece sağlıklı oldu bilmiyorum çünküHımm 2.ciye yumurtladın demek ayy ne guzell değerlndırmışsın
İnşallah tutar cnm
Bn ramazanı es gectım bılıyosun
Canım benim ben de uzun zamandır girmiyordum yenilerde girdim çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah canım benimKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şüküriğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki @melegim can @imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 fnd_50 @Papatyamaviss @Haziran1907
İnşallah canım benim inşallah duam o yönde Rabbim hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahHoşgeldin canım inşallah güzel haber alırız hep birlikte mayıs doğum günü hediyesi olur bizlere
rahim filmi sonrası önümüzdeki ay olur inşallah güzel haberleri alırsınRahim filmi çekinmiştim ramazanın 10. Günü
Doktor korunun buvay dedi. Kimyasal oldu cunku yine
Bizde ramazan yorgunluguyla birlikte olmadık
Bayramda köye gttık geldık
Öyle gectı zaman
İkizler candır çok eğlencelidirAnaaa benım kocam ıkızler bıtanesını zor avutuyorum ben ayooolen guzel dogumgunu suprızı senınle olsun bebısm suprız yumurtadan cıvcıv cıksın
Ya kuruma bence canım ama diğer aynı marka yaptığım testlerde hiç çıkmadı böyle o yüzden bi heveslendimAy vala ben gördüm bariz var zaten ama kuruma mi bilemem kuruma bu kadar belirgin değil bence canım sen hemen sabah yarın tekrarla inşallah vardur görünce sevindim geçen günde payalstiginda silikti var gibi
Amin inşallah canım benimİnşallah canım benim inşallah duam o yönde Rabbim hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benimAmin canım sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceğiniz gebelikleriniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim canımdarısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah
Allan yardımcın olsun canım çabucak geçer inşallahBen anestezisiz çekecem üniversite hastanesinde
Ne demek canimTeşekkür ederim canım evet konuştum eşimle yarın gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?