Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ümitlendirmek istemem ama normalde benim hiç sivilcem çıkmaz yani adet dönemimde bile asla çıkmaz ama şuan çenem yüzüm 4 5 tane sivilce doldu sonra pozitifi gördüm zaten

Kaç gün geçti canım çarşambanın üzerinden net çizgi çıkmış
18 inde pik gördüm ama çok erken değil mi bide bekledikten sonra çizgi çıkarttı ama aynı marka testi 2 aydır kullanıyorum toplu almıştım diper yaptığım testlerin hiç birinde çıkmadı bu

18 inde pik gördüm ama çok erken değil mi bide bekledikten sonra çizgi çıkarttı ama aynı marka testi 2 aydır kullanıyorum toplu almıştım diper yaptığım testlerin hiç birinde çıkmadı bu
Yarın tekrarla canım inşallah vardır yaa aramızda tahminen 1 gün var

Canım ümitlendirmek istemem ama normalde benim hiç sivilcem çıkmaz yani adet dönemimde bile asla çıkmaz ama şuan çenem yüzüm 4 5 tane sivilce doldu sonra pozitifi gördüm zaten
Ümitlenmem canım benim normalde sivilcem adetime yakın çıkardı ilişkiden sonra çıkmasına şaşırdım. Kasığımın batması da çok garipti pır pır bişey oldu sanki 10 saniyeliğine. Sonra birden kasık kramplarım 1 2 dakikalık. Sonra ertesi günde. Şuan yok dehşet derecede göğsüm şiş ve uçları kara. Bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. 2 hafta önce arkadaşlarımla buluştum bebi görür görmez sen hamilesin dedi lise arkadaşım

Ayy hadi inşallah bata kaç gün var canımm güzel haberlerini bekliyorum

5 6 gün var canım inşallah. Normalde de akımtım yumurtlamadan sonra dururdu şimdi hala ıslanıyor . Rabbim nasip etsin herkese yormasın kimsenin kalbini
Aminn inşallah canımm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu bayram sonrasında güzel haberler alalım hepimiz

Kızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Ay inşallah vardır kuzum. Benim de kafam karıştı bugün. Bekleyince freely bende de çizgi çıkarttı ancak sonra tekrar denediğimde 10 dk içinde çıkmadı. Yarın sabah bakıcam tekrar.

Ben de cumartesi kontrole giderim diye düşündüm belki kanı da perşembe veririm
Kuzum behde aslında cumartesi günü gitmeşi planlıyordum ama o gün köyde oluruz muhtemelen. Doktorda betayı görünce Çarşamba günü çağırdı zaten. Ben yinede Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum direk karından görsün istiyorum çünkü

Ay inşallah vardır kuzum. Benim de kafam karıştı bugün. Bekleyince freely bende de çizgi çıkarttı ancak sonra tekrar denediğimde 10 dk içinde çıkmadı. Yarın sabah bakıcam tekrar.
İnşallah canım ikimizdede hepimizdede vardırr yarın ilk idrarla tekrar deneyelim bakalım. Senin kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…