Oh maşallah çok sevindimKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şüküriğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki @melegim can @imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 @fnd_50 @Papatyamaviss Haziran1907
Canım ümitlendirmek istemem ama normalde benim hiç sivilcem çıkmaz yani adet dönemimde bile asla çıkmaz ama şuan çenem yüzüm 4 5 tane sivilce dolduBende adetimden 2 hafta sonra yani yumurtlama günümden 3 5 gün sonra sivilcem çıktı normalde olmazdı ve 3 4 gün devam eden kasık batmam ve ağrım oldu 1 2 dakika süren. Şuan hala akıntım temiz şekilde geliyor. Kasık ağrım durdu adetime 6 gün var test yapmadım bekliyorum
kaçıncı gün çatlamadan sonra hadi inşallah :)Kızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Daha çok yeni pik olduğu günden itibaren 7. Gün ama dünde yaptım hiç böyle bişey çıkartmadıkaçıncı gün çatlamadan sonra hadi inşallah :)
Kaç gün geçti canım çarşambanın üzerinden net çizgi çıkmışKızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Ben de cumartesi kontrole giderim diye düşündüm belki kanı da perşembe veririmCanım Çarşamba günü kese görmeye çağırdı doktor beni inşallah görebilirizbanim diğer gebeliğimdede böyle 4 katı gidiyordu zaten. İstersen sende bi kan ver öyle gidersin
7 gün çok erken canım beklediği için olmuş olabilirDaha çok yeni pik olduğu günden itibaren 7. Gün ama dünde yaptım hiç böyle bişey çıkartmadı
gerçi evet çok erken ama bellide olmaz belkiDaha çok yeni pik olduğu günden itibaren 7. Gün ama dünde yaptım hiç böyle bişey çıkartmadı
18 inde pik gördüm ama çok erken değil mi bide bekledikten sonra çizgi çıkarttı ama aynı marka testi 2 aydır kullanıyorum toplu almıştım diper yaptığım testlerin hiç birinde çıkmadı buKaç gün geçti canım çarşambanın üzerinden net çizgi çıkmış
Evet bende şaşırdım diğer testlerin hiç birinde kuruma çizgisi bile çıkartmamıştı7 gün çok erken canım beklediği için olmuş olabilir
Yarın tekrarla canım inşallah vardır yaa aramızda tahminen 1 gün var18 inde pik gördüm ama çok erken değil mi bide bekledikten sonra çizgi çıkarttı ama aynı marka testi 2 aydır kullanıyorum toplu almıştım diper yaptığım testlerin hiç birinde çıkmadı bu
Ümitlenmem canım benim normalde sivilcem adetime yakın çıkardı ilişkiden sonra çıkmasına şaşırdım. Kasığımın batması da çok garipti pır pır bişey oldu sanki 10 saniyeliğine. Sonra birden kasık kramplarım 1 2 dakikalık. Sonra ertesi günde. Şuan yok dehşet derecede göğsüm şiş ve uçları kara. Bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. 2 hafta önce arkadaşlarımla buluştum bebi görür görmez sen hamilesin dedi lise arkadaşımCanım ümitlendirmek istemem ama normalde benim hiç sivilcem çıkmaz yani adet dönemimde bile asla çıkmaz ama şuan çenem yüzüm 4 5 tane sivilce doldusonra pozitifi gördüm zaten
Ayy hadi inşallahÜmitlenmem canım benim normalde sivilcem adetime yakın çıkardı ilişkiden sonra çıkmasına şaşırdım. Kasığımın batması da çok garipti pır pır bişey oldu sanki 10 saniyeliğine. Sonra birden kasık kramplarım 1 2 dakikalık. Sonra ertesi günde. Şuan yok dehşet derecede göğsüm şiş ve uçları kara. Bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. 2 hafta önce arkadaşlarımla buluştum bebi görür görmez sen hamilesin dedi lise arkadaşım
5 6 gün var canım inşallah. Normalde de akımtım yumurtlamadan sonra dururdu şimdi hala ıslanıyor . Rabbim nasip etsin herkese yormasın kimsenin kalbiniAyy hadi inşallahbata kaç gün var canımm güzel haberlerini bekliyorum
Aminn5 6 gün var canım inşallah. Normalde de akımtım yumurtlamadan sonra dururdu şimdi hala ıslanıyor . Rabbim nasip etsin herkese yormasın kimsenin kalbini
Ay inşallah vardır kuzum. Benim de kafam karıştı bugün. Bekleyince freely bende de çizgi çıkarttı ancak sonra tekrar denediğimde 10 dk içinde çıkmadı. Yarın sabah bakıcam tekrar.Kızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Ay inşallah vardır ya ilk klomen kullanışım merak ediyorumYarın tekrarla canım inşallah vardır yaa aramızda tahminen 1 gün var
Kuzum behde aslında cumartesi günü gitmeşi planlıyordum ama o gün köyde oluruz muhtemelen. Doktorda betayı görünce Çarşamba günü çağırdı zaten. Ben yinede Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum direk karından görsün istiyorum çünküBen de cumartesi kontrole giderim diye düşündüm belki kanı da perşembe veririm
İnşallah canım ikimizdede hepimizdede vardırrAy inşallah vardır kuzum. Benim de kafam karıştı bugün. Bekleyince freely bende de çizgi çıkarttı ancak sonra tekrar denediğimde 10 dk içinde çıkmadı. Yarın sabah bakıcam tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?