- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
İnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canımÇok hissedilir gelince merak ettim daha önce çok fark edemiyordum, catlatma iğnesi vurulacagim yarın sabah yumoslar hazırsa, salı da aşılama inşallahsonrasında 3 gün eşim yok ama inşallah güzel sonuçlar alirim
Daha önce iki kere verdi bir sıkıntı yoktu şimdi yine istiyorlar çünkü zamanla herşey gibi k da değişiyor azalıyor bozuluyor vs o yüzden yeniden istediler görünürde bende birşey yok şuan ama hsg çektirecem yine ne olur ne olmaz eşim de yenilesin testi ona göre tedaviye gidecemDaha önce vermismiydi eşin test benim eşim verdi temiz çıktı birdaha istiyorlar mu acaba
Evet cnm sürer, 3 gün süren gördüm.Kizlar pik 2 gun surer mi ya? Dun aksam gördüm. Bugun silinir diyordum ama hala kopkoyu
Hadi yaa.. gerci 12.gunde gördüm piki zaten erken olmasina sasirmistim. Demekki yine 14. Gunu bulacak ovulasyonEvet cnm sürer, 3 gün süren gördüm.
Ne zaman içmeliyiz kekik çayını yani adetliyken mi bittikten sonra miO zaman kekik çayı mutlaka iç rahim tam temizlensin polipi de düşürür . Kekik gebelikte düşük yaptırıyor polipi de aynı şekilde düşürtür.
Kızlar bakar mısınız?Kızlar selam normalde 3 gün önce regl olmam gerekiyor fakat gelmedi ben daha kimyasal bile yaşamamıştım ne yapmalıyım teste yapmadım bayram ziyaretindeyim şehir dışında hafif batmalar var bir göğüs hassasiyetim varkı
Hayatım test dışında bir çare yok yarın eczane den alıp yapar mısın?Kı
Kızlar bakar mısınız?
Canim olsa çıkardı mutlaka kandaKızlar benim beklenen adet tarhim 20 nisandı olmadm adet. 20si idrar kaset yaptım silik çıktı . 22 si yaptım si pozitif bu gün yaptım 1 negatif . Adetm 4 gündüe gecikti . Kan verdim 0.1 çıktı . Benim hiç bir zaman reglm gecikmez günü gününe olurum. Dr aradım dedi 5 6 gün bekle regl olmazsan söktürücü ilaç söylücem alırsın dedi. Ben en son eşimle 12 nisanda birlikteliğim oldu. Acaba erkenmi verdim kan testini çıkmadı o yüzdenmi. Kafamda deli sorular
Tatlım bazen hamilelik düşündüğümüz için stres adet gecikmesi yapıyor.Kızlar benim beklenen adet tarhim 20 nisandı olmadm adet. 20si idrar kaset yaptım silik çıktı . 22 si yaptım si pozitif bu gün yaptım 1 negatif . Adetm 4 gündüe gecikti . Kan verdim 0.1 çıktı . Benim hiç bir zaman reglm gecikmez günü gününe olurum. Dr aradım dedi 5 6 gün bekle regl olmazsan söktürücü ilaç söylücem alırsın dedi. Ben en son eşimle 12 nisanda birlikteliğim oldu. Acaba erkenmi verdim kan testini çıkmadı o yüzdenmi. Kafamda deli sorular
Anladım en güzeli aslında herseye en baştan baktirip sonra başlamakDaha önce iki kere verdi bir sıkıntı yoktu şimdi yine istiyorlar çünkü zamanla herşey gibi k da değişiyor azalıyor bozuluyor vs o yüzden yeniden istediler görünürde bende birşey yok şuan ama hsg çektirecem yine ne olur ne olmaz eşim de yenilesin testi ona göre tedaviye gidecem
İnşallah kuzum, hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız inşallahİnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canım
Canım herşey olabilir. Kimyasal olabilir, gebelik olabilir. Gün gün kaset testle takip et bakalım. Koyulaşırsa bir daha test verirsin.Kı
Kızlar bakar mısınız?
Canım herşey olabilir. Kimyasal olabilir, gebelik olabilir. Gün gün kaset testle takip et bakalım. Koyulaşırsa bir daha test verirsin.
Merhaba bata 5 gün var arada kasık batması dışında hiç bir belirtim yokKızlar neler yapıyor sunuz çok mu sessiz gurup bana mı öyle geldi. Hadi canlanin herkes kendinden sürecinden bahsetsin de yalnız olmadığımızı bilelim
Adetliyken içersen daha iyi olur çünkü adet ettiriyor sonrasında ve hamilelik şüphesi varsa asla içme düşük yaptırıyor çünkü . Adetliyken içersen zaten kanama görüyorsun adetle atılır varsaNe zaman içmeliyiz kekik çayını yani adetliyken mi bittikten sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?