Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha cokmus sekercm hıc bellı olmaz.üşüttükmü naptık grupça hepımızın kasıkları fenakarnımız agrıyor.hayra cıksın

Adet bitiminden sonra gun asiri yapan var mi aramizda ? Of cok yorucu geliyor canim istemiyor ama yakin bir arkadasim bu sekilde altinci ayda hamile kaldi bebegi dogdu bu ay. Acaba ovulasyon takibi yapmakla hata mi ediyoruz
Ben de yaptım kuzum. Adete bir hafta kala bırakıyorum. Ama tabi henüz sonuç alamadık. Aynı zamanda ovulasyon testiyle de takip ediyorum. Örneğin; bir ay 7. Günde bir ay 12. Günde yumurtladığım oldu. O sebeple ya gün aşırı değerlendirmen lazım ya da ovulasyon testi yapman lazım. O zaman bu kadar sık değerlendirmen gerekmez.

Daha cokmus sekercm hıc bellı olmaz.üşüttükmü naptık grupça hepımızın kasıkları fenakarnımız agrıyor.hayra cıksın
Hamile kalmaya çalışmadan önce hiç böyle ağrılarım olmazdı ama benim. Çok tuhaf. Ya da şimdi çok dikkat ettiğimiz için fark ediyoru belki.

Gun asiri benim icin cok aşırı :) goreve dönüyor ilk 15 günden sonra. Yine de sanki ovulasyon testine göre daha garanti.

Yarın ilacım son pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum ama yazlıkta çok üşüdü ayaklarım, bir sancı bir bel ağrısı acaba yumurta çatladı mi diye düşünmedim değil
Belki olgunlaştıgi için ağrı oluyordur ya ama sen değerlendir yine ne olur ne olmaz benimde persembe randevum benxe çok merak ediyorum klomen daha fazla yumurta olgunlaştıriyor diye duymuştum

Evet kuzucum bundan emının cunku ultrasonla gecen ay baktırmıstım dr a luteal 10 gun suruyor benım.yok erken gebelıgı ya yarın ya pazartesı ılk ıdrarla yaparım.tabıkı adet olmamıs olursam
Benim çatlamadan sonra 11. gün bıgün canım adet geldi canım malesef luteal evrem kısa diye duphaston içtim yine erken geldi bunalıma giriyorum artık

Bende katılıyımm listeye son adet tarihi 31 Mart beklenen adet 4 Mayıs hadi İnşallah

Düzenli regl olmanıza rağmen mi yumurtladığınız gün değişiyor yoksa düzensiz olduğu için mi o kadar farketti

Hayırlı bayramlar kızlar 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var arada giriyor ama çok şiddetli göğüs ağrısı da çok fazla acaba duphastondan mı

Hayırlı bayramlar kızlar 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var arada giriyor ama çok şiddetli göğüs ağrısı da çok fazla acaba duphastondan mı
Bende olmadı canım öyle bir sorun yumurtan çatladı ondan olabilir

Benim çatlamadan sonra 11. gün bıgün canım adet geldi canım malesef luteal evrem kısa diye duphaston içtim yine erken geldi bunalıma giriyorum artık
Benımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun

Eklentiler

• 7AE008A3-4110-40F8-8BAF-67596FDE952A.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…