Benim adetime 10 gün var normalde 5 gün varken olan ağrılarım 2 3 gündür başladı. Kasığım batıyor bacaklarım ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi giriyor geçiyor. Akıntım da var bu iyi bişey mi acaba yerleşme ağrısımıİlk başlarda adete yakın normal adet olacak gibi ağrı kramplar oldu ama bi türlü adet olamadım ama sonradan adet ağrısına benzer kısa kısa ağrılar ve batmalar sanki iğne bıçak batması gibi batmalar başladı gün içinde ara ara batmalar oldu ben yine adet diye düşündüm ama içimdeki his hiç de adet batması değil gibi diyodu bana adet günü geçtikte batmalar sıklaştı
Aynı durum bende de akıntım sarı renk mi?Benim adetime 10 gün var normalde 5 gün varken olan ağrılarım 2 3 gündür başladı. Kasığım batıyor bacaklarım ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi giriyor geçiyor. Akıntım da var bu iyi bişey mi acaba yerleşme ağrısımı
Evet canım böyle sarı ama kokusuz bi akıntı ara ara ıslaklığını hissediyorum. Hiç böyle ağrım olmamıştı/Aynı durum bende de akıntım sarı renk mi?
Aa bende de öyle akıntı var hatta acaba enfeksiyon mu oldm acaba aklıma geldiEvet canım böyle sarı ama kokusuz bi akıntı ara ara ıslaklığını hissediyorum. Hiç böyle ağrım olmamıştı/
Enfeksiyon akıntısnda koku olur sanmıyorum yani. Sizin ne zaman bat?Aa bende de öyle akıntı var hatta acaba enfeksiyon mu oldm acaba aklıma geldi
Burdayım kuzum benim negatif çıktı ya
Benimde ateş düşüyor testte negatif yaniBenim ateş düşüşe geçti kuzum testte negatif
Hayırlısı bakalım kuzummBenimde ateş düşüyor testte negatif yani
Aynen öyle meleğim gerçi erken daha 8. Gunumdeyim hem adet gelmeden umutsuzlanmak yok kuzucumHayırlısı bakalım kuzumm
Aynı durumdayım benimde sarı ve ağrılarım var göğüsümde sızlıyorEvet canım böyle sarı ama kokusuz bi akıntı ara ara ıslaklığını hissediyorum. Hiç böyle ağrım olmamıştı/
Arkadaşlar regl bittikten sonra ne sıklıkla değerlendiriyorsunuz yahu?
Benimde sızlıyor. Kaç gün var adetine?Aynı durumdayım benimde sarı ve ağrılarım var göğüsümde sızlıyor
27 28 Nisan o aralarda siznEnfeksiyon akıntısnda koku olur sanmıyorum yani. Sizin ne zaman bat?
Pcos olduğum için bat tarihim net değil düzensiz, ama geçen ay bu zamanlar adettimBenimde sızlıyor. Kaç gün var adetine?
Hala leke kuzum bekliyorumSökülme oldu mu tatlım?
Senle bı yerlerde karsılasmışmıydıkHosgeldin mayısa gerçi keşke gelmeseydin nisanda kalsaydın gebe emojileriyleama olsun bu ay olcak inşallah
Canım ben de 7. Günde yumurtlamıştım olabiliyor. Onun için bu testler çok önemli. Uygulamalar yanılabiliyor.Kıxlar merhaba bugün adetimin 7. Günü ve böyle çıktı çok erken değil mi Eki Görüntüle 3236146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?