Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittim orada tramboli paneli yaptırmak istediğimi söyledim. İnşallah annenler sizin en verimizsiz evrede taşınır ya
Benim bat günü de belirsiz ya yarın ya haftaya cuma bu ay üst üste iki kez regl oldum bir gün arayla. İlk regle göre mi hesaplıycam ikinciye göre mi bilmiyorum. Yumurtlama günü ne zamandı onu da bilmiyorum. Çantamda pedler her an hazırım

Aminn kuzucuuumm en rahat olanı yapmışsın valla bende pıhtılaşma olmasa bende en az birbhafta geçene kadat beklerdim ama onun korkusuyla acele ediyoruz

Arkadaşlarım herkese iyi bayramlar diliyorum bu aradatüm bereketler güzellikler bizlerle olsun..sevdıklerımızde hep yanımızda olsun
İyi bayramlarrr herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum

İyi bayramlarrr herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum
Hahaha alemsın yaaabenımkı 7/24 yanımızda oldugu ıcın pek bı fark olmayacak normal zamandan bebekkk

Son düzenleme:
Kızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Merhaba ben suan tyumurta takıbıne basladım. Doktordan kendım taleb ettım oda famera verdı kullanıp takıbenbaslsyaxsk

uzulme canim diger aylarda olur Insallah

Olsun canım dınlenmiş olur bu ay vucudun
Bende bugun doktora gıttım tekrar fameraya basladık sukur yumurta catlamiş
Kıst fılan olmamiş bunay deneyecegım daha sonra bende ara verecegımm
İnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canım Allah gönlüne göre versin

Ben evde yaptığımda kolonya kullanıyorum içinde alkol olduğu için aynı görevi görüyordu ama yakıyor diyorsan diğerini al canım doktorumu arayacam bugün hsg ve spermiyogram testini söyleyecem bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…