Ayyy teşekkür ederim balımsavascii aşkım tebrik ederim aldım güzel haberlerini. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniğini
Sen bensinBendeee kendimi zor tutuyorum iki saat bir şey içme yap diye ama dedim sabah yapmam daha sağlıklı olur bugüne göre bari 24 saat geçmiş olsa aradan
Ne kadarda ben aklıma 2 kere koşa koşa kan vermeye gitmem geldiİnşallah kuruma değildir benim kuruma bir kere başıma geldi onda da bundan koyuydu
Hepimiz aynıyız hepimiiiizNe kadarda ben aklıma 2 kere koşa koşa kan vermeye gitmem geldi
O minnoşluğumuz yüzünden testte koyu çizgi görmeme rağmen ikna olamamıştım bu seferHepimiz aynıyız hepimiiiiz
Allahım hepimize yaştsın inşallahO minnoşluğumuz yüzünden testte koyu çizgi görmeme rağmen ikna olamamıştım bu sefer
Bu uygulamayi bi ben kullanamadim galiba ya
15,20 dkka beklıyorum canm daha fazlasının bı anlamı yok.zaten yarım saat sonra wc ye gıtmek saglık acısından cok faydalıKızlar ilişkiden sonra yatıyormusunuz ? Kaç dk bekliyorsunuz
Bebegmmm sahura kalkcam diye erkenden uyumusum
15,20 dkka beklıyorum canm daha fazlasının bı anlamı yok.zaten yarım saat sonra wc ye gıtmek saglık acısından cok faydalı
Ah bu kocalar yok mu bu kocalar hiç anlamıyorlarSen bensinbende bu gece değerlendiremedim koca kafa kocam playstation başından kalkmıyor
Bende koşa koşa gidip kan vermiştim ahhNe kadarda ben aklıma 2 kere koşa koşa kan vermeye gitmem geldi
Ben sadece bbt giriyorum cikiyorum oda basit ki canımBu uygulamayi bi ben kullanamadim galiba ya
Valla ben bu ay hiç beklemedim yatarakKızlar ilişkiden sonra yatıyormusunuz ? Kaç dk bekliyorsunuz
Ayyy inşallah bebeğim senden de bekliyoruz güzel haberlerrBebegmmm sahura kalkcam diye erkenden uyumusumsımdı okudum hepsını hafıf cızgıyı bende gordum,sabahki testını dort gozle beklıyorum bal bocegım
Hallettim hallettimAh bu kocalar yok mu bu kocalar hiç anlamıyorlar
Sevindim sevindim inşallah boşa gitmez balım hadi bakalım alalım bu ay senden de güzel haberleriHallettim hallettim
Test almadım hıc,pazartesı bat gunu adet olmamıs olursam bıtane alıp bakacam bebekımmmAyyy inşallah bebeğim senden de bekliyoruz güzel haberlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?