Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kizlar yarin adet gunum uc gundur acayip ter basiyir hic boyle olmazdi testlerim hep negatif ama yolunda gitmeyen bisi mi var icin yaniyor sirtima ter iniyor adet zamani normal birseymi yoksa anormalmi normalde usurdum ilkdefa boyle oldu

Kuzum ben araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittim orada tramboli paneli yaptırmak istediğimi söyledim. İnşallah annenler sizin en verimizsiz evrede taşınır ya

Merhaba sizdeki durum bende de var akıntı var kaşık ağrısı var ama ovulasyon silik siz pik yakalayabildiniz mi
Evet canım akıntı ve kasık ağrısı 3-4 gün sürdü kesildi ertesi gün pik gördüm. Pik gördüğümün ertesi günü yine akıntı başladı

Canım alkol döküyorlar ama kolonya ile de yapabilirsin bir zararı yok
Kuzum eşimde bi ara kovidden dolayı kullandı o yakıyordu sanki ya
Yaaa ciddi misin bunu soylemen iyi oldu zaten memnun değildim doktordan ama ben hepsi aynı şeyi dicek zaten kafasindaydim iyi ki söyledin kuzum ya senin hangi mthr genin homozigottu
1298 olan homozigottu canım
Tıp dilindeki adı antiseptik solüsyon diye geçiyor eczaneye ya da aile hekime sor canım aile hekiminden rica edersen belki verirler biraz sana
Kuzum 9 ay kullanacam o yüzden satın alayım dedim ama çok teşekkür ederim eczaneye en azından adı ile sorarım artık
Canım küretajda bazen tüpler tıkanabiliyor bi hsg Çekin bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…