Allah korusun canım bi ağrı lekelenme kanama falan yoksa bişey olmamıştır bence ya bide göbek büyümediği için daha etkilenmemiştir diye düşünüyorumArkadaşlar selam gebeliğim 5+2. Haftasındayim aşırı derecede bacağım ve belim ağrıdıgı için kardeşime bacaklarımı tepelemesini istedim bir süre sonra boşluğuna geldi sanırım belime çıktı tek ayağıyla ama çıkmasıyla indirmem bir oldu 1-2 saniye falan diyebilirim herhangi birşey olurmu acaba yorumlar mısınız
Bende herhangi bir kasılma ağrı veya leke oluusmadi
İnşallah canım yok hala aynı şekilde bel ağrım bacak ağrım var ama ekstra bir şekilde biyerim agrimiyor çok şükür Allah bana bağışlasın sakındıkca birşeyler oluyor yaAllah korusun canım bi ağrı lekelenme kanama falan yoksa bişey olmamıştır bence ya bide göbek büyümediği için daha etkilenmemiştir diye düşünüyorum
Yok sanmıyorum Bi şey olacağınıArkadaşlar selam gebeliğim 5+2. Haftasındayim aşırı derecede bacağım ve belim ağrıdıgı için kardeşime bacaklarımı tepelemesini istedim bir süre sonra boşluğuna geldi sanırım belime çıktı tek ayağıyla ama çıkmasıyla indirmem bir oldu 1-2 saniye falan diyebilirim herhangi birşey olurmu acaba yorumlar mısınız
Bende herhangi bir kasılma ağrı veya leke oluusmadi
Ama sen yine de dikkat et hamileliğin ilk zamanları ağrılar normalİnşallah canım yok hala aynı şekilde bel ağrım bacak ağrım var ama ekstra bir şekilde biyerim agrimiyor çok şükür Allah bana bağışlasın sakındıkca birşeyler oluyor ya
Amin inşallah canım korkma birşey olmazİnşallah canım yok hala aynı şekilde bel ağrım bacak ağrım var ama ekstra bir şekilde biyerim agrimiyor çok şükür Allah bana bağışlasın sakındıkca birşeyler oluyor ya
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN M Marryyj 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN
canlar listeye eklemediğim varsa bat sat yazıp beni etiketleyebilir
Kız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırızŞimdi benim SAT 15 Şubat. Indirdigim bir Uygulamaya göre 2 Mart ovulasyondu, 21-24 Ve 1 Mart ilişki oldu. BAT 17 Mart gözüküyor, ben en erken hangi tarihte gebelik testi yapsam kesin sonuç alırım? Teşekkür ederim
Ayy hadi inşallah aminnKız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırız
Teşekkür ederimmcans16 canim hayirli olsun topigin.. ben hala marttayim ama pek umudum yok gibi. Sat bat belli olunca tekrardan yazarim tabi ama simdiden bir goruneyim yerimi alayim dedim hayirli haberler alalim insallah bu mubarek ayda
Bende 3 martta çatlatma iğnesi oldum hadi hayırlısıKız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırız
Rabbim gönlümüzdekini bugünün hürmetine nasip eylesin inşAllah. Sen de de şişkinlik var mı acep?Bende 3 martta çatlatma iğnesi oldum hadi hayırlısı
Bende iki gun kaldi elenmek uzere gibiyim mart gurubumuzdan bugun test yaptim koca bi negatifdi meraktan yaptm adeti beklicem bakalim .insaAllah bu son bekleme grubumuz olur hayirlisiysaAmin inşallahh
Hoş geldin inşallah buradan karnın dolu çıkarsın6 Mart sat. 30 Mart bat ama biz onu 1 Nisan yapalımbeni de ekler misiniz? burayı da takip edeyim. Mart grubundan geliyorum.
Hoşbulduk kuzum. Cümlemiz inşallah.Hoş geldin inşallah buradan karnın dolu çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?