- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Durmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senıııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senıııı
Döv ya valla aklımı başıma getirDurmasın ayagın orda burda negatıfı cekıyorsun dovucem senıııı![]()
Bıdaha bı gruba ayagını atacaksan anneler grubu olsunDöv ya valla aklımı başıma getir![]()
Yaaaa inşallah be aşkom inşallah aminBıdaha bı gruba ayagını atacaksan anneler grubu olsun![]()
Bat sat yazarsan ekleyeyim canımbeni de dahil edin gruba bu ay femara kullanıyorum reglimin 6.günündeyim.cuma günü kontrol var umarım her şey iyi gider![]()
Beni de ekleyin sat 28 subat bat 28 martTabikide yarın tablo oluşturacağım..
Canım burayada ekliyim ama mart topiğide varBeni de ekleyin sat 28 subat bat 28 mart
9 martta catlatma ignesi olucam hayirlisiyla bu sefer olur insallah ,Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hep birlikteSanki nisanda alacakmisim gibi geliyor bu haberi :)
Bnde 2 mart sabah 11de vuruldumKız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırız![]()
Hayırlı ve güzel pozitif sonuclar alalım inşAllahBnde 2 mart sabah 11de vuruldum
Bnde beklemedeyim
Canım bende klomen kullanıyorum.İlk kullanışım mıbeni de dahil edin gruba bu ay femara kullanıyorum reglimin 6.günündeyim.cuma günü kontrol var umarım her şey iyi gider![]()
Uğurlu gelsin inşallah canımKuzum yaz beni..bu defa yazıcam kendimi
Sat 5 Mart
Bat 5 nisan