Doğru hatırlıyorsun canım ateşim böyle gidiyor. 5. Gün yaşadığım düşük ateşte muhtemelen yerleşme düşüşüydüCanım sen ateş takibi yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam sana zahmet paylaşsan bize örnek olsa olur mu
Çok sağol canımsavascii canım gözün aydın olsun, sağlıkla büyüp uçağına almayı nasip etsin Mevlam çoookk sevindim, çok emek verdin hiç pes etmedim sanaaa
Bebe time öyle bir kuruma çizgisi çıkartıyorki ben o hataya düştüm sen düşme canım gerçekten gebelik olunca maksimum 15 dakikada o çizgi çıkıyor zaten. Geçen ay bebetimen kurula çizgisi yüzünden gidip kan verip negatif sonucumla eve dönmüştümBeyaz çikti sabah bebe marka ile yapmiştim ondada çikmişti bni de hep bu yalanci testler mi bulur ya
Ever regl oluuor sabahKeşke kan verseydin canım emin olurduk en azından regliye döndü mü tamamen
bu freely marka ama oda hataliymiş öle dedi arkdşlarBebe time öyle bir kuruma çizgisi çıkartıyorki ben o hataya düştüm sen düşme canım gerçekten gebelik olunca maksimum 15 dakikada o çizgi çıkıyor zaten. Geçen ay bebetimen kurula çizgisi yüzünden gidip kan verip negatif sonucumla eve dönmüştüm
Keşke evet sabah geldi kanamam yani bildigin açik krmizi pembe mi tam bilmiyorum o tarz kanamm geldi şuan kasıklarimda ağri vaeKeşke kan verseydin canım emin olurduk en azından regliye döndü mü tamamen
Peki freely testte nasıl canım bide bu ay ek takvviyw kullandn miBebe time öyle bir kuruma çizgisi çıkartıyorki ben o hataya düştüm sen düşme canım gerçekten gebelik olunca maksimum 15 dakikada o çizgi çıkıyor zaten. Geçen ay bebetimen kurula çizgisi yüzünden gidip kan verip negatif sonucumla eve dönmüştüm
Kuzum ben freely markasının kenarı mavi olanını kullandım beyazından kimse memnun kalmadığı için mavisi gerçekten inanılmaz hassas bir test. Senin şuanda adetemi döndü tamamen içinde şüphe varsa özelih aciline gidip kan ver istersenPeki freely testte nasıl canım bide bu ay ek takvviyw kullandn mi
Canım ben bu ay femara+ovitrelle oldum daha önce çok takviye kullanmıştımPeki freely testte nasıl canım bide bu ay ek takvviyw kullandn mi
Pko varmı sizde acaba canımCanım ben bu ay femara+ovitrelle oldum daha önce çok takviye kullanmıştım
Minik bi keseyim teyzelerim acaba cinsiyetim ne var mı tahmin edecekSelam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya
Merhaba kızlar beni de ekler misiniz? SAT 16 Nisan BAT 12 Mayıs.
Merhabalar benide ekler misiniz
Sat 3 nisan
Bat 3 mayıs
Beni de ekleyinsat 16 nisan bat 14 mayis (not: iki yil oldu ve cok sıkıldım )
ekledim kızlar hayırlı uğurlu gelir inşallahMerhaba beni de ekler misiniz? Sat 17 nisan bat 18 Mayıs. 10 aydır deniyoruz bugün hsg hormon ve spermiyorgram sonuçlarını doktora gösterdim ve muayene etti renkli doppler istedi bundan sonraki süreç nasıl olacak bakalımmaynurland
Adet düzenin bozulmuş da olabilir canım benim düşükten 40 45 gün sonra adetim gelmiştiCanımlar hamişleri kocaman tebrik ederim sağlıkla ilerleyip kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi
Ben geçen ay 3 haftalıkken 13 martta düşük yaptım. daha adet olmadım gecikme yaşamam normal mi ? Korunmamıştık acaba tekrar hamile kalmış olabilir miyim? kaşık ağrılarım var ama göğüs hassasiyetim falan yok. düşükten hemen sonraki ay hamile kalanlarınız oldu mu
Yarın netleşir canım başka testin var mı elindeKeşke evet sabah geldi kanamam yani bildigin açik krmizi pembe mi tam bilmiyorum o tarz kanamm geldi şuan kasıklarimda ağri vae
Ölçmeye devam edecekmisin canımDoğru hatırlıyorsun canım ateşim böyle gidiyor. 5. Gün yaşadığım düşük ateşte muhtemelen yerleşme düşüşüydü
Canım benim tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah çok çok sevindim senin adınaDoğru hatırlıyorsun canım ateşim böyle gidiyor. 5. Gün yaşadığım düşük ateşte muhtemelen yerleşme düşüşüydü
Baska test var yarın sabah yapacağim artik canımYarın netleşir canım başka testin var mı elinde
Yarın sabah idrar testi yapicam iki markada mi yanliş olur baska yanlış marka test varmi ona göre almayalım ya bilgi sahbi olalım innovita test var elmde onda n yapicam yarın sbah üstteki bebe test alttaki freely evet kasıklarimda ağriyor bu aradaKuzum ben freely markasının kenarı mavi olanını kullandım beyazından kimse memnun kalmadığı için mavisi gerçekten inanılmaz hassas bir test. Senin şuanda adetemi döndü tamamen içinde şüphe varsa özelih aciline gidip kan ver istersen
Tamam canım haber ver mutlakaBaska test var yarın sabah yapacağim artik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?