• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0.65ti şubat ayında benim. Evet tek bir kaliteli yumurta yetiyor ama işte çikolata kisti olduğu için o kaliteli yumurtayı göremiyorum sanırsam. Maalesef bu çikolata kisti yumurta kalitesini düşürdüğü için 😭 inşallah o kaliteli yumurtama kavuşurum ve canım yumurtam da eşimin spermleriyle buluşabilir😂😂
Benimde tek taraflı iki çikolata kistim var. İkiside 2 şer cm. Gittiğim bir doktor rahmimin ve yumurtalıklarımın etkilendiğini tüp bebek ile ancak hamile kalabileceğimi söyledi. Tüm beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli gıdaların hepsini bıraktım. Kuruyemiş, kuru meyve her gün bolca yedim. Şekeri, kahveyi, çayı zararlı olabilecek herşeyi çıkardım hayatımdan. Bende çocukluğumdan beri çinko eksikliği vardı. Önce prowoman, d vitamini, b vitamini, çinko, folik asit ve balık yağı kullanmaya başladım. 4 ay düzenli kullandım sonrasında bir doktorun takviyelerine başladım. Aynı ay hayıt tohumlu bir karışım yedim. O ayda hamile kaldım.
Diyeceğim o ki bana hiç bir doktor acaba senin çinkon mu eksik ya da eksik bir vitaminin var mı bir bakalım diye bişey söylemedi. Ve ben bu süreçte inanılmaz üzüldüm.
Umarım azda olsa faydam dokunur size, sevgilerle 🥰

Sende klomen kullanmışmıydın canım kaçıncı günün
Kullanmadım canım ben bugün 8. Gün döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken oluyor bide bu ay gecikti tahminen daha erken olur gibi geliyor cuma günü gittiğimde yumurtalar var dedi doktor yanlış anlamadıysam 5 tane gösterdi küç0klerdi daha

Beni de ekleyin 🙋🏻‍♀️ sat 16 nisan bat 14 mayis (not: iki yil oldu ve cok sıkıldım 😑)

Kızlar bat a 2 gün kala kan testim 1.2 negatif çıkmıştı ama adetim gecikti acaba geç döllenme olabilir mi ? Aranızda yaşayan var mı ?
Ben bu ay ciddi kasık agrisi yasadim adetim dort gun gecikti. En son kendime bir daha test yapmayacagim diye verdigim sozleri unutup hem kan hem idrar testi yaptim. O sayıları ve o bos cubugu görünce uzulmekten ziyade kendime kiziyorum neden bunu kendine yapiyorsun diye. Ben and ictim adetim baya baya boylr on gun onbes gun gecmeden asla test mest yok valla psikolojik travma yaratiyorum kendi kendime size de oneririm. Cunku can sıkıcı iki goruntu de 😑

Kullanmadım canım ben bugün 8. Gün döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken oluyor bide bu ay gecikti tahminen daha erken olur gibi geliyor cuma günü gittiğimde yumurtalar var dedi doktor yanlış anlamadıysam 5 tane gösterdi küç0klerdi daha
Anladım canım. Benim anlamadığım akıntı neden keisldi pik görmeden. Ara ara kasıklarda ağrı oluyor ama akıntı yok ovülasyon testi akıntı olan günlere göre daha koyu bugün acaba akıntıdan sonra mı büyüyor bilemedim

Canım ben Çarşamba günü tekrar kan vericem yükselişi göreyim öyle emoji koymanı rica ederim. Bide ben femara kullanmıştım adetin 5. Günü 5 gün boyunca sabah akşam. Adetin 15
Günü pik görmüştüm
İnşallah güzel güzel büyür bebişin canım 🙏🏻🙏🏻 benimde bugğn 14. Gün koyulaştı 2-3 gün önceye göre umarım yarın öbür gün görürüm pik

Anladım canım. Benim anlamadığım akıntı neden keisldi pik görmeden. Ara ara kasıklarda ağrı oluyor ama akıntı yok ovülasyon testi akıntı olan günlere göre daha koyu bugün acaba akıntıdan sonra mı büyüyor bilemedim
Valla canım onu bnde çözemedim bi türlü akıntı şu gibi şimdi o uzayan akıntı yok o yüzden bi dolu bi boş gidecem bu ay

Back