- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
Allah'ım maşallah kuzum maşallah.Minik bi keseyim teyzelerim acaba cinsiyetim ne var mı tahmin edecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım maşallah kuzum maşallah.Minik bi keseyim teyzelerim acaba cinsiyetim ne var mı tahmin edecek
Kız niye şaşırdın ben önceki gebeliğimide tam 20 ile öğrenmiştim o zamanki test innovitaydı bu testte freely mavi olanı 3 betayı bile algılıyor diyolar20 betayı çıkaran bu test hangisi ya maşallah
Hamile kalanlar varmisDuydum ama erkeklerde sperm artriyoe die duydum bayanlarda neye iyi gelir bilmem
Canım çakşır erkek, hayıt otu suyunu da kadına öneriyorlar. Biz kullandık bi dönem bıraktık. Şimdi tekrar başladık. Faydası oldu mu bilmiyorum ama pek çok yerde okudum izledim. Zarar gelmez diyerek kullanıyorum.Kizlar çakşır otu suyunu kullanan yada duyan var mi?
Duydum ama erkekler kullaniyor düye okudum hep bayanlarda çok görmedm inan canımHamile kalanlar varmis
Canım e vitamini, çinko, d vitamini, keçiboynuzu özü, keçiboynuzu kürü, ham bal polen arı sütü karışımları erkeklere iyi gelen besinler. Çakşır deyince bilgi amaçlı bunları da paylaşayım. Belki bilmeyen vardır.Hamile kalanlar varmis
Ben kullandım pkoyum ama bi etkisini görmedim malesefDuydum ama erkeklerde sperm artriyoe die duydum bayanlarda neye iyi gelir bilmem
Ben denedim 1 ay pkoyum ama bi faydasını görmedim.erkeklerde sperm hızına sayısına da iyi geliyor ama eşimin değerleri iyiydi ona vermedimKizlar çakşır otu suyunu kullanan yada duyan var mi?
Bu marka kuruma çizgisi yapar maeslefKızlar öğlen buraya hamilelik testimi attım çizgi belliydi ilk foto öğlen attım ikinci foto resmi de şimdi çekip attığım ve saat 6 da âdet oldum bu ne demek oluyor anlamıyorum kimyasal gebelik mi
20 değerini süper göstermiş ya freelysağlıcakla kucağına al nolur banada dua et canım pko VR bende 9 aydır istiyoruzKız niye şaşırdın ben önceki gebeliğimide tam 20 ile öğrenmiştim o zamanki test innovitaydı bu testte freely mavi olanı 3 betayı bile algılıyor diyolar
Bence yumurtlama günün canım .bugünü değerlendir canım mutlakaKizlar fatura uzerinde çektiğim simdi yaptim diğeri dune ait pozitfmi sizce ovulasyonum
Evet canım muhtemelen yarın çatlar. Gün aşırı değerlendirmelisin.Kizlar fatura uzerinde çektiğim simdi yaptim diğeri dune ait pozitfmi sizce ovulasyonum
Tamam canım en son şeklini atarsan iyi olur bizim için de inşallah yüksek devam ederHayır canım bendede eşimde de herhangi bir problem yoktu sadece geç hamile kalıyorum süreci hızlandırmak için
Devam ederim canım Çarşamba günüde yükselişi görürsem artık bırakırım ölçmeyi
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canımcans16 canım seni etiketlemiştim ama gözden kaçtı sanıyorum, ben hamileyim haber vereyim dedim çok şükür inşallah herkes en güzel haberi en kısa zamanda alır
O zaman tamamCanım akıntı benim de öyleydi su gibi ama yapış yapış herkeste kıvamlı olacak diye birşey yok ki
Teşekkür ederim canımAdet düzenin bozulmuş da olabilir canım benim düşükten 40 45 gün sonra adetim gelmişti