• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaron

Yarın sabah idrar testi yapicam iki markada mi yanliş olur baska yanlış marka test varmi ona göre almayalım ya bilgi sahbi olalım innovita test var elmde onda n yapicam yarın sbah üstteki bebe test alttaki freely evet kasıklarimda ağriyor bu arada
Canım bu çizgiler ilk 10 dakikadamı çıktı eğer 10-15 dakikada çıktıysa bence git kan ver

Canım bu çizgiler ilk 10 dakikadamı çıktı eğer 10-15 dakikada çıktıysa bence git kan ver
Yok canım ilki bebe olan ilk 10dk çikti ama ikinci ilk beş dkda bişi yoktu sonra biraktm bakmayi dha sonra gittiğimde bi saat sonra falan gözüme çarpti

Yok canım ilki bebe olan ilk 10dk çikti ama ikinci ilk beş dkda bişi yoktu sonra biraktm bakmayi dha sonra gittiğimde bi saat sonra falan gözüme çarpti
Canım o zaman gebelik olabilir ya kanaman nasıl çokmu var bence bi acile gidip kan vermelisin eğer pozitif felan çıkarsa en azından tutunması için bişey verirler

Canım o zaman gebelik olabilir ya kanaman nasıl çokmu var bence bi acile gidip kan vermelisin eğer pozitif felan çıkarsa en azından tutunması için bişey verirler
Eşimde bugün nöbetçi aksi gbi bnm gitme ihtmlm yok şuan :( buralari bilmiyoruk tam ıspartadayim ben ist gibi deilki burasi

Bu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misiniz
Canım kuruma çizgisi bu başıma geldiğinden biliyorum benim daha koyuydi hatta sana önerim ilk 10 dakikadan sonra bakma ben artık öyle yapıyorum

İlk 10 dakikada gorduysen çizgiyi değildir ama bir saat falan sonra çıktıysa kuruma çizgisi kuzum üstteki bebetime dediğin ama kuruma gibi gelmedi bilemedim en sağlıklısı gidip kan vermen olur
Bebe tıme kuruma deil ama onun içinde yanliş tst dedler. Sabh bi tesr sha yapıcam bakalm ona gre giderm kana çnki regl oldm bgn

Kızlar öğlen buraya hamilelik testimi attım çizgi belliydi ilk foto öğlen attım ikinci foto resmi de şimdi çekip attığım ve saat 6 da âdet oldum bu ne demek oluyor anlamıyorum kimyasal gebelik mi

Eklentiler

• IMG_20230417_115621.jpg
    IMG_20230417_115621.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20230417_222036.jpg
    IMG_20230417_222036.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar öğlen buraya hamilelik testimi attım çizgi belliydi ilk foto öğlen attım ikinci foto resmi de şimdi çekip attığım ve saat 6 da âdet oldum bu ne demek oluyor anlamıyorum kimyasal gebelik mi
Hangi marka canım

Back