Canım sen ateş takibi yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam sana zahmet paylaşsan bize örnek olsa olur muTabiki ederim canım duamdasınız hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ateş takibi yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam sana zahmet paylaşsan bize örnek olsa olur muTabiki ederim canım duamdasınız hep
Galiba bişi var ama anlamadimBozuk galiba canım yaa yada kuruyunca oldu
Bu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misinizBozuk galiba canım yaa yada kuruyunca oldu
Maşallah canım sağlıkla gelsin kuzunİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Bariz çizgi var ama daha önce bu marka yı kullanan varmı freelyBu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misiniz
Kan vermiş miydin bugün canımBu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misiniz
TeşekkürlerYap akıntı kesildikten 4 5 gün boyunca yine yap bazen öatlamadan akıntı oluyor sonra çatlıyor çünkü
Freeely marka canımCanım markası nedir
Yok veremedm dr geç geldi bekleyemdm işe geçickti eşim o getirmişti hastaneye bekleyeemedm doktpruKan vermiş miydin bugün canım
Ay benimde öyle afedersin ama yapış yapış ama su gibi kıvamlı değilValla canım onu bnde çözemedim bi türlü akıntı şu gibi şimdi o uzayan akıntı yok o yüzden bi dolu bi boş gidecem bu ay
Kuzum Freely nin içinden beyaz kaset test çıktıysa o yalancı hamilelik çizgisi çıkartıyor güvenilir değil. Ancak freely nin kenarları mavi olan kaset testi baya güvenilir.Freeely marka canım
Beyaz çikti sabah bebe marka ile yapmiştim ondada çikmişti bni de hep bu yalanci testler mi bulur yaKuzum Freely nin içinden beyaz kaset test çıktıysa o yalancı hamilelik çizgisi çıkartıyor güvenilir değil. Ancak freely nin kenarları mavi olan kaset testi baya güvenilir.
Ya biz anlamıyoruz yada bizim akıntılar farklı gerçi herkesin farklı olabilirAy benimde öyle afedersin ama yapış yapış ama su gibi kıvamlı değil
Keşke kan verseydin canım emin olurduk en azından regliye döndü mü tamamenBu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misiniz
Canım akıntı benim de öyleydi su gibi ama yapış yapış herkeste kıvamlı olacak diye birşey yok kiAy benimde öyle afedersin ama yapış yapış ama su gibi kıvamlı değil