- 8 Ağustos 2022
- 557
- 876
- 33
- 31
Benim normalde reglime 5 gün vardı kuzum , ama 21 gün üzerine tekrar oldumBenim de geçen ay 14. Gün sabah kan vermeye gittim eve geldim lekenme oldu 2 gün lekenme oldu 1 -2 gün durdu sonra adet olmuştum .normal adet tarihimden 1 gün önce olmuştum
Yapıcam bugün test alırsamValla ben hiç bir gebeliğim ilk idrarla öğrenemedim hep şüphelenip gün içinde yaptığımda öğrenmiştim varsa çıkıyor zaten
Aslında en sağlıklısı 21 günde olmakmış . Benim daha var ya adete . O yüzden biraz geç gelir diye düşünüyorumBenim normalde reglime 5 gün vardı kuzum , ama 21 gün üzerine tekrar oldum
Benim gece gelenler geldi artık carsamba günü doktora mayıs ayına kaldıKızlar D defnewbebibabuli M mooncrown2001 @Yasmize bugün iğnenin 14. Günü test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim artık adet olmayı bekleyecem bakalım ne zaman olacam. Adet belirtilerim var zaten umarım bayram sonrası adet olurum bayrama adetli girmek istemiyorum
yaptim şimdi yok canım hast gittm dpktor yoktu falan beklemek istemedm freely marka alip evde yaptim çikmadiİnşallah canım mayıs hepimize hayırlı olur inşallah
Yalancı pozitif çıkarıyor demek kiKan testi vermye gittim doktor gelmemiş falan beklemedm eve geldim test alip freely marka buda bında ise çikmadi kizlar adet gördüğüme göre gebelik yok
yaptim şimdi yok canım hast gittm dpktor yoktu falan beklemek istemedm freely marka alip evde yaptim çikmadi
Kesinlikle canım kesnlkle almayın bebetıme neyse çarş femara başlancak artik umutlar diğer aya kaldiYalancı pozitif çıkarıyor demek kiadet oldun demek ki canım
Hayırlısı olsun canımBenim gece gelenler geldi artık carsamba günü doktora mayıs ayına kaldı
Yaaa aynı anda olduk bakar msnBenim gece gelenler geldi artık carsamba günü doktora mayıs ayına kaldı
Gözün aydın darisi bize mayısa inş canımKızlar betam 20 çıkmış
Saglıkla büyüsün teyzesinin minnoşuKızlar betam 20 çıkmış
Cok sevindimm sağlıkla gelsinnKızlar betam 20 çıkmış
Tebrikleer caniim gozun aydiinKızlar betam 20 çıkmış
Masallah ya bugün bereketli peş peşe güzel haberler geliyorKizlar kan sonuclarim geldi 67.91
Insallah caniiimMasallah ya bugün bereketli peş peşe güzel haberler geliyorsaglıkla gelsin inşallah
Kocaman yumuşla hamile kaldın kuzum tebrik ederim çok sevindim senin adına saglıkşa büyüsün. İgnenin kaçıncı günüydü seninKizlar kan sonuclarim geldi 67.91
Gözün aydın darisi bize mayısa inş canım
Saglıkla büyüsün teyzesinin minnoşuÇok güzel bir günde ögrendin kuzum. Bugün kadir gececi dualarında bendedn de çokça bahset inşallah kuzum. Çok ama çok çok sevindim balım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu güzel günün hürmetine inşallah rabbim en kısa zamanda evlat hasreti çeken tüm annelere nasip ederTebrikleer caniim gozun aydiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?