- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Şuan tarifiniz tam bir yerleşme kanaması örneği ama takip etmekte fayda varMerhaba 4 Nisan yumurtlama gördüm benimde normalde regl tarihim 20 nisan. Bugün pembe kremsi akıntıyla karışık geldi. Yerleşme kanaması nasıl oluyor. Yaşadığım sizce yerleşme kanaması mı ?
Geçmiş olsun canımHayırlısı olsun , benimde 3. Günü reglinin ama ay sonunda eşim yok bakalım nasıl bir karar alacağız, yarın doktor kontrolüm var . Çokta ağrılı geçiyor
Pozitife döner belki kuzumKızlar @defnewbebibabuli @mooncrown2001 @Yasmize bugün iğnenin 14. Günü test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim artık adet olmayı bekleyecem bakalım ne zaman olacam. Adet belirtilerim var zaten umarım bayram sonrası adet olurum bayrama adetli girmek istemiyorum
Unutmamak için not ettim resmen. Peki test yapsam sabah bu kanama devam etse bi yerleşme kanamasıysa çıkar mı sonuçta ?Şuan tarifiniz tam bir yerleşme kanaması örneği ama takip etmekte fayda var
Canım adetine 3 gün var söylediğin tarihse yumurtlaman çoktan çıkmış olması lazım . Bekle adet olmazsan test yap bence . Geçen ay ben de 2 gün lekenme gördüm sonra durdu adet tarihimden 1 gün önce adet oldum . Belki senin de adet geliyor diye lekenme yaşıyorsun. Normalde lekenme 8 gün 5 gün varken oluyor çok az ve pembemsi kahverengimsi olabiliyor adete 3 gün varken olur mu bilemedim .Yumurtlamadan sayıp 10. Gün test yaptım o negatif çıkınca attım. Sonrasında testte ne oldu ne bitti bilmiyorum. O akıntı da peçeteye geldi zaten. Şuan bişey yok bilmiyorum. Bu yerleşme kanamasıysa yarın sabah test yapsam bu kanama bitmeden çıkar mı testte olup olmadığı ?
Yerleşme kanaması kadından kadına değişiklik gösterir benim adet günümden sonra oldu meselaYerleşme ama regl günleri mi oluuor acaba markaya güvenmiyorum şuan kan testi vericem 13.00de o yüzden devlet var burda yakın ona da ne diye gidicem şimdi yapmiyolar hemen vicdansizlar
Üç dört gün beklenilmesi gerektiği söyleniyor ama elinde test varsa yap tabikiUnutmamak için not ettim resmen. Peki test yapsam sabah bu kanama devam etse bi yerleşme kanamasıysa çıkar mı sonuçta ?
Herkeste farklı olabiliyormuş. O yüzden regl kanaması sanan insan çok oluyomuş bilmiyorum takip edicem. İnşallah yerleşme kanaması demekten başka bişey diyemiyorum maalesefCanım adetine 3 gün var söylediğin tarihse yumurtlaman çoktan çıkmış olması lazım . Bekle adet olmazsan test yap bence . Geçen ay ben de 2 gün lekenme gördüm sonra durdu adet tarihimden 1 gün önce adet oldum . Belki senin de adet geliyor diye lekenme yaşıyorsun. Normalde lekenme 8 gün 5 gün varken oluyor çok az ve pembemsi kahverengimsi olabiliyor adete 3 gün varken olur mu bilemedim .
İnşallah bu şekilde kalır ve biterde hayırlı haberi alırım. Tam bayram müjdesi olur bizeÜç dört gün beklenilmesi gerektiği söyleniyor ama elinde test varsa yap tabiki
Yok kuzum dönmez çünkü iğneden 2 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı . Olsa çıkmış olması gerekirdi zaten iğnenin 14. Günü normalde kan verilmesi lazım var mı yok mu diye ben evde test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim. Adetime 11 gün var ama iğne erken adet ettiriyor bekliyorum o yüzdenPozitife döner belki kuzum
Çıkması mümkün değil tatlımkızlar selam yumurtlamam salı günüydü ve 3 gün sonra kan vermem gerekiyordu beta da istedim cumartesi sonuçta beta da yükselme yoktu hemen çıkar mıydı yok değr sonra mı yükselir
Çok teşekkür ederim , hemen deneyeceğim. Bu ay dinlenme olarak geçecek sanırım. Benim bu ay aşılamaydı olamadı önümüzdeki ay da olamazsa süreç uzayacak , belkide hayırlısı böyle, stres yapmayacağımGeçmiş olsun canımkekik demle iç biraz rahatlatır ağrıyı azaltır rahim kaslarını gevşetiyor hem ağrı azalıyor hem kanama rahat akıyor rahim içini pıhtıdan falan temizliyor . Benim çok ağrım olunca öyle yapıyorum ben bu ay tedavi olmayacam iki gebeliğimden kalma süt bezelerim var göğüsümde onlar için kontrole gidecem hamile olmamam lazım ki tadavi yapılsın bir de rahim filmi için randuvu Alacam devlette
İğnenin 14. Günü peçeteye leke geldi. 15. Gün direk söküldüm. Çok uzun sürmez muhtemelen ..Yok kuzum dönmez çünkü iğneden 2 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı . Olsa çıkmış olması gerekirdi zaten iğnenin 14. Günü normalde kan verilmesi lazım var mı yok mu diye ben evde test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim. Adetime 11 gün var ama iğne erken adet ettiriyor bekliyorum o yüzden
Bnm kesn yokta yine bi kan testi vermek istedm bakalım hastanedeym. Canım şuan bilgilendiricem bebetıme lanet bi test kesnlkle alnmasınYerleşme kanaması kadından kadına değişiklik gösterir benim adet günümden sonra oldu mesela
İnşallah canımHerkeste farklı olabiliyormuş. O yüzden regl kanaması sanan insan çok oluyomuş bilmiyorum takip edicem. İnşallah yerleşme kanaması demekten başka bişey diyemiyorum maalesef
Anladım kuzum hayırlısı olsunYok kuzum dönmez çünkü iğneden 2 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı . Olsa çıkmış olması gerekirdi zaten iğnenin 14. Günü normalde kan verilmesi lazım var mı yok mu diye ben evde test yaptım negatif çıktı o yüzden kan vermeye gitmedim. Adetime 11 gün var ama iğne erken adet ettiriyor bekliyorum o yüzden
Şuan yapsam çıkar mı sabah ilk idrar yapmam gerekmez mi ?İnşallah canımtest varsa elinde yapsana
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur herşeyÇok teşekkür ederim , hemen deneyeceğim. Bu ay dinlenme olarak geçecek sanırım. Benim bu ay aşılamaydı olamadı önümüzdeki ay da olamazsa süreç uzayacak , belkide hayırlısı böyle, stres yapmayacağım
Benim de geçen ay 14. Gün sabah kan vermeye gittim eve geldim lekenme oldu 2 gün lekenme oldu 1 -2 gün durdu sonra adet olmuştum .normal adet tarihimden 1 gün önce olmuştumİğnenin 14. Günü peçeteye leke geldi. 15. Gün direk söküldüm. Çok uzun sürmez muhtemelen ..
Valla ben hiç bir gebeliğim ilk idrarla öğrenemedim hep şüphelenip gün içinde yaptığımda öğrenmiştim varsa çıkıyor zatenŞuan yapsam çıkar mı sabah ilk idrar yapmam gerekmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?