Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle umutları çok oldu geçeli inşallah sizin rüyanız gerçek olur da yavrunuza kavuşursunuz

Nazar boncuğumu alabilir miyim

Kızlar günaydın öbür grupta bir kadınla tartışmam olunca ban yedim.
Mesajların hepsini okuyamadım.
Hersey yolundadır umarım
Perlitik kuzum ne yaptın doktora gidince düşük gerçekleşmişmiydi aklım sende kaldı
tweeetyyy senin nasıl gidiyor var mı belirti falan?

Günaydın kızlar M mooncrown2001 D defnew Y Yasmize bebibabuli Haziran1907 ve etiketleyemediğim diğer kızlar iğnenin 12. Günü bugün ve sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz bir negatif ile güne başladım . Daha bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Sanırım benim kürtajda bir sıkıntı oldu ya bir yapışıklık yada da başka birşey çünkü Mayıs'ta kürtaj olmuştum 2 ay kanamam durmamıştı. Sanırım doktorumdan hsg isteyecem ve eşimden spermiyogram isteyebilirmiş öyle demişti aşı sonrası erkeklerde sperm sıkıntısı çok olmuş herşeyi tekrar isteyecem ne olur ne olmaz . Bu da testim

Eklentiler

• IMG_20230415_071618.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın canım 14e kadar umut var pozitife döner inşallah

Tatlım 14.15.16. Günde pozitife dönenler var biraz daha beklemelisin

Canım ne oldu son durum testi tekrar ettin mi?

Korkacak birsey yok canım benim de kaybolmuştu

Bence cnm sen adet olmussun.

Günaydın canim bende 14. Gün aynı negatif şekilde uyandım. Artık bisahaki ay için denicez hayırlısı olsun hakkımızda

Tatlım kan negatif çıkacaktır zaten sen sigorta şirketine şunu sor.
Doğum teminatından faydalanmam için bir adet görmem mi gerekiyor yada bugün itibariyle kan da olmadığımı ispatlamam mı?
Şuan için kanda beta negatif verir zaten sana.

Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
Çoğunluk önce geliyor canım benim adet gecikmesinden sonra oldu.

Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
Çoğunluk önce geliyor canım benim adet gecikmesinden sonra oldu

Günaydın canim bende 14. Gün aynı negatif şekilde uyandım. Artık bisahaki ay için denicez hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canım inşallah üzüldüm valla hem kendime hem sana ben biraz dinlenmek istiyorum bu süreçte hsg için randevu Alacam kadın doğuma hsg sonrası bakarım artık önüme daha önceden hsg mr spermiyogram hepsini yapmıştık sorun yoktu . Bakalım artık ne olcak

Kizlar bat günüm dündü bu zamana kadar hep günümde olurdum goguslerim cok şişti arada sancı giriyor sonra bi anda kesiliyor kaset test yapıyorum negatif çıkıyor olsa çıkardı değil mi? Kaset testte cikmayip kanda cikan oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…