Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selamlar
Aranıza yeni katıldım. İnşAllah Rabbim hiçbir isteyenin kucağını boş bırakmaz en başta bizlerin bu kadar çaba ve sıkıntıdan sonra.
Kısaca bende durumumdan bahsedeyim; yüksek derecede dirençli pcosluyum.
Sat : 7-11 nisan
Bat: 2 mayıs
10-14 nisan femara kullandım günde 1 tane.
Salı günü Çatlatma iğnesi için doktora gideceğim.
Ama bugün biraz ateşim var sıtmalanıyorum boğazlarımda ağrı ve şişlik var sanki bütün etlerim dökülüyor o kadar halsizim
:( çalıştığım kurumdaki hemşireye durumu anlattığımda parol dışında bir ilaç içemezsin dedi ama oda bir işe yaramadı. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
böyle devam ederse bu halsizlikle ne bu günleri nede iğneden sonraki günü değerlendiremeyeceğim :(

Kuzum bende sayfa sayfa baktım gebe misin 💜 çok sevindim. Dua ettim senin için sağlıkla sağlıklı en sonuna kadar stressiz tamamlamayi nasip etsin Allah inşallah. Perşembe kürtaj oldum ben canım az regl gibi sancim var çok az da kanamam devam ediyor. Cuma da genetik testlerimizi verdik esimle
Evet canım hamileyim ben şuan.
Çok şükür kuzum sağlığına en hızlı şekilde kavuşursun insallah ❤️🙏 aynen genetik testler çok iyi olmuş.
Bir araştırılsın bakalım.
Rabbim en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah 🙏❤️

Kızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Klomen çok ağrı yapıyor bende geçen ay kullandım bu ay yine verdi doktorum yanında da takviye olarak art med verdi ikisini bir arada kulalniyorum ümidim yok açıkçasi 😥

Kuzu hic belirti olmaması acayip geliyor işte pazartesi kesin kan vercem esime kalsa coktan öğrenmiştim ama bekleyim dedim iyi mi yaptım suan bilmiyorum 🙄
Benimde öyle olmustu canım 2 gün gecikti aha dedim hamileyim çünkü erken gebelik testi silik çıkmıştı sonra kan vermeye gittim ama belirti yok hiç sonra kocaman negatifle döndüm oyuzden psikolojik 😔

Kızlar art med kullanarak gebelik yaşayan oldumu bu ay doktor hem klomen hemde art med yazdı da oyuzden çok ümitszim geçen ay klomen le deneyip adetten sonra her gün birliktelik yaşadım ama olmadi 😥

20230415_162629.jpg
kızlar merhaba ovülasyon testim 13 nisan günü pik oldu bugün bu şekilde çıktı. Çizgi tamamen silinene kadar gebelik şansı var mı demek bilgisi olan cevaplayabilir mi

Benimde öyle olmustu canım 2 gün gecikti aha dedim hamileyim çünkü erken gebelik testi silik çıkmıştı sonra kan vermeye gittim ama belirti yok hiç sonra kocaman negatifle döndüm oyuzden psikolojik 😔
Canim ben 4 gun her gun test yaptım koyulasmaya basladi bugun yaptım daha koyu ama valla bu durumda hala testler yaniltiyorsa artik test asla yapmam🙄

Eki Görüntüle 3233914 kızlar merhaba ovülasyon testim 13 nisan günü pik oldu bugün bu şekilde çıktı. Çizgi tamamen silinene kadar gebelik şansı var mı demek bilgisi olan cevaplayabilir mi
Çizgi tamamen silinmiyor. Pik olduktan sonra 1 hafta boyunca deneyin gün aşırı diyor doktorlar

Canim ben 4 gun her gun test yaptım koyulasmaya basladi bugun yaptım daha koyu ama valla bu durumda hala testler yaniltiyorsa artik test asla yapmam🙄
Ozmn vardır canım en güzeli kan testi verin Allah'ım tez zamanda hamiş bıraksın hepimizi🙏🙏💕💕💕

Kızlar merhaba bugün iğneden sonra 12.günüm silik çizgi çıktı yine sizce hala iğne etkisi mi

Kuzu hic belirti olmaması acayip geliyor işte pazartesi kesin kan vercem esime kalsa coktan öğrenmiştim ama bekleyim dedim iyi mi yaptım suan bilmiyorum 🙄
Hadi bakalım pazartesi beraber kan verecem desene 😊 inşallah hamilesindir 🌺🙏🏻

Kızlar art med kullanarak gebelik yaşayan oldumu bu ay doktor hem klomen hemde art med yazdı da oyuzden çok ümitszim geçen ay klomen le deneyip adetten sonra her gün birliktelik yaşadım ama olmadi 😥
Artı Med yazdı derken o gebelik testi değil mi 🙄

Kızlar merhaba bugün iğneden sonra 12.günüm silik çizgi çıktı yine sizce hala iğne etkisi mi
Bence hamilesindir canım 🌺 12. Güne kalmaz iğne etkisi çünkü tam net var mı diye 14. Gün bakılıyor eğer öyle olsa 14. Gün yanıltıcı olurdu o yüzden iğne etkisi değildir 🧿🙏🏻 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿 bu arada hangi marka test ile yaptın ve fotosunu atar mısın buraya bakalım 😊

Günaydın kızlar M mooncrown2001 @defnew @Yasmize @bebibabuli @Haziran1907 ve etiketleyemediğim diğer kızlar iğnenin 12. Günü bugün ve sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz bir negatif ile güne başladım . Daha bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Sanırım benim kürtajda bir sıkıntı oldu ya bir yapışıklık yada da başka birşey çünkü Mayıs'ta kürtaj olmuştum 2 ay kanamam durmamıştı. Sanırım doktorumdan hsg isteyecem ve eşimden spermiyogram isteyebilirmiş öyle demişti aşı sonrası erkeklerde sperm sıkıntısı çok olmuş herşeyi tekrar isteyecem ne olur ne olmaz . Bu da testim
bekle yinede canim 12ci gunu bendede neqativdi belki pozitiv olur

Back