Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belisim aslinda bukadar beni etkileyen ruyamda kucagimda bir bebek vardi okadar minikki bana simsiki sarildi omuzlarimda hissettim beni sıktıgını uyaninda okadar mutluydum ki psikolojik desem 2 yildir deniyiruz nerdeyse bir bu birde bir bebek emziriyordum halada unutmam bunlar umut dolduruyor insanin icine
Öyle umutları çok oldu geçeli 🤧 inşallah sizin rüyanız gerçek olur da yavrunuza kavuşursunuz😍🤲🏻

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Ateş takibi
@ecevekedileri
L A L L A L
@melegim can
@cnlrm
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
@Feryasu1 NİSAN🍀🐞
cans16 cans16 5 MART4 NİSAN🔴
@Destina884 NİSAN🤰🏼🧿
@gossipbusra2 MART🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@atanamamis ogretmen3 MART11 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@Bet95T4 MART9 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🔴
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@heyssu5 MART4 NİSAN🔴
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🔴
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@merveozel7 MART7 NİSAN🍀🐞
@Benbenmiyim7 MART4 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🔴
@caglaaaaaa8 MART4 NİSAN🍀🐞
@Tumay948 MART5 NİSAN🤰🏼🧿
@karsumaran8 MART6 NİSAN🤰🏼🧿
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Lilaseriii9 MART5 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🤰🏼🧿
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
D defnew 11 MART5 NİSAN🍀🐞
@bendiyebiri111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Cgh6 NİSAN🍀🐞
@1sunshine111 MART8 NİSAN🔴
@Jinnn11 MART11 NİSAN🔴
@simurgggg12 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
@kubra00512 MART9 NİSAN🔴
@Babydustt12 MART9 NİSAN🍀🐞
@Binevs9413 MART31 NİSAN🍀🐞
@Morkide13 MART13 NİSAN🍀🐞
@mlh513 MART10 NİSAN🍀🐞
@cnlrm14 MART8 NİSAN🍀🐞
@beyons14 MART9 NİSAN🍀🐞
@Mavi07070714 MART10 NİSAN🍀🐞
@INCIEYLUL15 MART10 NİSAN🍀🐞
@Esra130615 MART15 NİSAN🍀🐞
@keklk15 MART15 NİSAN🍀🐞
YALAZ6 YALAZ6 15 MART15 NİSAN🍀🐞
@aysesngul20🍀🐞
@Blackberry3415 MART24 NİSAN🍀🐞
@kayra120916 MART11 NİSAN🍀🐞
@betyyyy16 MART10 NİSAN🍀🐞
@BirMucizeOlsunb17 MART11 NİSAN🍀🐞
@fnd_5017 MART🍀🐞
@Ustaozlem17 MART15 NİSAN🍀🐞
@fatsek18 MART16 NİSAN🍀🐞
Y Yasmize 18 MART🍀🐞
@Chen3118 NİSAN🍀🐞
@leblebii1919 MART15 NİSAN🍀🐞
@birbebekhikayesi19 MART16 NİSAN🍀🐞
@Asella19 MART18 NİSAN🍀🐞
@Eglencesineee34419 MART22 NİSAN🍀🐞
@Hafsa545419 MART19 NİSAN🍀🐞
@Nypmha20 MART14 NİSAN🔴
@mucizem011120 MART15 NİSAN🍀🐞
@Woodys20 MART15 NİSAN🍀🐞
@Mervenur27720 MART17 NİSAN🍀🐞
@Eymennnannesi20 MART18 NİSAN🍀🐞
@Asi kedi19 NİSAN🍀🐞
@Fitanneaday20 MART20 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
21 MART17 NİSAN🍀🐞
@melegim can21 MART18 NİSAN🍀🐞
@BethLegends21 MART21 NİSAN🍀🐞
23 MART19 NİSAN🍀🐞
@zerifce24 MART🍀🐞
@Sunshine59724 MART24 NİSAN🍀🐞
@savascii25 MART23 NİSAN🍀🐞
@akgnss24 NİSAN🍀🐞
@Dilba3525 MART24 NİSAN🍀🐞
Bezgininsan Bezgininsan 25 MART28 NİSAN🍀🐞
tweeetyyy tweeetyyy 26 MART20 NİSAN🍀🐞
Haziran1907 Haziran1907 26 MART22 NİSAN🍀🐞
@Maviyiseven26 MART23 NİSAN🍀🐞
27 MART21 NİSAN🍀🐞
@yenibirhayal28 MART🍀🐞
@Merveeee5728 MART24 NİSAN🍀🐞
@birmucizeistiyorum128 MART24 NİSAN🍀🐞
@1fafeyla28 MART26 NİSAN🍀🐞
@Afratafrac28 MART28 NİSAN🍀🐞
@ecevekedileri28 MART28 NİSAN🍀🐞
29 MART28 NİSAN🍀🐞
@ELIF700729 MART30 NİSAN🍀🐞
@Veziir30 MART29 NİSAN🍀🐞
@maya830 MART31 NİSAN🍀🐞
P Psikolog2426 🤰🏼🧿
@edahandro31 MART25 NİSAN🍀🐞
@TASUU31 MART27 NİSAN🍀🐞
@turuncuuu123 ŞUBAT22 MART🔴
Nazar boncuğumu alabilir miyim 🥰

Kızlar günaydın öbür grupta bir kadınla tartışmam olunca ban yedim.
Mesajların hepsini okuyamadım.
Hersey yolundadır umarım 🙏
Perlitik Perlitik kuzum ne yaptın doktora gidince düşük gerçekleşmişmiydi aklım sende kaldı ❤️
tweeetyyy tweeetyyy senin nasıl gidiyor var mı belirti falan?

Günaydın kızlar M mooncrown2001 D defnew Y Yasmize bebibabuli bebibabuli Haziran1907 Haziran1907 ve etiketleyemediğim diğer kızlar iğnenin 12. Günü bugün ve sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz bir negatif ile güne başladım . Daha bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Sanırım benim kürtajda bir sıkıntı oldu ya bir yapışıklık yada da başka birşey çünkü Mayıs'ta kürtaj olmuştum 2 ay kanamam durmamıştı. Sanırım doktorumdan hsg isteyecem ve eşimden spermiyogram isteyebilirmiş öyle demişti aşı sonrası erkeklerde sperm sıkıntısı çok olmuş herşeyi tekrar isteyecem ne olur ne olmaz . Bu da testim

Eklentiler

• IMG_20230415_071618.jpg
    IMG_20230415_071618.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın kızlar M mooncrown2001 D defnew Y Yasmize bebibabuli bebibabuli Haziran1907 Haziran1907 ve etiketleyemediğim diğer kızlar iğnenin 12. Günü bugün ve sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz bir negatif ile güne başladım . Daha bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Sanırım benim kürtajda bir sıkıntı oldu ya bir yapışıklık yada da başka birşey çünkü Mayıs'ta kürtaj olmuştum 2 ay kanamam durmamıştı. Sanırım doktorumdan hsg isteyecem ve eşimden spermiyogram isteyebilirmiş öyle demişti aşı sonrası erkeklerde sperm sıkıntısı çok olmuş herşeyi tekrar isteyecem ne olur ne olmaz . Bu da testim
Günaydın canım 14e kadar umut var pozitife döner inşallah🤲

Tatlım 14.15.16. Günde pozitife dönenler var biraz daha beklemelisin ❤️🙏

Kızlar dün bata 5 gün kala kaset test yapmıştım ilk 2-3 dk negatifti sonra bir işim çıktı neyse birazdan bakarım dedim unuttum. Bugün farkettim banyoda görünce. Tabi üzerinden 1 gün geçmiş oldu. Ama belirgin bir çizgi var sizce kuruma çizgisi midir?
Canım ne oldu son durum testi tekrar ettin mi?

Canım ben yeni şehir değiştirdim ve burada hastanede hormon bakan cihaz bile yok. Kanı 2 gün önce verdim sonuc daha bugun geldi. Henüz kadın doğuma gidemedim çünkü yok. İnşaAllah haftasonu özele gideceğim. Benim belirtiler birden kayboldu korkuyorum acaba değer düşer mi kimyasal olur mu diye. Ama adetime 5 gün varken değerde yüksek çıkmıs yine. Cok gerildim😀
Korkacak birsey yok canım benim de kaybolmuştu ❤️

Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Bence cnm sen adet olmussun.

Günaydın canim bende 14. Gün aynı negatif şekilde uyandım. Artık bisahaki ay için denicez hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar çok öenmli bir konum var şimdi sağlık sigortası yaptırmam lazım ama gebelik önemli şimdi yumurtlama 2 gün nce oldu eğer gebeysem 3-4 günlük döllenme kanda çıkar mı çünkü gebe olmadığıma dair kan vermem gerekiyor lütfen cvp verin kaç günde kanda çıkıyor
Tatlım kan negatif çıkacaktır zaten sen sigorta şirketine şunu sor.
Doğum teminatından faydalanmam için bir adet görmem mi gerekiyor yada bugün itibariyle kan da olmadığımı ispatlamam mı?
Şuan için kanda beta negatif verir zaten sana.

Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
Çoğunluk önce geliyor canım benim adet gecikmesinden sonra oldu.

Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor
Çoğunluk önce geliyor canım benim adet gecikmesinden sonra oldu

Günaydın canim bende 14. Gün aynı negatif şekilde uyandım. Artık bisahaki ay için denicez hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canım inşallah 🙏🏻 üzüldüm valla hem kendime hem sana 😔 ben biraz dinlenmek istiyorum bu süreçte hsg için randevu Alacam kadın doğuma hsg sonrası bakarım artık önüme daha önceden hsg mr spermiyogram hepsini yapmıştık sorun yoktu . Bakalım artık ne olcak

Kizlar bat günüm dündü bu zamana kadar hep günümde olurdum goguslerim cok şişti arada sancı giriyor sonra bi anda kesiliyor kaset test yapıyorum negatif çıkıyor olsa çıkardı değil mi? Kaset testte cikmayip kanda cikan oluyor mu?

Back