- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
tesekkurler canimDoktor bana avakado havuç ye demişti netten baktığımda yeşil sebzeler,bal tarçın çörek otu karışımı ve taze zencefil çayı ballı
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canimDoktor bana avakado havuç ye demişti netten baktığımda yeşil sebzeler,bal tarçın çörek otu karışımı ve taze zencefil çayı ballı
Adetliyken 27,33 çıkmış benim, adetliyken e2 50ml olabilirmiş 50 üzeri sıkıntılı oluyor o zaman yada çok aşağısıL A L adetliyken e2 değeri kaç olması normal bilgniz var mı acaba ?
Merhaba canım benim de 28.5 peki doktor birşey dedimi çok düşük diye bir kaç kişi çok düşük değer diyorAdetliyken 27,33 çıkmış benim, adetliyken e2 50ml olabilirmiş 50 üzeri sıkıntılı oluyor o zaman yada çok aşağısı
Hiçbirşey demedi bana amaMerhaba canım benim de 28.5 peki doktor birşey dedimi çok düşük diye bir kaç kişi çok düşük değer diyor
Doktor banada pek demedi ama burda herkes düşük dedi moralim bozulduHiçbirşey demedi bana amatek prolaktinim yükselti ilaçla düşürdük
Düşük olsa doktorum söylerdi ya amh ve prolaktin daha önemli burda onlara bakıldı mı? Bende bir tane boş gebelik var onunla kıyaslama yaptım 31miş o zaman daDoktor banada pek demedi ama burda herkes düşük dedi moralim bozuldu
Kaç gün var reglinizeHayirli sahurlar insanin kendine ettigi kotulugu kimse etmezmis ya bende kendime en buyuk kotulugu yaptim yanamadim![]()
Bugun itibari ile 5Kaç gün var reglinize
Çok erken daha hemen umudunuzu kaybetmeyinBugun itibari ile 5
Kac aydir deneyince insan dayanamiyor ya ben hakim olamiyorum kendime sonra uzul agla boyle sanki golge var gibi artik goxum otomatikmende koyuyor olabilir guleyimmi aglayim mi bilemedimÇok erken daha hemen umudunuzu kaybetmeyin![]()
Size diyorum ama ben sizden beterimKac aydir deneyince insan dayanamiyor ya ben hakim olamiyorum kendime sonra uzul agla boyle sanki golge var gibi artik goxum otomatikmende koyuyor olabilir guleyimmi aglayim mi bilemedim![]()
Ah biliyorum suan ap acik kendimi kandirdigimi ama galiba boyle mutlu oluyorum bu iskenceyleSize diyorum ama ben sizden beterim![]()
o çizgileri çok gördüm maalesef koyu bir pembe görmeden hamile olduğumu artık inanmıcam
bu ayda zaten saldım yoruldum iyice
![]()
Çok okuduk geç döllenme olabilir biraz daha bekleyim, test hatalı olabilir biraz daha bekleyim diyip kendimizi kandırıyoruz, yetmiyor belirtiler çoğalıyor bu tamamen bizim kendimize yaptığınız inanılmaz bir stres ve kandırmaca..Ah biliyorum suan ap acik kendimi kandirdigimi ama galiba boyle mutlu oluyorum bu iskenceyleilk gebeligim dusukle sonuclandi ogrendigimde ilk idrarda degildi aksam yapmistim ve bianda net silik cikmisti 22 degerle bunlari bile bile bunu yapiyorum kendime
![]()
Doktor banada pek demedi ama burda herkes düşük dedi moralim bozuldu
Evet esim bile okadar farkindaki bu durumun aslinda cok kotu dedigin gibi hemen bir belirti arama bu sefer beni umitlendiren goguslerim agrimiyor aciyor resmen hemde baya degisik ona umit bagladim bu aydaÇok okuduk geç döllenme olabilir biraz daha bekleyim, test hatalı olabilir biraz daha bekleyim diyip kendimizi kandırıyoruz, yetmiyor belirtiler çoğalıyor bu tamamen bizim kendimize yaptığınız inanılmaz bir stres ve kandırmaca..Geçen ayımdan sonra büyük bir tokatla kendime geldim ve sırf çocuk için ilişki yaşamıyorum olur olmaz takdiri ilahi artık psikolojimde çocuğu kaldıramaz hale geldi
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberle gelirsinizEvet esim bile okadar farkindaki bu durumun aslinda cok kotu dedigin gibi hemen bir belirti arama bu sefer beni umitlendiren goguslerim agrimiyor aciyor resmen hemde baya degisik ona umit bagladim bu ayda![]()
Hepimiz insallah hepimize iki cennet meyvesindende tatdirsin kimselerin kucagi bos kalmasin tez elden dolsun insallahHakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberle gelirsiniz![]()
Belisim aslinda bukadar beni etkileyen ruyamda kucagimda bir bebek vardi okadar minikki bana simsiki sarildi omuzlarimda hissettim beni sıktıgını uyaninda okadar mutluydum ki psikolojik desem 2 yildir deniyiruz nerdeyse bir bu birde bir bebek emziriyordum halada unutmam bunlar umut dolduruyor insanin icineHakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberle gelirsiniz![]()
AminnnnHepimiz insallah hepimize iki cennet meyvesindende tatdirsin kimselerin kucagi bos kalmasin tez elden dolsun insallah![]()