Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba dun benımkı erken mı oldu yakınlarım erkn yaptırmıssın dedı
Senin de dün 10. Gündü demi çünkü 3 Nisan'da yapmıştık . 10. Gün erken tabi ama ben ilk gebeliğimi 11. Gün silik çizgi ile 12. Gün kan testi ile 10.98 değerle öğrenmiştim . Yine de 14. Gün tam kesin sonuç olur

Merhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
içtim mutlaka iç bence bırakma ben bir kutu bitirmiştim hatta ona rağmen enfeksiyon oldu fitil kullandım

Geçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
Lor kefir bu tarz şeylerde haftada 2 gün yazıyordu
A öylemi bana da vericrklermi acaba bna da atar msn canım listeyi çnki ben de bu ay başliyacağim femaraya

A öylemi bana da vericrklermi acaba bna da atar msn canım listeyi çnki ben de bu ay başliyacağim femaraya
Aslında liste herkesin uyması gereken şeyler yani sadece çocuk tedavisi için değil tavuk yok koy tavuğu çoğu şeyleri haşlama ızgara yapın diyor düzenli uyku her doktor veriyormu bilmiyorumda bize vermişti atarım tabi bulayim:)

Kuzum bence de normal seninki. Eşim o kadar tüpü görünce kalk gidelim dün de kan kaybettin dedi. Kürtaj sonrası baya bir kanamam olmuştu. Dedim verelim hastanedeyim bayilirsam yanimdasin🤣 işin garibi maşallah başım bile dönmedi.
Maşallah kuzucum iyi ol da sorun değil artık kan ya
Benden de 2 tane tek alındı eşimden 5 di yanlış değilsem
Demek ki hastaneden hastaneye değişiyor

Aslında liste herkesin uyması gereken şeyler yani sadece çocuk tedavisi için değil tavuk yok koy tavuğu çoğu şeyleri haşlama ızgara yapın diyor düzenli uyku her doktor veriyormu bilmiyorumda bize vermişti atarım tabi bulayim:)
Ay cok sevnrm canım bni de etiketler misin inan vermedi doktorlar liste miste🥲 değişiyo işte iyi doktoru bulmakta mesele

kizlar 2 3 ay bos gecen surem olacak o zamanda yumurtaliklara iyi gelen kidalar tuketmek istiyorum bildiginiz tarifler varmi?
Doktor bana avakado havuç ye demişti netten baktığımda yeşil sebzeler,bal tarçın çörek otu karışımı ve taze zencefil çayı ballı

Ay cok sevnrm canım bni de etiketler misin inan vermedi doktorlar liste miste🥲 değişiyo işte iyi doktoru bulmakta mesele
Valla bana liste verdi her hastasına veriyor ama sonradan birsey oldugunda doktora ulaşmak çok zor o açıdan memnun değilim

Valla bana liste verdi her hastasına veriyor ama sonradan birsey oldugunda doktora ulaşmak çok zor o açıdan memnun değilim
Nerde istanbuld bi doktormu genelde bu şekilde tamamı ıspartadayim bnde burda biraz dha kolay ulaşmak tabi ama sağlık sektörü kötü burada özel hastaneleri devlet hastaneleri giibi

Geçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
Canım Liste varsa fotoğraf ekleyebilir misin sana zahmet

Maşallah kuzucum iyi ol da sorun değil artık kan ya

Demek ki hastaneden hastaneye değişiyor
Demek ki canım ben bi n 13 14 tüp görünce benim mi eksik almışlar acaba diye düşündüm 🤭 merak ettim ama ne için hangi tahliller için o kadar istenmiş 🙄

Maşallah ben de hepsini tükettim nerdeyse 🤣 koladan tut da hurmaya kadar 🤣

Back