Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de yapmayacam diyorum dayanamıyorum yapıyorum ben de hep negatif gördüm ama bakalım artık benim adetime 15 gün var daha gerçi adetlerim düzensiz . Eger gebelik yoksa iğneden dolayı erken olurum diye düşünüyorum

evet canim insan dayanamiyor ya Allah buyuk bu ay olucak diye hiss ediyorum rahmetli annem ruyamda hep hediyye veriyor bana, hatta o gun hz. Aise bana ayakkabi hediyye veiryordu bende ona soyluyordumki Hz. Hatice annemiz ondan guzel hediyye vericek bana boyle ruyalar goruyorum hep hic ayi oyle olmamisdi ne bileyim olucak diye dusunuyorum sonra neqativ olubca adete 10-11gun var diyorum onlarda duzenli degil amma son iki ay duzenli idi bakalim nasip

Güzel rüyalar görmüşsün canım hayrolsun inşallah olur canım rabbim sağlıkla nasip etsin daha var adetine bekle bakalım ne olacak

Adetin geçti mi kuzum

tatlım senin durumundan haberüm yoktu hamileliğimiz beraberdi malesef sonumuzda aynı olmuş ben üç haftadır kürtaj oldum senin başta betan düzensizdi sonra noldu da kürtaj dediler

tatlım senin durumundan haberüm yoktu hamileliğimiz beraberdi malesef sonumuzda aynı olmuş ben üç haftadır kürtaj oldum senin başta betan düzensizdi sonra noldu da kürtaj dediler

Canım sende mi kürtaj oldun çok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da

Allah yeniden saglikli hamile olmayi nasib etsin size saglikla kucaginiza alin yavrularinizi Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…