Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor🥰
Sizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldum

Çok sinir bozucu bir durum olmuş İnşAllah kanda da pozitif çıkarda sana moral olur.Öğle aranda en yakın hastaneye gitsen yaparlar aslında özelde de 100 TL civarında yapıyorlar
özel hastanede beta acilden mi veriliyor canım bilgin var mı? benim özel sağlık sigortam var fakat ayakta tedavi olarak karşılıyormuş sanırım 10 muayene hakkından mı düşüyorlar acaba ?

Bnde içmiştim adı monodoks idi ama zaten doktorunun sna mide koruyucu bermesi lazimdi vermedi mi canım eğer vermediyse mutlaka ilaçtan önce mide koruyucu al doktorlar veriyo bnde bu ay çekildim bna vermişti bide ben ilaç bitene kadar kullanmiştim doktor bna bu ay korınun demişti sna ne ddid
Bana da monodoks verdi canım ama mide koruyucu yazmadı. 2 3 gün ilişkiye girme sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Korunmamı söylemedi benim doktorum

Bana da monodoks verdi canım ama mide koruyucu yazmadı. 2 3 gün ilişkiye girme sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Korunmamı söylemedi benim doktorum
Ama sen monodoksu ne kdr süre kullanacaksin bana bitinceye kdr kullan demişti yaklaşik 7günlük ilaçti heralde o sebeple korunun dedi

bendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor🥰
İnşallah olur canım hepimizin pozitif olsun inşallah 🙏🏻

Sizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldum
Benim de 3 Nisan . İğne gününü de mi sayıyorsunuz iğne gününden sonra sayılıyor çünkü genelde 36. Saatte çatlıyor yumurta çatladığı günden itibaren sayılıyor . O yüzden 3 Nisan'da iğne olanlar olarak 10. Gündeyiz

Canim herşerde Bi hayir vardır. Adet olmadan da ümit kesmeyelim bak benimde 2 gün var nr adet belirtim ne de hamilelik belirtim yok Allah ol der olur hiç canını sıkma. Sen mayısa git bende peşinden gelirim 🤣
Öyle aşkım tabiii kırmızılara gelene kadar umut var kırmızılar gelirse koşarız mayısa doğru🤣🤣🤣🥰

Back